Ne, nije Dejan Matić Saša Matić. Oni su braća. Blizanci. I nemaju veze sa fudbalom, bave se muzikom.
Ne znam što ih uopšte spominješ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nije Dejan Matić Saša Matić. Oni su braća. Blizanci. I nemaju veze sa fudbalom, bave se muzikom.
Баба и деда су близанци, тако реци !
Nisam rekao da ste ih ukrali, nego ste ih dobili na poklon, jer to su igraci porijeklom iz drugih drzava. A sad, sto su oni odlucili da igraju za tudju drzavu, to je vec stvar politike, ne bih u to da ulazim, to je vec opcepoznata stvar.
Zasto onda ne postujete to sto je Misimovic odlucio da igra za BiH?
Mozda je nekada i htio igrati za Srbiju, ali i Ibrahimovic je htio da igra za BiH, ali nije bio "dovoljno" dobar za celne ljude FS BiH.![]()
Znas sta pjeva Casillas nakon gola Pjanica?
"Ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam ja Pjanica sanjam".
Sigurno i taj tvoj iz Zvezde je izbacio Real Madrid iz Lige prvaka.![]()

Vidić izjavio da mu je ovo možda poslednji mundijal...da neće da batali fudbal?!
Ne znam,ovi naši reprezentativci kad odu na neko važno takmičenje,preko noći postanu rekreativci i počnu da lupaju gluposti kao da su jeli bunike...
Zna li neko kad se igra protiv Poljaka?

Sreda 20:45..
jel se zna ima li prenosa holandija-gana, večeras?
eh eh
nisam vido dsf godinama

Antic precrtao Brkica. Nema mesta pljuvanju Antica, covek je zasluzio poverenje, ali sam u neku ruku iznenadjen i razocarn, jer je Brkic mlad i perspektivan, pa bi mu prvenstvo dobro doslo radi iskustva. Mogao je da ga vodi kao treceg golmana, ionako su sanse mizerne da ce treci golman braniti.
Ne bi primirisao teren tako da nema veze. Bilo koji od ove trojice izuzev Stojkovica ce grejati klupu pa tako da je svejedno ko ce otpasti.