Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skauting je doveo i Savica i Volkova i Tosica

Evo da uporedimo nas i vas skauting

Zvezda se dvoumila izmedju Savica i Li Adija i na kraju je dovela Li Adija. Hahahahahahahaha

Brate samo nastavi da pises nebuloze, svi ovi igraci su ili ponikli u Partizanu ili igrali za njega, a ti trazis dlaku u jajetu - dal su igrali jednu sezonu, dal je otisao rano, dal ovo, dal ono

Svi su povezani sa Partizanom i prihvati to

Ja nisam rekao da nisu povezani sa Partizanom. Moja poenta je da za njihovu profesionalnu karijeru Partizan ima minimalne zasluge. Mislim na vecinu njih. Sto je Partizan uzeo Savica,samo da bi ga prodao po 15 puta vecoj ceni. I naravno imao je monopol na njega,ni Lukic nije lud da ne pokusa da uzme igraca koji je bio na probi kod Vengera...

Ja nisam rekao da nisu povezani sa Partizanom. Moja poenta je da za njihovu profesionalnu karijeru Partizan ima minimalne zasluge. Mislim na vecinu njih. Sto je Partizan uzeo Savica,samo da bi ga prodao po 15 puta vecoj ceni. I naravno imao je monopol na njega,ni Lukic nije lud da ne pokusa da uzme igraca koji je bio na probi kod Vengera...

Ajde bre ne lupaj, Ranko Stojic je bivsi golman Partizana pa vam poklanja igrace besplatno, dopustio vam je da pola godine ne platite Kaludjerovica pa je posle jos rekao da zeli i dalje da saradjuje sa Zvezdom

Ti monopoli i Tole su samo vasi izgovori za nesposobnost. Ajde mi navedi samo jedan konkretan primer gde vam je Partizan zahvaljujuci "monopolu" oteo igraca ispred nosa ?

A ja cu tebi da navedem sve Zvezdine nesposobnosti

Kleo
Stefan Savic
Vladimir Volkov

Ispustili ste tri igraca evropske klase zahvaljujuci vasoj "pameti". I posle mi pricaj o nekom monopolu...

Kleo igrac evropske klase koji igra u Kini...
Ja sam milion puta napisao da znam ljude u jednom odredjenom klubu i da oni imaju dil za Partizanom oko svega,a prvenstveno oko igraca...Ako imaju dil sa tim klubom,sigurno imaju i sa jos nekim...I Hajduk Kula je slao svoje igrace u Partizan direktno,cuvena Dzombina veza,Fejsa itd...
Eto moja poenta,Zvezda je u dilu sa Radom,al to je jedan klub...

Kleo igrac evropske klase koji igra u Kini...
Ja sam milion puta napisao da znam ljude u jednom odredjenom klubu i da oni imaju dil za Partizanom oko svega,a prvenstveno oko igraca...Ako imaju dil sa tim klubom,sigurno imaju i sa jos nekim...I Hajduk Kula je slao svoje igrace u Partizan direktno,cuvena Dzombina veza,Fejsa itd...
Eto moja poenta,Zvezda je u dilu sa Radom,al to je jedan klub...

Pa Zvezda je u dilu sa Napretkom iz Krusevca. Stamenkovic, Mikic, Binic...

Stamenkovic je dok je igrao za Napredak izjavio da 70% tog kluba navija za Zvezdu. Gubis se totalno, umisljas nesto sto nema veze sa stvarnoscu

I da, Kleo jeste igrac evropske klase. Sam je uveo Partizan u ligu sampiona, davao golove klubovima kao sto su Tuluz, Anderleht, Arsenal...za vas jeste napadac evropske klase a vi ste ga oterali

Pa Zvezda je u dilu sa Napretkom iz Krusevca. Stamenkovic, Mikic, Binic...

Stamenkovic je dok je igrao za Napredak izjavio da 70% tog kluba navija za Zvezdu. Gubis se totalno, umisljas nesto sto nema veze sa stvarnoscu

I da, Kleo jeste igrac evropske klase. Sam je uveo Partizan u ligu sampiona, davao golove klubovima kao sto su Tuluz, Anderleht, Arsenal...za vas jeste napadac evropske klase a vi ste ga oterali

Napredak iz Krusevca je sad u 3. ligi,ja pricam o sadasnjosti. Kleo je mudo obicno,samo jedan u nizu igraca koje je Partizan vinuo u nebesa...
Ajde samo da vam daju igrace,nego su i pasivni protiv vas...Opet kazem,kako stvari stoje Partizan ce biti sampion jos 15 godina...
Da vi nesto valjate ne bi vas guzili Samrok ili Genk ...

