Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Selektor će sutra uveče protiv Poljaka ponovo raspodeliti minutažu...

"Očekuje nas rival potpuno drugačijeg profila od Novog Zelanda. Plan nam je da
opterećenje u prijateljskim mečevima ravnomerno rasporedimo među igračima.
Važnost meča i rezultata ne umanjujemo, ali glavno je da nastavimo da sprovodimo plan priprema", rekao je Antić.
U timu nema problema sa povredama, ali ekipa i dalje nije potpuno spremna.
"Za meč protiv Poljske možemo da računamo na sve igrače. Sigurno čemo biti spremniji, ali i dalje imamo na umu da treba da podignemo formu do 5. juna i generalne probe u Beogradu, u duelu sa
Kamerunom. Naravno, cilj je da optimum
dostignemo pred Mondijal", dodao je srpski selektor.

Nadam se da ce u nekom trenutku pustiti najjaci sastav da vidimo kako delujemo u napadu i odbrani. Inace normalno je da se isprobaju svi igraci u pripremnim utakmicama. Rezultat je manje bitan ali igra mora da se poboljsa. Ono sto nije bilo dobro protiv N. Zelanda (pored rezultata) je i losa i bezidejna igra a to se nikome ne dopada. Da su makar igrali sa vise zelje pa da kazemo da smo nesrecno izgubili ali ono je gotovo pa zasluzeno.

Jeste da je Wigan na 6 utakmica primio 12 golova,od kad je Stojkovic dosao.Takodje je istina da je isti taj Wigan na 3 utakmice pre nego sto je Stojkovic dosao primio 15 golova.Ako se statisticki pogleda,pa Stojkovic im je i pomogao.Salu na stranu,imao je Stojkovic gresaka(2-3),ali je zato ostalo branio kao lud.Znam sta pricam,jer sam sticajem okolnosti na bolovanju 6 meseci,a imam sve sportske kanale,pa sam gledao naravno sve sto je mogla-a da su igrali nasi.Nije Stojkovic neka klasa,ali nemamo boljeg(mozda,ali mozda Jorgarcevica iz Belgije(koji je isto u par navrata opasno kiksao)).

P.S. DA li se neko seca utakmice(prolece 2009) Barselona-Getafe?Sta je nas gosa sve odbranio a?Mesi ,Ibra,Bojan,..nisu znali sta se desava.Hehehe,ali je zato odmah protiv Reala us.ao motku,mada je tu bio odlican dok gol nije primio.Sta cemo,bolje nemamo.

Jeste da je Wigan na 6 utakmica primio 12 golova,od kad je Stojkovic dosao.Takodje je istina da je isti taj Wigan na 3 utakmice pre nego sto je Stojkovic dosao primio 15 golova.Ako se statisticki pogleda,pa Stojkovic im je i pomogao.Salu na stranu,imao je Stojkovic gresaka(2-3),ali je zato ostalo branio kao lud.Znam sta pricam,jer sam sticajem okolnosti na bolovanju 6 meseci,a imam sve sportske kanale,pa sam gledao naravno sve sto je mogla-a da su igrali nasi.Nije Stojkovic neka klasa,ali nemamo boljeg(mozda,ali mozda Jorgarcevica iz Belgije(koji je isto u par navrata opasno kiksao)).

P.S. DA li se neko seca utakmice(prolece 2009) Barselona-Getafe?Sta je nas gosa sve odbranio a?Mesi ,Ibra,Bojan,..nisu znali sta se desava.Hehehe,ali je zato odmah protiv Reala us.ao motku,mada je tu bio odlican dok gol nije primio.Sta cemo,bolje nemamo.

Kukala nam majka ako bolje od njega nemamo.Nemam nista protiv coveka ali je nula od golmana.

