Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugoligasko takmicenje majstore nikada ne moze da se poredi s prvoligaskim.......a da ne govorimo o tome da on ni tamo nema punu minutazu i da je dao 1 gol za polusezonu
Sto onda pljujes Racu Petrovica on je u premijer ligi,a tek Milijas?

Ahahah balvan Petrovic se nije naigrao tamo,a opet je to drugoligasko takmicenje milion puta bolje od npr nase lige. Isti ***** da Zigic npr predje da igra u Poljskoj...

Ahahah balvan Petrovic se nije naigrao tamo,a opet je to drugoligasko takmicenje milion puta bolje od npr nase lige. Isti ***** da Zigic npr predje da igra u Poljskoj...

Sva je sreca pa je backi mag nezamenjiva opcija u napadu birmingema u kome redovno zabija golove.....daj covece osvesti se,jedini njegov ucinak jesu kartoni koje dobija svaku tekmu

p.s. nisam skoro video da neko bude ovoliko neobjketivan......pa taj Petrovic ima vise minutaze od Zigica prosle godine,pa ja i dalje mislim da obojica ukljucujuci i Milijasa nisu za repku,pogotovo ne za izbor prvih 23.......

Sva je sreca pa je backi mag nezamenjiva opcija u napadu birmingema u kome redovno zabija golove.....daj covece osvesti se,jedini njegov ucinak jesu kartoni koje dobija svaku tekmu

p.s. nisam skoro video da neko bude ovoliko neobjketivan......pa taj Petrovic ima vise minutaze od Zigica prosle godine,pa ja i dalje mislim da obojica ukljucujuci i Milijasa nisu za repku,pogotovo ne za izbor prvih 23.......

Igrao je za Partizan i ima vise minutaze,cudo...Covek nije nista posebno,ima mnogo boljih od njega...A i Blekburn je na dobrom putu ka Cempionsipu...

Igrao je za Partizan i ima vise minutaze,cudo...Covek nije nista posebno,ima mnogo boljih od njega...A i Blekburn je na dobrom putu ka Cempionsipu...

U brate ubise kompleksi u tebi sve ljudsko......
Jedino mi imamo cempionsip igrace a da smatramo sebe za vrhunsku selekciju,i pogledaj malo bolje sta se pise o Raci pre nego sto pocnes da branis svoje stavove,jer ti odbrana u nepoznavanju cinjenica deluje panicno......

Ovaj spisak je skoro isti kao Pizonov.Ali treba razumeti Curcica,on je samo vrsilac duznosti.

Zato novi selektor mora da uradi isto sto su uradili Prandeli i Blan.Da se lepo zahvali ovima koji godinama igraju bez ucinka.

U reprezentaciji moraju da igraju igraci koji su standardni u svojim klubovima.Zar je moguce da nema mesta za Legijin tandem Ljuboja-Radovic.Momci su strah i trepet u Poljskoj.Ljuboja je izmislio fudbal za ove pozvane spiceve.

Treba zvati i Matica,Pejcinovica,Bastu,Ignjovskog,Djuricica i Tadica.To su sve momci koji su standardni i koji pruzaju fenomenalne partije.

Poslednja izmena:
Ajde neka bude da nije zeleo mnogo da eksperimentise jer je samo v.d, ali od narednog selektora se nadam da poziv dobiju jios i Tadic, Radovic, Basta, Djuricic, Matic, Pejcinovic.. Da se izbace Bosko Jankovic, Fejsa, Tomovic, Petrovic, Vilotic... Ako ne i Lazar Markovic mada bismo trebali da ga pustimo da dovrsi ovo sa mladom selekcijom sto je zapoceo.

Kaludjerovica bi stavio pre Zigica? Pa on ne moze ni u JSL da ubode vola u dupe. Zigic bar moze biti itekako koristan ako igramo bunarenje, ili prodore po bokovima Kolarova i Ivanovica pa da se onda uposljava centarsutevima.

Pa vidis bas hocu da se otkacimo od tog bunarenja,i keca iz rukava u vidu bandere....provaljeno je to,i gadi mi se kad vidim vazdusnu loptu ka njemu
Pa valjda ce taj Kaludjerovic malo bar popraviti skor,sada trenutno je daleko od reprezentacije,ali ne vidim sto bi Zigic bio blizu
Spustimo loptu na zemlju,igrajmo fudbal vec jednom
Mi i nasi aduti i prednost u skoku.....

Od ovoga sto je pozvao najbolje sto moze da nas snadje je:
GK:Brkic
RB:Ninkov
CB:Ivanovic,Subotic
LB:Kolarov
DMF:Fejsa
CMF:Kuzmanovic,Ninkovic
WF:Krasic,Tosic
SS:Sulejmani

a ono sto je za ocekivati je:
GK:Stojkovic
RB:Ivanovic
CB:Subotic,Rajkovic (al ce da vuce promaja usled neiskustva)
LB:Kolarov
DMF: Petrovic
CMF:Kuzmanovic,Ninkovic
RMF:Krasic
LMF:Tosic
CF:Zigic

Hahahaha ljudi bi ladno pozvali Kaludjerovica u reprezentaciju

Miralem Sulejmani
Lazar Markovic
Danko Lazovic
Milan Jovanovic

Mi trenutno bolje napadace od ova 4 nemamo. Cak niko od njih i nije klasican napadac sto je dobro, jer bi se onda vracali u odbranu i pomagali veznom redu. Proslo je vreme Van Nistelroja, Darka Kovacevica, Save Milosevica i ostalih klasicnih 9-ki

Hahahaha ljudi bi ladno pozvali Kaludjerovica u reprezentaciju

Miralem Sulejmani
Lazar Markovic
Danko Lazovic
Milan Jovanovic

Mi trenutno bolje napadace od ova 4 nemamo. Cak niko od njih i nije klasican napadac sto je dobro, jer bi se onda vracali u odbranu i pomagali veznom redu. Proslo je vreme Van Nistelroja, Darka Kovacevica, Save Milosevica i ostalih klasicnih 9-ki

Pa o tome i ja pricam,Kaludjerovic je trenutno 7.napadacka opcija u slucaju da prvih 5-6 budu spreceni,a to ce se vrlo tesko desiti......

Posto Danko ne verujem da ce se vratiti,Sulejmani,pa Lazar,pa Lane

Ali to ce se tesko ostvariti u Srbiji,posto koliko cujem suska se o imenovanju Zigare kao kapitena:dash:

Zigara ima najvise nastupa posle Stankele. Takodje jedan je od starijih u timu ( ako ne i najstariji) tako da ce verovatno biti kapiten...Po meni to treba da bude Bane Ivanovic,al dobro...

To sto je najstariji ne znaci da je najkompetentniji za ovu odgovornu ulogu.....meni je jedino zao sto ce mu kao kapitenu biti zagarantovana puna minutaza koju ne zasluzuje,a mi cemo i dalje gledati bunarenje dok nam stvarni fudbaleri propadaju na klupi ili na tribinama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back