Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gol Sulejmanija naravno......gle'te kad bude igrao maximum 5 minuta za 2 meca,a nesto mi sve mirise da jednu tekmu dobija Zigara a drugu Mrdjavi da onako pokazu raskosne kapacitete,a mozda ce i bratski deliti po poluvreme od svake.....

Ako uopste i bude dobio sansu

Zar je neko od vas mislio da ce biti bilo kakvih promena ? Pa Curcic je bio Pizonov saradnik, ja cak mislim da je vise on sastavljao reprezentaciju nego Pizon

Ako uopste i bude dobio sansu

Zar je neko od vas mislio da ce biti bilo kakvih promena ? Pa Curcic je bio Pizonov saradnik, ja cak mislim da je vise on sastavljao reprezentaciju nego Pizon

MA ja se bojim da ni u slucaju novog selektora nece puno tog da se promeni.....al vrhunac je bio kad je golub predvodnik orlova rekao da sulejmani nije u formi i da nije dugo igrao te ga zato ne zove,i to u trenutku kad je ovaj lider na listi strelaca eradivisie

Зато је позвао Фејсу после три и по утакмице у грчкој лиги. А Јорграчевићеву форму је помно пратио како би овај афирмисани голман заузео своје стандардно место између статива и екипи улио неопходну сигурност.

Sulejmani igra u vrhunskoj formi.
Sigurno zasluzuje mesto standardnog reprezentativca...
Umesto Laneta "I don't give komentarrr" Jovanovica, trebao je da zove Tadica...
I ****** ga Tomovic i Bosko Jankovic :dash:

Sulejmani zasluzuje mesto prvog napadaca u ovom momentu bez konkurencije u vidu Zigare i Mrdjavog jedino Markovic moze da mu bude zamena......
Ma bre ovaj prvi u anderlehtu igra spica,jedino mi jos gajimo iluzije da je on krilo....ako nam je u proslom ciklusu pokrpio posao kao krilo sad to mora tako da bude do kraja......

Kojom li logikom ova pojava se nadje u reprezentaciji......standardni igrac Lecea protiv standardnog igraca Udinezea,igrac koji nista ne uradi na tekmi i igrac koga ima i napred i nazad,ali Tomovic je vec zaigrao jednom i igrace dok moze da hoda......

A sta tek reci za Vilotica? Pa dobro ajde treba da se proda vreme je vec

Sulejmani zasluzuje mesto prvog napadaca u ovom momentu bez konkurencije u vidu Zigare i Mrdjavog jedino Markovic moze da mu bude zamena......
Ma bre ovaj prvi u anderlehtu igra spica,jedino mi jos gajimo iluzije da je on krilo....ako nam je u proslom ciklusu pokrpio posao kao krilo sad to mora tako da bude do kraja......

Kojom li logikom ova pojava se nadje u reprezentaciji......standardni igrac Lecea protiv standardnog igraca Udinezea,igrac koji nista ne uradi na tekmi i igrac koga ima i napred i nazad,ali Tomovic je vec zaigrao jednom i igrace dok moze da hoda......

A sta tek reci za Vilotica? Pa dobro ajde treba da se proda vreme je vec

U principu se uvijek s tobom slažem, ali ovdje ima par stvari koje treba da prokomentarišem:

I ja mislim da je Sulejmani zaslužio da igra u reprezentaciji, vjerovatno kao prvi polušpic ili (eventualno) na krilu umjesto Tošića ili Krasića... ali nije Miki mađioničar, ništa senzacionalno se neće desiti i kada ga (ja se nadam) Ćurčić ili neki drugi budući trener stavi u prvi tim, nemoj da se previše zanosimo, jer ćemo se onda (vjerovatno) razočarati...

Druga stvar, zašto misliš da su Basta i Lazar Marković pravi igrači za reprezentaciju samo poslije par dobro odigranih utakmica?! Po meni i jedan i drugi su za širi spisak... inače Basta je prototip igrača čiji talenat su upropastili naši loši treneri i naravno onaj grobarski Mađar što je utripov'o da je Srbin... da se prodao sa 18-19 godina na zapad, sad bismo imali modernog desnog spoljnog, kao što je Kolarov na lijevoj strani...inače nije Tomović baš tako loš...

Što se tiče Laneta, apsolutno si u pravu da treba da igra na špicu, uz prethodno jedan ozbiljan razgovor sa trenerom-autoritetom (kakvog još nemamo) koji bi mu ukazao na greške koje čini...

Žigara, Mrđavi, Hijavata ćao ragaci... ako neće Danko da igra, zvati Kaluđera ili onog sa Kipra (opet mu zaboravih ime)ili jednostavno igrati sa 2 polušpica...

U principu se uvijek s tobom slažem, ali ovdje ima par stvari koje treba da prokomentarišem:

I ja mislim da je Sulejmani zaslužio da igra u reprezentaciji, vjerovatno kao prvi polušpic ili (eventualno) na krilu umjesto Tošića ili Krasića... ali nije Miki mađioničar, ništa senzacionalno se neće desiti i kada ga (ja se nadam) Ćurčić ili neki drugi budući trener stavi u prvi tim, nemoj da se previše zanosimo, jer ćemo se onda (vjerovatno) razočarati...