Milijaš smešan.Kuzmanović solidan kao i Kolarov,ali slabo je to za nešto više.Tošić najbolji uz veličanstvenog Nemanju Vidića.
Veličanstveni Nemanja Vidić protiv Novog Zelanda!? :eek: :roll: :lol:
Ček, je l' to beše onaj što je pre gola Novog Zelanda pogrešno procenio let lopet i podleteo pod nju, a njegov igrač asistirao glavom napadaču kome nije bilo teško da u punom trku napravi fintu Rukavini i Stojkoviću i pošalje loptu u mrežu? A isto to je ponovio u drugom poluvremenu kada je opet nije izbio loptu, čiji je let pogrešno procenio, ali na sreću šut posle toga je završio u spoljni deo mreže. Da li je to ono što se u fudbalu zove veličanstvenim? Ne bih rekao. Vidić je protiv Novog Zelanda bio Subotić II Veličanstveni.

Ček, je l' to beše onaj što je pre gola Novog Zelanda pogrešno procenio let lopet i podleteo pod nju, a njegov igrač asistirao glavom napadaču kome nije bilo teško da u punom trku napravi fintu Rukavini i Stojkoviću i pošalje loptu u mrežu? A isto to je ponovio u drugom poluvremenu kada je opet nije izbio loptu, čiji je let pogrešno procenio, ali na sreću šut posle toga je završio u spoljni deo mreže. Da li je to ono što se u fudbalu zove veličanstvenim? Ne bih rekao. Vidić je protiv Novog Zelanda bio Subotić II Veličanstveni.

Svi kazu da je lopta kojom se igra na SP uzasna i da naglo menja pravac kad je neko sutne. Vidic retko kada gresi a jos redje pogresno procenjuje let lopte. On je imao jednu gresku a ti si odmah skocio ko poparen da ga ispljujes.

Provera protiv Poljaka poslužiće kao novi orjentir
za Radomira Antića. Bićemo kompletni, rival
sasvim drugačija ekipa od Novozelanđana, a meč
prilika da se pokaže odrađeno na pripremama u
Austriju. Meč počinje u 20:30 u Kufštajnu, pred
oko 7000 Srba, koji, verujemo, neće biti večeras na
naslovnim stranama.
Novi test, nova šansa da se
problemi iz subotnje utakmice
otklone. Srbija večeras protiv
Poljske praktično treba da
pokaže šta je urađeno na
pripremama, ali i da počne sa
uigravanjem tima.
Radomir Antić je, kako kaže,
poslednji koji bi bio
nervozan.
“ Nemam razloga, jednostavno
odradili smo planirano, imali
smo odlične uslove za trening kakav smo zamislili.
Ovo je provera odrađenog, ponovo ćemo rasporediti
minutažu, a igraćemo protiv rivala koji ima različit
stil igre od Novog Zelanda“, rekao je juče srpski
selektor.
Poljaci neće igrati na
Mondijalu, ali već su počeli
pripreme za EP čiji su, zajedno
sa Ukrajincima, domaćin.
Imaju iskusan tim, opasne
napadače, ali ono što je za
Srbiju najvažnije je da će biti
kompletna.
U tim se vraćaju Ivanović,
Krasić, Luković, Jovanović, pa
će na teren u Kufštajnu
istrčati najboljih 11, odnosni
tim koji je odradio, uz par promena, najveći posao
u kvalifikacijama.
Stojković
Ivanović , Luković, Vidić,
Kolarov
Krasić , Milijaš, Stanković,
Ivanović
Žigić , Pantelić.
Utakmica počinje u 20:30,
stadion je rasprodat,
praktično igraćemo na
„domaćem terenu“ jer su naši
zemljaci kupili karte.
Stadiona prima samo 7000
ljudi, nadajmo se da će sve proći bez incidenata,
jer ne bi bilo dobro da ponovo završimo na
naslovnim stranama iz pogrešnih razloga.

Mislim da si dva puta stavio Ivanovića..Verovatno treba Jovanović...Jedva čeka da vidim kako će sad da funkcionišu Krasa i Bane po desnoj,a Lane i Kolarov po levoj strani..Biće to ono pravo,bar ja mislim....:ok: A i tandem Luković-Vidić...

Potpuno razumem čoveka...voleo bih da imamo po dva Ivanovića, Vidića, Krasića i Jovanovića. To bi bilo ekstra :super:

Slazem se sa ovim. Covek nije rekao da je Vidic los, vec da je lose odigrao utakmicu. Imao je, za njega, previse kikseva, a vrhunac je onaj gol, jer je reagovao kao dete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back