Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota!

Igrali su kao treceligashki tim. Zar opet da nam se smeje ceo svet?
Ni dodavanje, ni smirivanje lopte, ni napad, ni odbrana...nishta!
Srbija ide kuci popishana. To je moja prognoza.
Nemci ce da nas natovare sa 5:0 minimum! Ganciji nas pobedishe sa 1:0 a i Kenguri ce da nas tuku po svoj prilici.

Shta je njima?
Zigic je kao bandera...stoji cheka da ga pogodi lopta. Stankovic apsolutno nishta nije pokazao.
Pantelic je kao zena. Krasic, za koga sam mislio da je izuzetan igrach, napravio je mozda jednu akciju i to je to. Kao da su drogirani... Ovaj tim nije ni za kura.c!
Bolje da se pokupe i odu kuci.

prvo...Žigić je igrač koji je po statistikama najviše pretrčao od svih naših igrača....kad si tokom cele utakmice razapet napred-nazad glupo je očekivati nešto više...drugo...nismo imali igru preko krila...lično mislim da su zakazali bekovi...Bane i Kolarov...nisu uputili nijedan centaršut...nijedan....Krasić isto kao žigić isuviše povučen,ali predpostavljam da je tome uzrok prilično neaktivna igra Ivanovića...definitivno se pokazalo da je Milijaš igrač za beton ligu...čovek je spor,slep i izgubljen...Luković standardno dobar...veseli Kuzmanović će se do kraja prvenstva obesiti...što se tiče Pantelića....nemam reči...sve što bih rekao bilo bi ponavljanje onog što svi znaju...našoj igri su više doprinele stative od gola nego on...Jovanović isto kao i Krasić..povučen i konstanto se nabija u sredinu..Vidić opet imao problema sa procenom leta lopte...Stanković...da je bio na terenu saznao sam na konferenciji za štampu....Kolarov...trudio se...i ništa više...nemamo igrača koji može da povuče loptu...znači Pantelić vanka,ulazi Mrđa...Milijaš vanka,ulazi Tošić...Mislim da nije realno da igramo sa 3 igrača pozadi mada bih voleo da vidim kako bi funkcionisalo Ivanović-Vidić-Kolarov ( kad već Luković neće igrati) a da sredinu popunimo sa Kačarom...što će reći: Stojković,Ivanović,Vidić,Kolarov,Stanković Kačar,Tošić,Krasić JOvanović,Žigić i Mrđa...:think:

Pa bolje bi bilo da je igrao 4-5-1 s obzirom da je išao na remi i eventualno pobedu iz kontre, bar po onom što su prikazali danas i sa ovom taktikom, kao da nisu išli na pobedu.
Sad je gotovo, ako ne budemo igrali protiv Nemaca nešto kao 3-4-1-2 možemo da se u'vatimo...i da u ta dva napred budu Lazović (ne mogu da verujem da bih njega pre stavio) i Kačar, iza njih Tošić, sa strane Krasić i Lane, u sredini Stanković i Kuzmanović, pozadi samo sa Vidićem, Kolarovim i Ivanovićem, da im pripomažu ova dvojica, pa šta nam Bog da.

Pa kad nasi idu na pobedu to znaci da se brane svim sredstvima i mole boga da ih use.re neki gol i da pobede. Tako se do pobede ne dolazi.

prvo...Žigić je igrač koji je po statistikama najviše pretrčao od svih naših igrača....kad si tokom cele utakmice razapet napred-nazad glupo je očekivati nešto više...drugo...nismo imali igru preko krila...lično mislim da su zakazali bekovi...Bane i Kolarov...nisu uputili nijedan centaršut...nijedan....Krasić isto kao žigić isuviše povučen,ali predpostavljam da je tome uzrok prilično neaktivna igra Ivanovića...

To sto smo po krilima pukli je stvar taktike....zna se da ovaj pacer Antic na tome zasniva igru.......kod Antica nema iznenadjenja.....samim tim Rajevac mu udvojio Krasica i Jovanovica i zavrsio posao. Zato se Krasic i Jovanovic nisu ni videli a samim tim Kolarov i Ivanovic nisu imali sta tu da traze.