Poslednja izmena:
Napredak iz Krusevca je sad u 3. ligi,ja pricam o sadasnjosti. Kleo je mudo obicno,samo jedan u nizu igraca koje je Partizan vinuo u nebesa...
Ajde samo da vam daju igrace,nego su i pasivni protiv vas...Opet kazem,kako stvari stoje Partizan ce biti sampion jos 15 godina...
Da vi nesto valjate ne bi vas guzili Samrok ili Genk ...

Pa nista onda, kako su nezadovoljni Englezi mogli da naprave klub United of Manchester tako i vi nezadovoljni navijaci napravite klub Zvezda Crvena

Posto ste razmazeni i trazite teorije zavere u svemu ne preostaje vam nista drugo :)

Pa nista onda, kako su nezadovoljni Englezi mogli da naprave klub United of Manchester tako i vi nezadovoljni navijaci napravite klub Zvezda Crvena

Posto ste razmazeni i trazite teorije zavere u svemu ne preostaje vam nista drugo :)

Nisam ja rekao da Zvezda to ne radi,radi al u manjem intezitetu. Fudbal je generalno takav u Srbiji,pre je Zvezda od Obilica na tacni direktno dobijala igrace,al je Obilic prso u medjuvremenu...

Ja cu samo reci da nije posteno govoriti kako i Stefan Savic i Miralem Sulejmani nisu partizanovi igraci,bar 1 od njih mora biti jer su njihove karijere opoziti jedan prosao partizanovu skolu drugi igrao za seniore........problem naseg fudbala u celini je da nemamo novca,ali kada kazem novca ne mislim za kupovinu i bacakanje milionima na koje obicno pomisli masa,nego na ocuvanje nasih talenata da imas love da to sto proizvedes zadrzis.......
Zamislite da Zvezda nije prodala poslednju generaciju koja je ista vredela 2006 godine a da su u partizanu ostali Ljaijc,Jovetic,Savic,Sulejmani,Tosic pa gde bi im kraj bio.....
Sve u svemu cinjenica da vise puta navedeni igraci bilo zvezdini partizanovi ili od napretka zasluzuju poziv u repku......

Od 10 novih igraca potrebnih Srbiji u odnosu na spisak prethodni dobicemo 5: Brkic,Ninkov,Volkov,Kacar,Sulejmani......fale jos Tadic,Basta,Djuricic,Darko,Lazar......i Danko mada sumnjam da ce se predomisliti on
Polovicno.......gledano uze ovo jeste pomak ali sire gledano nama su potrebne promene i to odma......

Jednostavno prihvati cinjenicu da Partizan daleko bolje radi od Zvezde kad su u pitanju omladinska skola i skauting

Zoran Tosic

Jednostavno svi ovi nabrojani su izvanredni igraci, produkt ili Partizanove skole ili skautinga.
Tošić niti je produkt vaše škole niti dobrog skautinga,on je produkt imperije Vučurević i želje Tošića da karijeru nastavi u Partizanu.Zvezda je kontaktirala sa Tošićem (lično) i čovek im se zahvalio na interesovanju.Kraj cele priče.

Tošić niti je produkt vaše škole niti dobrog skautinga,on je produkt imperije Vučurević i želje Tošića da karijeru nastavi u Partizanu.Zvezda je kontaktirala sa Tošićem (lično) i čovek im se zahvalio na interesovanju.Kraj cele priče.
Tosic je prosao sve kategorije Banata,i onda je sa 20 godina presao u Partizan..A Vucurevic je poznat kao bivsi clan Partizanove uprave...

