- Poruka
- 660
Stojković je na poslenjih 6 mečeva na kojima je branio ove sezone za Wigan primio 12 golova.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stojković je na poslenjih 6 mečeva na kojima je branio ove sezone za Wigan primio 12 golova.

Da ima zvali bi se Mancester ili Celzi.
 Da ima zvali bi se Mancester ili Celzi. )
)a da se zovu mančester il čelzi
ne bi imali stojkovića...zapreteno je to)

Ne brini se, dobro se razumijem u fudbal.
Vrlo dobro poznajem igrace, a to sto tebi smeta sto ja nisam cuo za vase igrace, sta cu ti ja. Vjerovatno nisu tako bitni.
I nemoj me smarati sa glupostima tim.
ma nisu bitni jel, ajde pali! takve, kakve mi imao ove sezone vi necete imati da se za 10 godina napravi selekcija bosanskih igraca u 21. vJeku!

.....Holandija -Gana,2-1..
.....Holandija -Gana,2-1..Jeste da je Wigan na 6 utakmica primio 12 golova,od kad je Stojkovic dosao.Takodje je istina da je isti taj Wigan na 3 utakmice pre nego sto je Stojkovic dosao primio 15 golova.Ako se statisticki pogleda,pa Stojkovic im je i pomogao.Salu na stranu,imao je Stojkovic gresaka(2-3),ali je zato ostalo branio kao lud.Znam sta pricam,jer sam sticajem okolnosti na bolovanju 6 meseci,a imam sve sportske kanale,pa sam gledao naravno sve sto je mogla-a da su igrali nasi.Nije Stojkovic neka klasa,ali nemamo boljeg(mozda,ali mozda Jorgarcevica iz Belgije(koji je isto u par navrata opasno kiksao)).
P.S. DA li se neko seca utakmice(prolece 2009) Barselona-Getafe?Sta je nas gosa sve odbranio a?Mesi ,Ibra,Bojan,..nisu znali sta se desava.Hehehe,ali je zato odmah protiv Reala us.ao motku,mada je tu bio odlican dok gol nije primio.Sta cemo,bolje nemamo.
Kukala nam majka ako bolje od njega nemamo.Nemam nista protiv coveka ali je nula od golmana.
Holandjani dobili 4-1 Ganu...

Veličanstveni Nemanja Vidić protiv Novog Zelanda!?Milijaš smešan.Kuzmanović solidan kao i Kolarov,ali slabo je to za nešto više.Tošić najbolji uz veličanstvenog Nemanju Vidića.

Veličanstveni Nemanja Vidić protiv Novog Zelanda!?

Ček, je l' to beše onaj što je pre gola Novog Zelanda pogrešno procenio let lopet i podleteo pod nju, a njegov igrač asistirao glavom napadaču kome nije bilo teško da u punom trku napravi fintu Rukavini i Stojkoviću i pošalje loptu u mrežu? A isto to je ponovio u drugom poluvremenu kada je opet nije izbio loptu, čiji je let pogrešno procenio, ali na sreću šut posle toga je završio u spoljni deo mreže. Da li je to ono što se u fudbalu zove veličanstvenim? Ne bih rekao. Vidić je protiv Novog Zelanda bio Subotić II Veličanstveni.
Svi kazu da je lopta kojom se igra na SP uzasna i da naglo menja pravac kad je neko sutne. Vidic retko kada gresi a jos redje pogresno procenjuje let lopte. On je imao jednu gresku a ti si odmah skocio ko poparen da ga ispljujes.
 A i tandem Luković-Vidić...
 A i tandem Luković-Vidić...Mislim da si dva puta stavio Ivanovića..Verovatno treba Jovanović...Jedva čeka da vidim kako će sad da funkcionišu Krasa i Bane po desnoj,a Lane i Kolarov po levoj strani..Biće to ono pravo,bar ja mislim....A i tandem Luković-Vidić...

Veličanstveni Nemanja Vidić protiv Novog Zelanda!?

Ček, je l' to beše onaj što je pre gola Novog Zelanda pogrešno procenio let lopet i podleteo pod nju, a njegov igrač asistirao glavom napadaču kome nije bilo teško da u punom trku napravi fintu Rukavini i Stojkoviću i pošalje loptu u mrežu? A isto to je ponovio u drugom poluvremenu kada je opet nije izbio loptu, čiji je let pogrešno procenio, ali na sreću šut posle toga je završio u spoljni deo mreže. Da li je to ono što se u fudbalu zove veličanstvenim? Ne bih rekao. Vidić je protiv Novog Zelanda bio Subotić II Veličanstveni.
Mislim da si dva puta stavio Ivanovića..Verovatno treba Jovanović...Jedva čeka da vidim kako će sad da funkcionišu Krasa i Bane po desnoj,a Lane i Kolarov po levoj strani..Biće to ono pravo,bar ja mislim....A i tandem Luković-Vidić...