Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Pa Basta i Kolarov bi igrali ofanzivnije malo, moraju 3 stopera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite kad bi igrali formaciju Udinezea, 3-5-2 sa 3 stopera i 2 wing beka, ili ti 2 defanzivna krila. Mislim da imamo sjajne igrace upravo za tako nesto, Kolarov i Basta. U nedostatku kvalitetnih veznjaka ovo bi nam dobro doslo ja mislim.
![]()
E sad mozda bi ovo bilo isuvise ofanzivno sa krasicem i tadicem ali zaista ne znam koga staviti. Milijas, Petrovic, N.Matic...mozda probati sa njim... Jbm li ga nisam pametan. Ali ova formacija definitivno.
Sta mislite kad bi igrali formaciju Udinezea, 3-5-2 sa 3 stopera i 2 wing beka, ili ti 2 defanzivna krila. Mislim da imamo sjajne igrace upravo za tako nesto, Kolarov i Basta. U nedostatku kvalitetnih veznjaka ovo bi nam dobro doslo ja mislim.
![]()
E sad mozda bi ovo bilo isuvise ofanzivno sa krasicem i tadicem ali zaista ne znam koga staviti. Milijas, Petrovic, N.Matic...mozda probati sa njim... Jbm li ga nisam pametan. Ali ova formacija definitivno.
Ja mislim da bi ova gore formacija bila pogubna za našu odbranu.
Brzina, i tehnika ni Subotića ni Biševca nisu na nivou da mogu da izdrže ovu postavku.
Smuk,Salaso,Blaf i Žalosna Sova!!!http://e-zemun.rs/sport/sportovi/fudbal/otkazali-tosic-basta-i-tadic-zamene-rnic-trajkovic-tomic/
Otkazao i Tadic i Sulejmani (ne znam da li im sada oni teraju kontru)......
JAooooo Rnic i Miljkovic se spominju kao zamene pa oni bre ne znaju da hodaju..........
p.s. pozvani Tomic i Kaludjerovic
Pobednik...Начи саће Пантела да напише текст у складу са одлазком једне велике легенде,Видаре,нашег Видаре...Видара је особа типа министар подтипа одбране..Начи пробаш да га заобиђеш зонфић бициклица,а Видара ти узме лопту и нагули је на суседни стадион...Да,да такав је Видара...Пошто је отишо у зонфићу бикам а леџнд сад је ред да Пантела напише јеан текст врсте едукативан,типа не-превише-дуг...Кацмо играли против континента врсте Аустралиа на такмичењу врсте СП подврсте Саут Африка..Нате оно шо је испевала Шакира,Пикеова бичарка..Начи улазимо ми на борилиште типа травнато,узмем комад биљке врсте трава подврсте хлорофила пуна (мора Пантела дузме да избаја,научио у Песежеу од ******)..Кадоно Жигара се бие са играчем типа противничким..А ја у фазону "Ало малиша,наш ти ко сам ја"..
Каже мени мали цовпа Аустралианац "Извини Пантела голгетеру расни,исказуем ти поштовање типа превелико"...Изкулиро Пантела...
Почиње меч типа резултацки битан...Пантела се креће као газела,растура противничке играче своим елегантним заузимањем простора..Шаљем једну лопту за Жигару да буде гуд хедер,али иде у ред врсте даблве..А ја у фазну "Извини Жигара љомберу,нисам нашо кординате типа одговарајуће."..
Меч се ломи методом убрзавања темпа..Аустралианац неки мали обара Жигару,учи мато зонфа,а ја оно као "Ало Аустралопитек есам ти реко да ми не дираш Жигару,немо да пустим Видару на тебе."
Кадоно мук!Нитсе јавља аустралианац,ни Жигара,ни Станкела...Нико неверуе...Поштовање типа максимално..Начи Видара матиро своим именом..
А Антара неверуе!
http://e-zemun.rs/sport/sportovi/fudbal/otkazali-tosic-basta-i-tadic-zamene-rnic-trajkovic-tomic/
Otkazao i Tadic i Sulejmani (ne znam da li im sada oni teraju kontru)......
JAooooo Rnic i Miljkovic se spominju kao zamene pa oni bre ne znaju da hodaju..........
p.s. pozvani Tomic i Kaludjerovic
Nije bitno koliko je dobar fudbaler ali me je razočarao kada je izjavio da ne shvata zašto nije do sada pozivan u reprezentaciju i rekao je nešto kao "da,verovatno da su svi oni u boljoj formi od mene".Pozvan i Ljajic......
Nije korektno s Radoviceve strane,pre 2 dana po medijima govori kako ne razume sto nije pozvan,a onda ga pozovu i on kaze vec neko vreme igram povredjen,pa mislim o cemu se radi?
Meni se cini da on i Tadic kontraju......
Sad odjednom svi povredjeni![]()
I Tadic i Radovic odbili poziv zbog navodne povrede..
Ne shvatam samo sto je pozvao Kaludjerovica, na njeogovoj poziciji imamo mnogo bolje igrace, Markovica, Ljuboju, Kasalicu...
Umesto Zorana Tosica je pozvao Nemanju Tomica.. ok je..
A umesto Fejse Adema Ljajica.. ne znam bas koliko je ovo dobro s obzirom da Ljajic nije pokazao nikakvu igru u zadnje vreme, bolje da je umesto njega pozvao Djuricica.
Nije bitno koliko je dobar fudbaler ali me je razočarao kada je izjavio da ne shvata zašto nije do sada pozivan u reprezentaciju i rekao je nešto kao "da,verovatno da su svi oni u boljoj formi od mene".
Ped*rski!!!
Evo sad citam izjave Radovica, Tadica i Sulejmanija.
Koliko im puca racku za reprezentacijuI ako, treba da ih j*bu i da se ne odzivaju pozivu.
Sto se Sinise tice, s' obzirom ko sve moze da dodje, on je verovatno u top 3 najbolje opcije. U svakom slucaju, ko god bio trener, ne ginu nam nove blamaze i gledanja taktike "bunar zelja" sa Zigarom kapitenom i Pantelom rasnim napadacem.
Cekaju novog selektora
Pametno od njih, zasto bi se odazivali pozivu onom koji ih je ignorisao svo vreme, i kao pomocnik Pizona i sad kad je samostalan
http://www.sportal.rs/news.php?id=62054
Ovo moze samo u zemlji Srbiji
Da se radujemo otkazu naseg "strucnjaka" jer ce tako doci da "podigne" nivo naseg fudbala,covek koji je od evropske fiorentine stvorio prosecan tim,covek koji forsira 2 zadnja vezna,covek koji igra na 0:0......
Samo kod nas se stvara sansa u otkazu nekome,umesto da bezimo od njega,mi ga zovemo da mu damo leba posto je svoje znanje pokazao......
Kolko znam ta Fiorentina je bila isto tako "visoko" plasirana i dok ju je vodio Prandeli. I za njega sam mislio da je los trener pa sam se zajebo i to debeloNisam ni ja nesto zato da Miha dodje na kormilo jer je jos zelen za tako nesto. No kolko god gori od Pizona nemoze da bude. Ako nista drugo verujem da ce mu igrati nabolji i da ce napraviti disciplinu i jebavati kevu igracima za svako šetanje po terenu. To nam mozda i treba.