Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brte,
više volim pantelu od kobija
daj da pišemo nemcima da nas puste...fazon...zbog šumarica....pa nek izbace posle ganu
Samo da ne bude kao protiv Argentine 2006 i ja sam zadovoljan
ma...nek dobiju nemce pa sam i j azadovoljan

Шта вам је, изгубили смо због Вуду магије, то је очигледно.
Или су наши продали текму.
Трећег нема.
Pa bolje bi bilo da je igrao 4-5-1 s obzirom da je išao na remi i eventualno pobedu iz kontre, bar po onom što su prikazali danas i sa ovom taktikom, kao da nisu išli na pobedu.
Sad je gotovo, ako ne budemo igrali protiv Nemaca nešto kao 3-4-1-2 možemo da se u'vatimo...i da u ta dva napred budu Lazović (ne mogu da verujem da bih njega pre stavio) i Kačar, iza njih Tošić, sa strane Krasić i Lane, u sredini Stanković i Kuzmanović, pozadi samo sa Vidićem, Kolarovim i Ivanovićem, da im pripomažu ova dvojica, pa šta nam Bog da.
prvo...Žigić je igrač koji je po statistikama najviše pretrčao od svih naših igrača....kad si tokom cele utakmice razapet napred-nazad glupo je očekivati nešto više...drugo...nismo imali igru preko krila...lično mislim da su zakazali bekovi...Bane i Kolarov...nisu uputili nijedan centaršut...nijedan....Krasić isto kao žigić isuviše povučen,ali predpostavljam da je tome uzrok prilično neaktivna igra Ivanovića...
Kod nas uvek moze gore,da li ti mislis da ne treba da ih pljujemo.Pa onaj nesretni Engleski golman ispusti loptu pa ga sad cela Engleska proklinje,iako je ono bilo ponajmanje njegova greska.Ono je bila sudbina..Neko već reče, ne razumem zašto optuživati igrače za defitizam ako smo i mi takvi.
Dajte da se završi i to sa Nemcima pa ćemo onda kolektivno da ih pljujemo.
Još uvek nije ništa gotovo, bilo šta osim poraza protiv Nemaca dalo bi nam šanse za drugi krug. Uzimajući u obzir da ne može gore nego juče, i da će Antić konačno nešto promeniti u timu (Milijaš, Pantelić), da će priliku dobiti igrači koji igraju u Bundesligi koji donekle poznaju protivnike (Subotić, Kačar, Tošić), nije da baš nemamo nikakve šanse.
One nisu velike, ali ipak postoje.
Neko već reče, ne razumem zašto optuživati igrače za defitizam ako smo i mi takvi.
Dajte da se završi i to sa Nemcima pa ćemo onda kolektivno da ih pljujemo.
Još uvek nije ništa gotovo, bilo šta osim poraza protiv Nemaca dalo bi nam šanse za drugi krug. Uzimajući u obzir da ne može gore nego juče, i da će Antić konačno nešto promeniti u timu (Milijaš, Pantelić), da će priliku dobiti igrači koji igraju u Bundesligi koji donekle poznaju protivnike (Subotić, Kačar, Tošić), nije da baš nemamo nikakve šanse.

Sredina terena tacnije centralni vezni fudbaleri su ocajno odigrali pogotovo Milijas , jednostavno distribucije lopte ka krilima nije ni bilo pogotovo izradjenih akcija gde bi Jovanovic i Krasic dosli u poziciju da ''probiju'' po bokovima i centriraju , Zigic u takvoj igri totalno izgubljen , protiv Nemaca je neophodno ubaciti Tosica i Kacara a Jovanovica prebaciti na poziciju Pantelica gde bi bio jos opasniji po gol nego li sa krilne pozicije gde je odsecen a ujedno bi rasteretio vezni red jer ume da zadrzi loptu i odigra pas .Mozda ne bi bilo lose ni Obradovica ubaciti umesto Kolarova jer se bolje uklapa u Anticev sistem buduci da je brzi i bolji tehnicar od Kolarova