Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NIje u redu da pljujete Kuzmanovica. Desava se, on je najmanje kriv za onako bezidejnu igru. Recimo, Vidica je dva puta lopta preskocila i Gana je imala dve sanse. Da su postigli golove, Vidic bi ispao najveci krivac. Lose je igrao. Napadaci su nam najgori.
Али је он главни кривац за пенал. Кретен дигао руку као да игра рукомет. Очајно лоша игра. Шта је Антићу овако да се усере?! Све што је до сада урадио Антић је овом поставком се посрао. Е Антићу и ти да постанеш идиот као сви селектори пре тебе, што ниси барем могао после СП да то постанеш?!

A ne mogu da verujem kako smo debilozno izgubili....ono je strasno...
Pantelic kao drogiran...imao odlicne prilike ,i nista....nikako da lepo zahvati loptu..
Lukovica u sledecoj tekmi nema.....a sto se tice penala,on jeste bio,ruku na srce.
Petrovic na klipi :dash: ....sve nesto kilavo,traljavo,polako....i uvek odradimo posao na kvalifikacijama kako treba a useeeremo motku na SP.....:dash: :dash: :dash:..
Valjda ce se nesto promeni ...sve u svemu,tesko cemo dalje....Australiju mozda i pobedimo ali nemce bas tesko...

Ako protiv Svaba ovako igraju kao danas....onda ce nas lepo napuniti jedno 4 : 0 i onda komotno mogu da pokupe stvari i da se vrate kuci. Sa Australijom svakako ne moraju igrati vise.
Kao sto je vec neko pre mene rekao, nije uvek selektor kriv... jednostavno nemamo smisao za ovaj sport. Uvek sam dobre volje i pun euforije pa ga tako u*****ju da je to jednostavno bruka.

Ako protiv Svaba ovako igraju kao danas....onda ce nas lepo napuniti jedno 4 : 0 i onda komotno mogu da pokupe stvari i da se vrate kuci. Sa Australijom svakako ne moraju igrati vise.
Kao sto je vec neko pre mene rekao, nije uvek selektor kriv... jednostavno nemamo smisao za ovaj sport. Uvek sam dobre volje i pun euforije pa ga tako u*****ju da je to jednostavno bruka.

Ma imamo smisao za fudbal...seti se kako smo odigrali kvalifikacije...:mrgreen:
ali ovo danas je bilo mucenje za gledati.....
kad bi bar izvukli nereseno sa Svabama i dobijemo Australiju...imali bi sanse za dalje...

veruj mi da nema sansi.kad odgledas vecerasnji mec rivala iz nase grupe,sve ce ti biti jasno.

znam to....j.bg
sve mi je bilo jasno posle tekme sa Novim Zelandom...neki su govorili da je to dobro sto smo TAD izgubili...znao sam da nece mnogo toga da se promeni...
e sad.....i Svabe ne mogu non stop da budu u top formi ....
Ovi nasi ne mogu gore od ovoga..mogu samo bolje ;)

Jad i tuga.
Inace bas sam relativno skoro pricao sa Radomirom Anticem koji mi je inace komsija i on mi je bas rekao kako cemo Ganu napasti po bokovima pre svega preko Krasica i Jovanovica koji su brzi i koji znaju sa loptom, takodje Ivanovic i Kolarov mogu napred i opasni su posle prekida.
Danas Krasic i Jovanovic ubedljivo najgori bili.
Takodje Kacar mora da igra sledecu a Milijas na klupu i takodje Lazovic i Mrdja mora da igraju dok god nam u napadu budu igrali Pantelic i Zigic necemo dati gol.

Takodje dok sam pricao sa Anticem tad ispred zgrade rekao sam mu kako Rambo Petkovic treba da igra za reprezrentaciju 9makar 15-20 minuta po utakmici jer je on igrac koji jednim potezom moze da resi, koji je opasan iz prekida i koji je kreator i plej-mejker a takvog igraca nemamo) i rekao sam mu hipoteticku situaciju jednu kao " evo negde 70-ti minut igramo sa Ganom mucimo se 0:0 je rezultat i onda bi on trebalo da udje i da nekim svojim potezom pronadje nekog u napadu ili da pravi pometnju posle prekida i kornera" na sta se Antic samo nasmejao ali verujem da mu je za vreme i posle utakmice to sigurno proslo kroz glavu.

Ali dobro jos su tu 2 tekme i 6 bodova je jos u igri tako da eto posle Nemacke cemo znati dal imamo tim za neka veca dela ili ne i da li je ovo bio samo los dan, manjak srece ili nasa realnost.
U petak posle utakmice sa Nemackom imacemo mnogo jasniju sliku.

