Gol Sulejmanija naravno......gle'te kad bude igrao maximum 5 minuta za 2 meca,a nesto mi sve mirise da jednu tekmu dobija Zigara a drugu Mrdjavi da onako pokazu raskosne kapacitete,a mozda ce i bratski deliti po poluvreme od svake.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gol Sulejmanija naravno......gle'te kad bude igrao maximum 5 minuta za 2 meca,a nesto mi sve mirise da jednu tekmu dobija Zigara a drugu Mrdjavi da onako pokazu raskosne kapacitete,a mozda ce i bratski deliti po poluvreme od svake.....
Ako uopste i bude dobio sansu
Zar je neko od vas mislio da ce biti bilo kakvih promena ? Pa Curcic je bio Pizonov saradnik, ja cak mislim da je vise on sastavljao reprezentaciju nego Pizon
Sulejmani igra u vrhunskoj formi.
Sigurno zasluzuje mesto standardnog reprezentativca...
Umesto Laneta "I don't give komentarrr" Jovanovica, trebao je da zove Tadica...
I ****** ga Tomovic i Bosko Jankovic![]()
Sulejmani zasluzuje mesto prvog napadaca u ovom momentu bez konkurencije u vidu Zigare i Mrdjavog jedino Markovic moze da mu bude zamena......
Ma bre ovaj prvi u anderlehtu igra spica,jedino mi jos gajimo iluzije da je on krilo....ako nam je u proslom ciklusu pokrpio posao kao krilo sad to mora tako da bude do kraja......
Kojom li logikom ova pojava se nadje u reprezentaciji......standardni igrac Lecea protiv standardnog igraca Udinezea,igrac koji nista ne uradi na tekmi i igrac koga ima i napred i nazad,ali Tomovic je vec zaigrao jednom i igrace dok moze da hoda......
A sta tek reci za Vilotica? Pa dobro ajde treba da se proda vreme je vec
U principu se uvijek s tobom slažem, ali ovdje ima par stvari koje treba da prokomentarišem:
I ja mislim da je Sulejmani zaslužio da igra u reprezentaciji, vjerovatno kao prvi polušpic ili (eventualno) na krilu umjesto Tošića ili Krasića... ali nije Miki mađioničar, ništa senzacionalno se neće desiti i kada ga (ja se nadam) Ćurčić ili neki drugi budući trener stavi u prvi tim, nemoj da se previše zanosimo, jer ćemo se onda (vjerovatno) razočarati...
Druga stvar, zašto misliš da su Basta i Lazar Marković pravi igrači za reprezentaciju samo poslije par dobro odigranih utakmica?! Po meni i jedan i drugi su za širi spisak... inače Basta je prototip igrača čiji talenat su upropastili naši loši treneri i naravno onaj grobarski Mađar što je utripov'o da je Srbin... da se prodao sa 18-19 godina na zapad, sad bismo imali modernog desnog spoljnog, kao što je Kolarov na lijevoj strani...inače nije Tomović baš tako loš...
Što se tiče Laneta, apsolutno si u pravu da treba da igra na špicu, uz prethodno jedan ozbiljan razgovor sa trenerom-autoritetom (kakvog još nemamo) koji bi mu ukazao na greške koje čini...
Žigara, Mrđavi, Hijavata ćao ragaci... ako neće Danko da igra, zvati Kaluđera ili onog sa Kipra (opet mu zaboravih ime)ili jednostavno igrati sa 2 polušpica...
Ko nije video evo vam da se malo nasmejete
Taj Mustafa je jedno 50 puta bolji golman (a ujedno i najbolji srpski golman) od vaseg Bajkovica ili kako se vec preziva
Evo objavljen spisak, Miki Sulejmani na spisku, sad treba da se nadamo da će i igrati od prvog minuta...
Nema Tadića, Nemanje Matića, Đuričića, Baste...
Ali zato su tu Žigara, Raća i Mustafa...![]()
Ko nije video evo vam da se malo nasmejete
Ahahahahahaha one of the best soccer players
Ovo mi izgleda kao britanska serija ( po akcentu),a ipak kazu soccer,sto je apsurd...
Matic greje klupu,a slazem se za Mustafu i Racu...Zigara treba al kao zamena samo...
Evo objavljen spisak, Miki Sulejmani na spisku, sad treba da se nadamo da će i igrati od prvog minuta...
Nema Tadića, Nemanje Matića, Đuričića, Baste...
Ali zato su tu Žigara, Raća i Mustafa...![]()
Poceo je Matic da igra.......
Ma sta bre zamena za koji ce nam ga vise,cim ga ubacis protivnik te provali.....limitiran igrac......i jos novi kapiten,eeeee![]()
Ne zavaravajte se,engleski Čempionšip je jedna od najjačih liga u Evropi,po meni posle Premijer lige,Primere,Serije A,Bundeslige to je najjača liga...