dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Haha, gledao sam sinoc emisiju na SOS-u o utakmici sa Faranima. I na kraju pita novinar Stojkovica kad ce Panta da da gol, a ovaj u prisustvu Pantelica odgovara: Panta? Pa ima vremena, mlad je on!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mlad je on 
Haha, gledao sam sinoc emisiju na SOS-u o utakmici sa Faranima. I na kraju pita novinar Stojkovica kad ce Panta da da gol, a ovaj u prisustvu Pantelica odgovara: Panta? Pa ima vremena, mlad je on!!!!![]()

cestitke na pobjedama protiv Austrije i Farana..sad samo bod protiv Francuza i direkt ste prvi

...Recept za Francuze - Kačar i Sulejmani = nema problema!!!Ako Subotic bude igrao protiv Francuza,zabridece nam guzaNe,stvarno decko ima izuzetne predispozicije,ali mLogo kiksira.Najbolje da Bane i Vidic igraju stopere,Kolarov ili Dragutinovic levo(nikako Obrad),a desno moze Rukavina.Sredina terena protiv Farana ocajna,Kuzmanovic pogubljen...Treba "izmixovati" nesto za Francuze,jer sa njima nema sale

Yebote pa stvarno imate čudne rezultate u ovim kvalifikacijama!!! Ipak sam očekivalo više, posebno nakon zadnjeg EP!!!E kako je našim susjedima lijepo!!! A mi ćemo ih gledat na televiziji...kolo sreće se okreće......
Yebote pa stvarno imate čudne rezultate u ovim kvalifikacijama!!! Ipak sam očekivalo više, posebno nakon zadnjeg EP!!!

)...

vama je brazilac bio pola tima
... nama je on bog, došo je gol i bos sa 15 godina, kalio se po zg pregrađima i drugim ligama, odigrao cijeli ciklus za mladu repku...izvan terena šutljiv i skroman, na terenu koncentriran do yaya... šteta ako ne izdrži ove ljetne pripreme u Arsenalu bez ozljede, mislim da će na posudbu...vjerujem da će kralj igrati 
a cuj..nista jos nije gotovo...brijem da ce biti kljucno ovo..dakle mi cemo trebati u tekmi protiv Engleske osvojit vise bodova od Ukrajine protiv Bjelorusije..e sad nebrine mene ni gol razlika ni to da cemo bit najgori drugi(vjerovatno necemo) vec ovo..dakle vjerujem da cemo dobiti Bjeloruse oba puta..ali pitanje je onda kakav ce oni imati motiv protiv Bjelorusa,jer izgube li od nas gube sve sanse za 2 mjesto..i naravno Englezi zeljni osvete..ali u meni kola navijacka krv i vjerujem da nista nije nemoguce..pa ni to da opet spizdimo Engleze usred Engleske..E kako je našim susjedima lijepo!!! A mi ćemo ih gledat na televiziji...kolo sreće se okreće......
A cuj..dosta igraca iz prve postave je ozljedjeno..plus cudni eksperimenti izbornika u najgore moguce vrijeme..uvukla se neka nervoza nakon gubitka u Maksimiru protiv Engleza i nikako da isplivamo,ali ima jos stofa..i 98 smo drhtali do zadnjeg kola pa bili 3 na svijetu..jos to nije gotovoYebote pa stvarno imate čudne rezultate u ovim kvalifikacijama!!! Ipak sam očekivalo više, posebno nakon zadnjeg EP!!!
i u Srbiji stupa liga 16..a to je definitvno smrt nogometa..umjesto da se koncentriramo na kvalitetu i uvedemo ligu 10 koja bi bila em uzbudljivilja em isplativija ide se raditi liga 16..definitivna propast..Slabo igramo...stalno se pumpamo, a uglavnom su to prosječni igrači...cijeli ciklus fale Dudu i Kranjčar...Bilić je Jurića (debitant sa 33 g.) zamislio kao zamjenu za Niku Kovača, to je ispao teški fijasko i tako to...ove gastarbajtere Rakitića i Petrića bi ispljusko pa nek za Švicarsku odu tak igrat
Nikad gore nismo stajali, prvo dvaput Bjelorusi koji su još u igri, a onda Englezi na Wembleyu (to će bit šou nakon onog poniženja prije 2 godine)....zasad ispadamo...
Još je pametnio Štimac proširio Ligu na 16 klubova (čitaj: konačni raspad sistema), a mladi sa trenerskim virtuozom Ladićem izgubili doma od Cipra (trener im je izjavil da su ljudi došli s godišnjeg)...
Prvi put u zadnjih 15 godima vam zavidim na nogometu...tužno...![]()
vama je brazilac bio pola tima
kao jedini spas nogometa na ovim prostorima