Nezvanicno:bez Baste,Radovica,Tadica..:dash::dash::dash:
Aman ljudi nemam vise snage da komentarisem ove spiskove......
Nema ni Ljajica:think:

Kad ce jednom vec "struka" shvatiti da Jovanovic NIJE KRILO i da je Tadic na toj poziciji 6 puta korisniji.....a da je Lane prevashodno spic........:roll:

Pa lepo Tomovic pre Baste,Jovanovic pre Tadica,Vilotic pre Bisevca,Petrovic pre djuricica,a zigic i mrdja pre markovica,kasalice :dash:

Nezvanicno:bez Baste,Radovica,Tadica..:dash::dash::dash:
Aman ljudi nemam vise snage da komentarisem ove spiskove......
Nema ni Ljajica:think:

Kad ce jednom vec "struka" shvatiti da Jovanovic NIJE KRILO i da je Tadic na toj poziciji 6 puta korisniji.....a da je Lane prevashodno spic........:roll:

Pa lepo Tomovic pre Baste,Jovanovic pre Tadica,Vilotic pre Bisevca,Petrovic pre djuricica,a zigic i mrdja pre markovica,kasalice :dash:

Bisevac je (jos uvek) povredjen. Vec neko vreme ne igra za PSZ.

Spisak fudbalera Srbije za mečeve sa Meksikom i Hondurasom:

Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman

Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Volkov, Milan Vilotić, Pavle Ninkov, Nenad Tomović

Vezni red: Zdravko Kuzmanović, Boško Janković, Milan Jovanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Ljubomir Fejsa

Napad: Nikola Žigić, Miralem Sulejmani, Dragan Mrđa

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/205244/Jankovic-i-Stojkovic-se-vracaju-medju-orlove-i-dalje-nema-Tadica

Cudi me da niko pre mene nije postavio ovo . . . Ili ja bar nisam video.

jedino dobro su pozivi Sulejmaniju,Volkovu,Kačaru,Brkiću i donekle Ninkovu i Jankoviću. U repki ne bi trebalo biti mesta za Žigića,R.Petrovića,Vilotića,Jovanovića. O Mrđi se jos moze govoriti. Nadam se da ce novi selektor vratiti Lazovića i Lukovića te da ce zvati svezu krv Tadića,Bastu,Lazarja Markovića,Matića,Djuričića,Ignjovksog i jos koga.

Tek sad vidim da nema Ljajića. Jes da je decko u kanalu ali bice jos u puno vecem ako nebude dobivo poziv za A-selekciju.Nadam se da ce ga Miha brzo dovesti pameti.Igrač takvog kalibra i takvog potencijala nam je preko potreban.

jedino dobro su pozivi Sulejmaniju,Volkovu,Kačaru,Brkiću i donekle Ninkovu i Jankoviću. U repki ne bi trebalo biti mesta za Žigića,R.Petrovića,Vilotića,Jovanovića. O Mrđi se jos moze govoriti. Nadam se da ce novi selektor vratiti Lazovića i Lukovića te da ce zvati svezu krv Tadića,Bastu,Lazarja Markovića,Matića,Djuričića,Ignjovksog i jos koga.

Tek sad vidim da nema Ljajića. Jes da je decko u kanalu ali bice jos u puno vecem ako nebude dobivo poziv za A-selekciju.Nadam se da ce ga Miha brzo dovesti pameti.Igrač takvog kalibra i takvog potencijala nam je preko potreban.

A Krasic kao nije u kanalu?
Zigic je odma nakon povrede ni 5 ni 6 dobio poziv dok je sedeo na tribinama cempionsip stadiona......
I Ninkovic ne igra za Dinamo pa ipak je prvi pik kao "ofanzivni" vezni :dash: ko li samo njega nabedi da je "desetka"

Ovo s Tadicem definitivno nije u redu nesto.......pa *** covek pruza uz Sulejmanija najkonstantnije partije vec godinu dana a nema ni nagovestaja da ce dobiti poziv......zajebali ga onim tekmama nase lige pa sada nema pravo da menja repku inace potpuno bi ga razumeo da odabere drugog nekog,CG npr.....

p.s. hebote raspali Lane Jovanovic je konkurencija Tadicu,Lane koji ima 30 godina,koji nema ni priblizno brzine i tehnike,Lane koji u anderlehtu igra spica,Lane koji je pokazao svoju fudbalsku umetnost,a samo zato sto ga je Antic u nedostatku pravih krila prekomandovao na to mesto......i sada bez obzira sto ima 8 boljih krila on ce do kraja karijere biti krilo nase reprezentacije.......ebem ti i zemlju,i struku, i savez,i narod i mentalitet,i navike,i stavove,i SVE PO SPISKU BRE
BOlje da nestanemo kao narod

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back