Neko već reče, ne razumem zašto optuživati igrače za defitizam ako smo i mi takvi.
Dajte da se završi i to sa Nemcima pa ćemo onda kolektivno da ih pljujemo.
Još uvek nije ništa gotovo, bilo šta osim poraza protiv Nemaca dalo bi nam šanse za drugi krug. Uzimajući u obzir da ne može gore nego juče, i da će Antić konačno nešto promeniti u timu (Milijaš, Pantelić), da će priliku dobiti igrači koji igraju u Bundesligi koji donekle poznaju protivnike (Subotić, Kačar, Tošić), nije da baš nemamo nikakve šanse.
One nisu velike, ali ipak postoje.

Neko već reče, ne razumem zašto optuživati igrače za defitizam ako smo i mi takvi.
Još uvek nije ništa gotovo, bilo šta osim poraza protiv Nemaca dalo bi nam šanse za drugi krug. Uzimajući u obzir da ne može gore nego juče, i da će Antić konačno nešto promeniti u timu (Milijaš, Pantelić), da će priliku dobiti igrači koji igraju u Bundesligi koji donekle poznaju protivnike (Subotić, Kačar, Tošić), nije da baš nemamo nikakve šanse.
Kod nas uvek moze gore,da li ti mislis da ne treba da ih pljujemo.Pa onaj nesretni Engleski golman ispusti loptu pa ga sad cela Engleska proklinje,iako je ono bilo ponajmanje njegova greska.Ono je bila sudbina..

Da pukli smo od osrednje Gane i sad cemo da se vadimo na Nemcima :hahaha:

Sredina terena tacnije centralni vezni fudbaleri su ocajno odigrali pogotovo Milijas , jednostavno distribucije lopte ka krilima nije ni bilo pogotovo izradjenih akcija gde bi Jovanovic i Krasic dosli u poziciju da ''probiju'' po bokovima i centriraju , Zigic u takvoj igri totalno izgubljen , protiv Nemaca je neophodno ubaciti Tosica i Kacara a Jovanovica prebaciti na poziciju Pantelica gde bi bio jos opasniji po gol nego li sa krilne pozicije gde je odsecen a ujedno bi rasteretio vezni red jer ume da zadrzi loptu i odigra pas .Mozda ne bi bilo lose ni Obradovica ubaciti umesto Kolarova jer se bolje uklapa u Anticev sistem buduci da je brzi i bolji tehnicar od Kolarova

Sredina terena tacnije centralni vezni fudbaleri su ocajno odigrali pogotovo Milijas , jednostavno distribucije lopte ka krilima nije ni bilo pogotovo izradjenih akcija gde bi Jovanovic i Krasic dosli u poziciju da ''probiju'' po bokovima i centriraju , Zigic u takvoj igri totalno izgubljen , protiv Nemaca je neophodno ubaciti Tosica i Kacara a Jovanovica prebaciti na poziciju Pantelica gde bi bio jos opasniji po gol nego li sa krilne pozicije gde je odsecen a ujedno bi rasteretio vezni red jer ume da zadrzi loptu i odigra pas .Mozda ne bi bilo lose ni Obradovica ubaciti umesto Kolarova jer se bolje uklapa u Anticev sistem buduci da je brzi i bolji tehnicar od Kolarova

Ma nece Antic nista menjati.....sem Lukovica sa Suboticem zbog crvenog....

U mecu Australija-Gana je sve moguce ali taj mec se igra posle naseg tako da necemo znati ishod , mislim da ce nam samo pobeda odgovarati jer su vece sanse da Gana pobedi nego li da bude drugaciji ishod iako je Gana osrednji tim na ovom prvenstvu

Dajte ljudi, jel ono od juce predstavlja nesto sto se zove FUDBAL??? Navedite mi bar jednog ko se juce pokazao kao svetski igrac..Nema igre,preciznih dodavanja,uigranih akcija...NEMA BORBE!!! Jel ovo ona Repka koja je dosla do Svetskog prvenstva...onaj slozni tim??? Ne gajim preveliku nadu za pobedu nad Nemcima...ali nama samo ta opcija preostaje..bice tesko...............................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back