prison break #1
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Sad jos mesec i po dana do nastavljanja kvalifikacija..ja vec vidim Srbiju na SP ali hocu da vidim pobedu protiv Francuza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tim Srbije za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom:
Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon), Željko Brkić (Vojvodina).
Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Đenova), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Ivan Obradović (Partizan).
Fudbaleri sredine terena: Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta Berlin), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Radosav Petrović (Partizan), Zoran Tošić (Mančester junajted), Milan Jovanović (Standard Lijež), Marko Milinković (Košice).
Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven).
nekoliko igraca nisu zasluzili poziv, prvenstveno mislim na Racu Petrovica i Tomovica
ovde ako se Krasa i Jovanovic zesce ne razigraju, gubimo lagano
Šta im taj tamo matori radi kad ovako evoluiraju???бамби експлодиро, кабууум!
живо друг фергусон!![]()
Ako ovo ovako odradimo i protiv Francuza, ima da ih natjeramo da opale Užičko kolo uz našu svirku!!!RSA 1 – 3 SRB
Igrali smo takticki, strpljivo i to nam se na kraju ispalatilo, sve u svemu dobra igra za jednu prijateljsku utakmicu, zasluzeno smo pobedili. Svi su igrali dobro, pogotovo Tosic, kapiten nam i nije bas nesto blistao, samo da nastavimo sa ovakvim igrama i pobedama i idemo direktno u Juznu Afriku. !!!!NAPRED SRBIJA!!!!
Odlicna igra reprezentacije Srbije,iako smo igrali u kombinovanom sastavu.Srce mi je puno kad vidim mlade igrace na terenu poput Tosica,Kacara,Obradovica,Kuzmanovica,Lazovica,Ivanovica......Ja se ne brinem za buducnost !
Momci,ziveli !![]()
Ljudi, ovo ne liči na nas!!!![]()
Nisu za zayebanciju!!!а добри су ови зулуи
бар су добро играли онај неки куп ебемлигачега пре месец два