- Poruka
- 26.908
Bolje je da Gana pobedi Nemacku onda nam i remi odgovara. Sva sreca pa se utakmice igraju u isto vreme pa nema mesta namestanju.
Tako je! Mi nismo sposobni ni da razmisljamo o tome a kamoli da uradimo nesto za sebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje je da Gana pobedi Nemacku onda nam i remi odgovara. Sva sreca pa se utakmice igraju u isto vreme pa nema mesta namestanju.
Pa sta on ima o dodavanjima i da razmislja, njemu glava sluzi za udaranje lopte. Zna se kako klasican odbranbeni igrac treba da igra, cim primi loptu on treba da je posalje van terena! (ako je pametniji u aut a ako je manje pametan u gol-aut)![]()
Sta mislite,kako je sada hrvatima zbog svega ovoga?
Ja mislim da bi sad pojeli svoja muda da mogu.
to je najzanimljivije... ja nisam ni pomislio na njih u svemu ovome, ko ih 'ebe... nisu mi neki prioritet u razmisljanju...
!
!!!
Urnebesno!

eee, prijavio am se na hrvatski sajt, samo da ih zajebavam! kazu da su jos uvek daaaaleko (drga kalaksija) od nas i Slovenaca! samo, sto li ih nema na SP, u JAR-u? a ,sta vi mislite? i jos kazu da bolji tim imaju...

Ma naravno oni imaju bolji tim i od Spanije i Brazila zajedno, sad ce neko od njih da dodje npr. onaj Uznizeni da nam objasnjava kako imaju bronzu od pre 12 godina i kako su oni velesila 10-i na FIFA rang (jos par nedelja) listi kako stalno igraju na SP i EP i jos par bajki za laku noc. Objasnice i zasto se nisu plasirali na SP, a razlog je Engleska koja je najbolja "momcad" na svetu a mi smo otisli na SP zato jer smo imali najlaksu grupu u kvalifikacijama. A onda ce pojedinacno da nam objasnjavaju pozicije na kojima su jaci pritom ce nas ubedjivati kako je Corluka bolji od Vidica, Luka Modric najbolji plejmejker u Evropi a Olic najbolji spic na Balkanu dok Srnu traze svi najbolji klubovi u Evropi, Svetu, mlecnom putu i celoj galaksiji i kako bi nas pobedili sa 5:0 kada bi se susreli sa nama.
P.S.
Tema je Reprezentacija Srbije

7 stvari na koje treba obratiti paznju (sa najcitanjijeg bloga o SP):
http://serbiaworldcup.wordpress.com/2010/06/21/7-saveta-australija/