alo jesi slijep,napiso sam ajde ne zachatujemo i nadovezo se na temuALO BRE NIJE OVO TEMA CHATOVANJE NEGO O REP.SRBIJI JE TEMA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alo jesi slijep,napiso sam ajde ne zachatujemo i nadovezo se na temuALO BRE NIJE OVO TEMA CHATOVANJE NEGO O REP.SRBIJI JE TEMA
alo jesi slijep,napiso sam ajde ne zachatujemo i nadovezo se na temu![]()

...... 
Jel vi čujete Nešu da ovo nije tema za četovanje......
![]()
Kraj sezone i igrači su premoreni, i dobro je što smo imali dve relativno lake utakmice (mada na terenu nije tako izgledalo) pa smo uzeli 6 bodova ...ONTOPIC-Pali ste nekako u formi..nije to bas uvjerljivo..nekontam zasto vam onaj Pantelic igra a Sulejmani na klupi,taj dobro igra,mislim da nije zasluzio klupu
Dr.JekyllJekyll uredu je svi to znaju.I nemoj me vise mesati sa Bekvalcevima i Ikodinovicima
Neso jesli li zvizdao Faranima na himnu?Jel vi čujete Nešu da ovo nije tema za četovanje ......

Nema sanse,ja bih tu igrao 2-3 gola ukupno. Bice 0-0 ili 1-0 za nas na poluvremenu.

Ako,neka si im pokazao,BRAVO NEŠO![]()
![]()
![]()
Htedoh odmah da ti kazem da si pogodio. Sad ne vredi nego samo da ti cestitam. Tako samo mi i cesi umemo da odigramo protiv autsajdera. Prijateljska Ceska - Malta 1:0.Shta sam rekao?![]()

Nemaš preča posla???ja bi to odma u aps ama svakog ko zvizdi na hinmu u aps![]()

Šta se čudiš??? Pa Česi znaju da budu zayebani protivnici!!!Htedoh odmah da ti kazem da si pogodio. Sad ne vredi nego samo da ti cestitam. Tako samo mi i cesi umemo da odigramo protiv autsajdera. Prijateljska Ceska - Malta 1:0.![]()

Šta se čudiš??? Pa Česi znaju da budu zayebani protivnici!!!![]()
Jaki su Cesi,ali nasi su jos vise jaci
ma daj kakva ceska, otkad je otisao Nedved nema ih nigdje![]()
Ne,stvarno decko ima izuzetne predispozicije,ali mLogo kiksira.Najbolje da Bane i Vidic igraju stopere,Kolarov ili Dragutinovic levo(nikako Obrad),a desno moze Rukavina.Sredina terena protiv Farana ocajna,Kuzmanovic pogubljen...Treba "izmixovati" nesto za Francuze,jer sa njima nema saleAko Subotic bude igrao protiv Francuza,zabridece nam guzaNe,stvarno decko ima izuzetne predispozicije,ali mLogo kiksira.Najbolje da Bane i Vidic igraju stopere,Kolarov ili Dragutinovic levo(nikako Obrad),a desno moze Rukavina.Sredina terena protiv Farana ocajna,Kuzmanovic pogubljen...Treba "izmixovati" nesto za Francuze,jer sa njima nema sale
Nije samo Nedved falio. Otisao je u isto vreme i Poborsky (njih dvojica su najbolji drugari) a Rosicki je bio vise od godinu i po dana otsutan zbog povrede.ma daj kakva ceska, otkad je otisao Nedved nema ih nigdje![]()
Ne daj Boze ...
cestitke na pobjedama protiv Austrije i Farana..sad samo bod protiv Francuza i direkt ste prvi

Jel vi čujete Nešu da ovo nije tema za četovanje......
![]()
Sone ko je Nedved ?
Cutite ostali![]()

Imas lose misljenje od Suboticu