prison break #1
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Sad jos mesec i po dana do nastavljanja kvalifikacija..ja vec vidim Srbiju na SP ali hocu da vidim pobedu protiv Francuza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tim Srbije za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom:
Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon), Željko Brkić (Vojvodina).
Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Đenova), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Ivan Obradović (Partizan).
Fudbaleri sredine terena: Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta Berlin), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Radosav Petrović (Partizan), Zoran Tošić (Mančester junajted), Milan Jovanović (Standard Lijež), Marko Milinković (Košice).
Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven).
nekoliko igraca nisu zasluzili poziv, prvenstveno mislim na Racu Petrovica i Tomovica
ovde ako se Krasa i Jovanovic zesce ne razigraju, gubimo lagano

Ne mogu da verujem!!
 Ne mogu da verujem!!

Šta im taj tamo matori radi kad ovako evoluiraju???бамби експлодиро, кабууум!
живо друг фергусон!
Ako ovo ovako odradimo i protiv Francuza, ima da ih natjeramo da opale Užičko kolo uz našu svirku!!!RSA 1 – 3 SRB
Igrali smo takticki, strpljivo i to nam se na kraju ispalatilo, sve u svemu dobra igra za jednu prijateljsku utakmicu, zasluzeno smo pobedili. Svi su igrali dobro, pogotovo Tosic, kapiten nam i nije bas nesto blistao, samo da nastavimo sa ovakvim igrama i pobedama i idemo direktno u Juznu Afriku. !!!!NAPRED SRBIJA!!!!

Odlicna igra reprezentacije Srbije,iako smo igrali u kombinovanom sastavu.Srce mi je puno kad vidim mlade igrace na terenu poput Tosica,Kacara,Obradovica,Kuzmanovica,Lazovica,Ivanovica......Ja se ne brinem za buducnost !
Momci,ziveli !

Ljudi, ovo ne liči na nas!!!

Nisu za zayebanciju!!!а добри су ови зулуи
бар су добро играли онај неки куп ебемлигачега пре месец два