Ej Hrvati,ovaj naš Jovanović kolje kao Misirac.Valjda znate ko je Misirac.![]()
Recept za Francuze - Kačar i Sulejmani = nema problema!!!![]()
Ja bih se na vašem mjestu ipak mnooogo više smorio zbog onog jedinog Tiramovog gola u cijeloj njegovoj reprezentativnoj karijeri nego zbog epiloga meča protiv Turaka!!! Ipak se fudbal igra dok sudija ne odsvira kraj!!! Osim toga, i vi i Turci ste tu utakmicu odigrali do iscrpljenja pa je teško vjerovati da bi u sledečem meču i Hrvatska bila u stanju da nešto više postigne od Turske!!! Jednostavno ste se međusobno "izobarali na koljena" za račun sledećeg protivnika!!!A i bez njega su nas sekunde dijeli od polufinala EP-a.Ne mogu ga prežalit, taman počeo trpat u Arsenalu i sve...
... nama je on bog, došo je gol i bos sa 15 godina, kalio se po zg pregrađima i drugim ligama, odigrao cijeli ciklus za mladu repku...izvan terena šutljiv i skroman, na terenu koncentriran do yaya... šteta ako ne izdrži ove ljetne pripreme u Arsenalu bez ozljede, mislim da će na posudbu...vjerujem da će kralj igrati
![]()
Ništa novo u takvim takmičenjima!!!Pa jel ti to bio loš rezultat!!! Pazi, kontaj da im je to bio prvi put da su igrali skupa na jednoj tako značajnoj utakmici A repke!!! Nakon valjda desetak godina, naša repka je na tom meču imala 60% meča sredinu terena pod svojom kontrolom!!!Kacar i Sulejmani su igrali u prvoj utakmici pa smo izgubili 2:1.

noga mu se pozlatila hahahahahliga od 16 klubova? a solidan teren imaju 3 ekipe, aj videcemo
sutra valjda igraju mladi, da vidimo Kacara i Sulejmanija u akciji, da se ugraju za Francusku i Rumuniju
sad kad je Milijas prodat, valjda vise nece biti potrebe da igra, a vljda ce i Stankovic biti bolje fizicki spreman nego protiv Austrije
Tiram je dao 2 gola u reprezenativnoj karijeri, oba protiv Hrvata u tom mecu, noga mu se pozlatila![]()

Sa sve skupa kurijim očima i neostruganom petom!!!noga mu se pozlatila hahahahah![]()

Nego znam da je offtopic ali zanima me otkud to da je i kod vas sad uvedena liga 16..koji pametnjakovic je to izborio i koji su mu argumenti za tu ligu??
ma di imali kvalitetnu ligu 16 osim prvoligasa i drugoligasi bi trebali imali dobre uvjete i stadione.Premale smo mi zemlje za ligu 16..mislim da bi liga 10 bila bolja i za vas i za nas..veca koncentracija kvalitete,samim time i kvalitetnije utakmice..cudno mi to da smo i vi i mi dobili ligu 16 u isto vrijeme..U sustini taj sistem uopste nije los. Mislim da je bolji dvokruzni sistem nego ove kerefeke koje smo imali zadnjih nekoliko sezona. Ipak, to je u teoriji, u praksi kod nas nema ni 5, a ne 16 ekipa dovoljno kvalitetnih za prvu ligu.
Meni nesto drugo smeta. Trust pilecih mozgova koji sedi u nasem fudbalskom savezu je prvo ukinuo ruzan i mahinacijama podlozan dvokruzni sistem i uveo dobar, kvalitetan i pouzdan sistem sa play-offom. Posle cele 1 sezone taj zastareli sistem je sa gnusanjem odbacen i uveden je dobar, kvalitetan i pouzdan trokruzni sistem. Sada su resili da je taj sistem go qratz pa vracaju ingeniozan, pouzdan i briljantan dvokruzni sistem sa 16 timova. Da mi je znati koji lepak duvaju na sastancima.
No dobro, tesim se kad pogledam Skote i njihovu ligu, bar nismo najludji...
ma di imali kvalitetnu ligu 16 osim prvoligasa i drugoligasi bi trebali imali dobre uvjete i stadione.Premale smo mi zemlje za ligu 16..mislim da bi liga 10 bila bolja i za vas i za nas..veca koncentracija kvalitete,samim time i kvalitetnije utakmice..cudno mi to da smo i vi i mi dobili ligu 16 u isto vrijeme..