Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@dulebass - ne bih rekao, delovao je nesigurno
al to se da ispraviti

nego da pohvalim zokija toshica, kad god je ranije igrao vikao sam "HEBO TE MANCHESTER KAD SI INVALID", evo sad da ispadnem fer i da kazhem "BRAVO ZOKI!" :klap:
i da, mog omiljenog srpskog igracha Ivanovica moram da izdvojim :D

Prvo boldovano: moram da ponovim, bas sam obracao paznju na Petrovica. Svaka lopta koja mu je isla, dodao je, nijednu, ali bukvalno, nije izgubio.
Drugo: Bane je jedan od nasih najboljih igraca, ali i on ima pravo da zaspi! Moras priznati da je preko njega pao gol.

Prvo boldovano: moram da ponovim, bas sam obracao paznju na Petrovica. Svaka lopta koja mu je isla, dodao je, nijednu, ali bukvalno, nije izgubio.

Nisam bas toliko obracao paznju na njega ali za jednu izgubljenu mogu da garantujem, kao i za nekoliko beskorisnih dodavanja koji su rezultirali izlaskom lopte u aut jer je nasi nisu mogli stici. Cak i nije bio borben dovoljno, a to je defanzivnom vezisti u opisu radnog mesta. Ne mogu da se otmem utisku da ga neki menadzeri guraju, i u Partizanu a evo sad i u reprezentaciji.

Bravo za Zorana Tosica!!!!Odigrao je vrhunski,svaka mu cast...........Koliko malo vremena je potrebno da igrac bude u klubu kao sto je Mancester i da igra bolje za 200 posto!!!!

Čestitke za pobedu svima, ali mnogo u reprezentaciji ima Tošića, svaka čast, ali, samo je jedno mesto golma, a on se zove Vladimir Stojković. Mnogo je on zaslužan da smo tu gde jesmo.

FSS kažnjen zbog baklji

Fudbalski savez Srbije novčano je kažnjen od strane UEFA zbog ispada navijača na Evropskom prvenstvu za mlade u Švedskoj, koji su na utakmici protiv Belorusije bacali baklje na teren. Istovremeno, kako prenosi "Tanjug", disciplinski organi UEFA kaznili su Nikolu Petkovića, zbog isključenja na utakmici protiv Švedske, sa tri meča zabrane igranja u reprezentativnom dresu.

Ovako oštru novčanu kaznu, prema rečima generalnog sekretara Zorana Lakovića, UEFA je izrekla zbog toga što je naš nacionalni savez 16 puta u poslednjih pet godina kažnjen zbog ispada navijača.

- Uglavnom smo kažnjeni kada naše selekcije igraju u Evropi. Situacija na domaćem terenu je sasvim korektna.

Antić objavio spisak, Pantelić "izvisio"!

00008682.jpg

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, objavio je spisak igrača za utakmicu sa Francuskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi. Bitna razlika u odnosu na prethodne akcije našeg A tima je izostanak Marka Pantelića koji je još uvek bez angažmana, ali i bez takmičarske utakmice još od odlaska iz Herte, pa je Antićeva odluka da ga izostavi donekle i razumljiva.

Umesto Pantelića, treći napadač, pored već standardnih Lazovića i Žigića, je Marko Milinković, fudbaler slovačkih Košica.

Golmani: Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković i Željko Brkić.

Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Ivica Dragutinović, Ivan Obradović i Aleksandar Kolarov.

Sredina terena: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković i Milan Jovanović.

Napad: Nikola Žigić, Danko Lazović i Marko Milinković.

Radomir Antić sa optimizmom očekuje kvalifikacionu utakmicu protiv Francuske, koja se igra 9. septembra na stadionu Crvene zvezde. Naš selektor je ponovio da optimizam temelji na dobroj atmosferi koja je stvorena među navijačima uoči ovog meča, a to je, kako kaže, već dovoljno za veliku pobedu naše reprezentacije.

- Ova utakmica je velika šansa za naš fudbal u celini. To je i prilika da srpski fudbal ponovo postane evropski brend jer, bez obzira na trenutno stanje, mi još imamo bogate resurse koje možemo da ponudimo Evropi - rekao je Antić.

Antića ne brine to što je nakon slabog starta u kvalifikacijama, selekcija Francuske u poslednjih nekoliko utakmica pokazala zavidnu formu. Četiri dana pre susreta sa Srbijom Francuzi će u Parizu igrati važnu utakmicu protiv Rumunije i to može da bude veoma značajno uoči meča sa našom selekcijom.

- Ne znam da li je dobro što Francuzi četiri dana ranije igraju protiv jake Rumunije. Njihovo raspoloženje će verovatno zavisiti i od ishoda te utakmice, ali mi gledamo svoja posla.

Srpski selektor je rekao da na spisku nema povređenog Boška Jankovića, koji je nedavno operisao koleno i Marka Pantelića, koji nakon isteka ugovora sa berlinskom Hertom još nije pronašao novi klub.

- Sa Pantelićem sam obavio razgovore, jer je on deo reprezentacije. Čim nađe klub, naravno da će ponovo biti u reprezentativnoj selekciji.

Pripreme nacionalnog državnog tima počinju u utorak, 1. septembra, i ceo trenažni proces obaviće se u Sportskom centru "Kovilovo".

Pantelic je bas los, nikakav ucinak nema, samo zauzima mesto, nema ni klub, dobro je sto nije pozvan....>>>>NAPRED SRBIJA>>>>
Kolarova treba vise da stavlja, odlicno igra....

Nije nerealno. Knežević je prošle sezone igrao s Partizanom u Kupu UEFA 4 utakmice i bio je standardan u prvih 11, dok Ninkov nije ni bio standardan u Zvezdi. Možda se ove sezone promeni taj odnos jer Knežević sada nije u prvom planu, dok Ninkov jeste, ali za sada je to realno stanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back