Druga stvar, zašto misliš da su Basta i Lazar Marković pravi igrači za reprezentaciju samo poslije par dobro odigranih utakmica?! Po meni i jedan i drugi su za širi spisak... inače Basta je prototip igrača čiji talenat su upropastili naši loši treneri i naravno onaj grobarski Mađar što je utripov'o da je Srbin... da se prodao sa 18-19 godina na zapad, sad bismo imali modernog desnog spoljnog, kao što je Kolarov na lijevoj strani...inače nije Tomović baš tako loš...

Što se tiče Laneta, apsolutno si u pravu da treba da igra na špicu, uz prethodno jedan ozbiljan razgovor sa trenerom-autoritetom (kakvog još nemamo) koji bi mu ukazao na greške koje čini...

Žigara, Mrđavi, Hijavata ćao ragaci... ako neće Danko da igra, zvati Kaluđera ili onog sa Kipra (opet mu zaboravih ime)ili jednostavno igrati sa 2 polušpica...

Ocekujem samo realno,vecu pokretljivost......Zigic i Mrdja ne mogu u ovom momentu da mu budu konkurencija,pogotovo ne ovaj prvi......i dalje mislim da bi mnogo vecu produktivnost imali sa Sulejmanijem nego s bilo kim iz naseg asortimana napred......
Sto se Baste tice on je jedan od onih koji je nepravedno odstranjen iz tima 2006. godine nakon brodoloma za koji nije bio nimalo kriv,povrede su ga podosta omele,ali uz Ninkova mislim da je u ovom momentu najbolje resenje za desnog beka......Nisam rekao da je Tomovic apsolutno neupotrebljiv,ali on vuce na stopera a nama treba produktivnost po boku inace ovako imamo i Ivanovica ako se odlucimo za asimetriju......mislim da u nedostatku napadacke konkurencije treba pozvati Lazara,ne naravno kao nosioca igre vec da bude tu na broju dobija pomalo sansu,privikava se i po potrebi bude na raspolaganju......

Lanetu treba 25 vaspitnih po guzici da malo spusti loptu sto se kaze i realno sagleda svoje kvalitete koje poseduje ali koji nisu tako veliki ko sto misli......kad bi bio ono sto jeste imali bi mnogo vise koristi od njega.....

Mnogo me nervira sto Zigic ostaje i dalje i sto neki "strucnjaci" misle da je upravo on nedostajao u kvalifikacijama.....zajedno u paketu s ovom dvojicom treba da ode,a Mrdja moze eventualno tu da bude ako se povredi,razboli,padne forma,ili nema novih napadaca nekoliko koji imaju prednost.....
E sad verovao sam i ja u Kaludjera,ali.....ne opravdava to "poverenje" razocarava me iz tekme u tekmu,u teskom je kanalu......on i Mrdja su mi tu negde.....
Bez da me iko pogresno shvati hteo bih da vidim sta mogu Kojic,Milic i Kasalica......
Danko ne verujem da ce se vratiti,Curcic je pricao o njemu i Tadicu pa ih opet nema,tu se nesto kuva.......ni pod novim selektorom sumnjam u njegov povratak iako bi bio izvanredna opcija uz Sulejmanija

p.s. Radovic 2 gola i opet nema poziva......e zemljo Srbijo.....a zasto? jer je KRasic nekad negde igrao dobro......a zar je problem da obojica budu pozvani......prijateljski je mec valjda treba probati,Krasiceve kvalitete poznajemo dajte novu robu da vidimo sta moze

Nas novi kapiten Zigara,znaci u narednom ciklusu bunarenje cemo dovesti do savrsenstva....:dash:
Samo je potrebno biti najstariji i odma si vodja.......do sad je igrao po plus 80 minuta sada ce igrati plus 90
Samo je nama kapiten drugoligas:rtfm:
I jos ovo "zbog povrede" neizvetan nastup Sulejmanija:hahaha:
O ljudi moji dobro ne kazu da nije u formi ovih nedelja ko Pizon kad odvali.....samo traze razlog da ga ne pozovu

Evo objavljen spisak, Miki Sulejmani na spisku, sad treba da se nadamo da će i igrati od prvog minuta...

Nema Tadića, Nemanje Matića, Đuričića, Baste...

Ali zato su tu Žigara, Raća i Mustafa...:evil:

Nema Darka,nema Lazara,nema Radovica.......

sto se mustafe tice ravnodusan sam,ionako niko blage veze nema s branjenjem,ali bi voleo da Brkic bude prva opcija jer igra konstantno

Ne zavaravajte se,engleski Čempionšip je jedna od najjačih liga u Evropi,po meni posle Premijer lige,Primere,Serije A,Bundeslige to je najjača liga...

Drugoligasko takmicenje majstore nikada ne moze da se poredi s prvoligaskim.......a da ne govorimo o tome da on ni tamo nema punu minutazu i da je dao 1 gol za polusezonu
Sto onda pljujes Racu Petrovica on je u premijer ligi,a tek Milijas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back