Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta on ima o dodavanjima i da razmislja, njemu glava sluzi za udaranje lopte. Zna se kako klasican odbranbeni igrac treba da igra, cim primi loptu on treba da je posalje van terena! (ako je pametniji u aut a ako je manje pametan u gol-aut):ok::ok:

Problem je u tome što njemu često padne na pamet da ne bi uopšte bilo loše da pošalje jedan pas od kog navijačima srce stane.

to je najzanimljivije... ja nisam ni pomislio na njih u svemu ovome, ko ih 'ebe... nisu mi neki prioritet u razmisljanju...

meni jesu brate!!!
Uzivam kada izgube, ali ne zbog poraza nego zbog kukanja njihovih novinara.
Kada izgube u direktnom "ogledu" sa nama, to je uzivanje. Stvarno dobro kukaju joj:per:!
Ko im jbe mater retrdiranu kad igraju "nogomet":evil:!!!

http://img535.imageshack.us/img535/2668/srbsvsbe2.jpg
ima li ko jaci!!!
Kad samo pomislim da nisu pobedili svabe , ne bi smeli da slete u Srbiju heheeeee!!!

Poslednja izmena:
eee, prijavio am se na hrvatski sajt, samo da ih zajebavam! kazu da su jos uvek daaaaleko (drga kalaksija) od nas i Slovenaca! samo, sto li ih nema na SP, u JAR-u? a ,sta vi mislite? i jos kazu da bolji tim imaju...

Ma naravno oni imaju bolji tim i od Spanije i Brazila zajedno, sad ce neko od njih da dodje npr. onaj Uznizeni da nam objasnjava kako imaju bronzu od pre 12 godina i kako su oni velesila 10-i na FIFA rang (jos par nedelja) listi kako stalno igraju na SP i EP i jos par bajki za laku noc. Objasnice i zasto se nisu plasirali na SP, a razlog je Engleska koja je najbolja "momcad" na svetu a mi smo otisli na SP zato jer smo imali najlaksu grupu u kvalifikacijama. A onda ce pojedinacno da nam objasnjavaju pozicije na kojima su jaci pritom ce nas ubedjivati kako je Corluka bolji od Vidica, Luka Modric najbolji plejmejker u Evropi a Olic najbolji spic na Balkanu dok Srnu traze svi najbolji klubovi u Evropi, Svetu, mlecnom putu i celoj galaksiji i kako bi nas pobedili sa 5:0 kada bi se susreli sa nama.

P.S.

Tema je Reprezentacija Srbije

Poslednja izmena:
Ma naravno oni imaju bolji tim i od Spanije i Brazila zajedno, sad ce neko od njih da dodje npr. onaj Uznizeni da nam objasnjava kako imaju bronzu od pre 12 godina i kako su oni velesila 10-i na FIFA rang (jos par nedelja) listi kako stalno igraju na SP i EP i jos par bajki za laku noc. Objasnice i zasto se nisu plasirali na SP, a razlog je Engleska koja je najbolja "momcad" na svetu a mi smo otisli na SP zato jer smo imali najlaksu grupu u kvalifikacijama. A onda ce pojedinacno da nam objasnjavaju pozicije na kojima su jaci pritom ce nas ubedjivati kako je Corluka bolji od Vidica, Luka Modric najbolji plejmejker u Evropi a Olic najbolji spic na Balkanu dok Srnu traze svi najbolji klubovi u Evropi, Svetu, mlecnom putu i celoj galaksiji i kako bi nas pobedili sa 5:0 kada bi se susreli sa nama.

P.S.

Tema je Reprezentacija Srbije

ma ipak su to 'rvati....

29714_1308372795470_1415097767_30671120_1298385_n.jpg

imao sam proverenu informaciju od Blatera da je razmisljao o tome da se ne igra mundijal u Africi zbog ne igranja hrvatske "nogometne momcadi"(i ako ceo svet kaze fudbalske, ali je nogomet totalno suprotan srpskom fudbalu pa je opravdan), ali su ga nagovorili mocni sponzori zato sto su velike pare vec bile utrosene na pripremu. Jedva je pristao da se odrzi prvenstvo!!!
Naravno da citam tisak zapadnih suseda, i nakon sto smo ODVALILI njihove oceve svabe, izbacili su komentarisanje textova hahaaaa!!!
ps. i dalje svet ne moze da se nacudi kako tim sa takvim zvezdama koje igraju u NAJVECIM europskim klubovima ne igra sampionat(totenhem, hofenhajm, sahtjor, salke, bajern, dinamo itd).
http://www.jutarnji.hr/guliver-i-liliputanci-zamijenili-su-mjesta-u-africi/840413/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back