Jad i tuga.
Inace bas sam relativno skoro pricao sa Radomirom Anticem koji mi je inace komsija i on mi je bas rekao kako cemo Ganu napasti po bokovima pre svega preko Krasica i Jovanovica koji su brzi i koji znaju sa loptom, takodje Ivanovic i Kolarov mogu napred i opasni su posle prekida.
Takodje Kacar mora da igra sledecu a Milijas na klupu i takodje Lazovic i Mrdja mora da igraju dok god nam u napadu budu igrali Pantelic i Zigic necemo dati gol.

Takodje dok sam pricao sa Anticem tad ispred zgrade rekao sam mu kako Rambo Petkovic treba da igra za reprezrentaciju 9makar 15-20 minuta po utakmici jer je on igrac koji jednim potezom moze da resi, koji je opasan iz prekida i koji je kreator i plej-mejker a takvog igraca nemamo) i rekao sam mu hipoteticku situaciju jednu kao " evo negde 70-ti minut igramo sa Ganom mucimo se 0:0 je rezultat i onda bi on trebalo da udje i da nekim svojim potezom pronadje nekog u napadu ili da pravi pometnju posle prekida i kornera" na sta se Antic samo nasmejao ali verujem da mu je za vreme i posle utakmice to sigurno proslo kroz glavu.

Ali dobro jos su tu 2 tekme i 6 bodova je jos u igri tako da eto posle Nemacke cemo znati dal imamo tim za neka veca dela ili ne i da li je ovo bio samo los dan, manjak srece ili nasa realnost.

I, sta je bilo kad si se probudio? :mrgreen:
pozdravi komsu :)
reci mu da je trebao da igra Raca Petrovic...on zna sa ciganima :)..naravno kad ga budes video

Poslednja izmena:
Daj bre ljudi...nisu nasi navikli da ..igraju sa nekim Gancima...:roll:

navikli su bre argentina..francuska...italija..spanija....:evil:

.videce te kad zaigraju protiv Neemaca ima da se razlete....gledace ih skauti..treba da se prodaju..

nisu ni stranci mutavi..cekaju da obore cenu jer nasi cuvaju noge ..... ebiga..treba osvojiti ligu sampiona..a i Antic sa njegovom pricom..moji sinovi..kakvi bre sinovi...ne znaju da sutnu loptu..gde je igra iz kvalifikacija..napadi iz boka centarsuti...ni jedan...zar treba Zigic da dribla sam nabaci loptu i da dotrci da glavom da gol.....bolje da igraju ofanzivno pa i da izgube nego sa ovakvom igrom....

ima nade.....mozda ce sinovi da zaigraju...da se nadamo..ali tesko...:think:

NIje u redu da pljujete Kuzmanovica. Desava se, on je najmanje kriv za onako bezidejnu igru. Recimo, Vidica je dva puta lopta preskocila i Gana je imala dve sanse. Da su postigli golove, Vidic bi ispao najveci krivac. Lose je igrao. Napadaci su nam najgori.

losa igra protiv gane bi nam bar donela 1 bod.
kuzmanovic jeste kriv - TACKA. njegov umobolni potez nam je i taj 1 bod uzeo.
kakav mozak i motoriku neko treba da ima da bi na ovakvom takmicenju igrao rukomet u sesnaestercu. :dash::dash::dash::dash::dash:

Katastrofa. Podigli smo reprezentaciju u nebo i ovaj poraz nas je tesko lupio o zemlju. Lukovic je bio dobar ali onaj bespotreban faul za drugi zuti je potez kakav se ocekuje od nekog klinca a ne iskusnog reprezentativca. Kuzmanovic... pa... hmmm, pa ja stvarno ne znam zasto je onako skocio sa rukama u nebu. Pantelic je katastrofa, loptu ne moze da primi. Krasic nista nije pokazao, Ganini igraci su brzi od njega i ona fora da baci loptu napred i sprint ne prolazi kod njih. Anticeva startna postava je bila losa a da ne pricam o izmenama. Izbacuje Zigica i Jovanovica koji su jedini nesto uradili... strasno.

Tesko je imati nadu posle ovog poraza ali moram da se nadam pozitivnom rezultatu u sledece 2 utakmice. Bar bod da uzmemo, maler da razbijemo.

Jad i tuga.

Izgleda se Antic hvalio i kome treba i kome ne treba pa su nas Ganci provalili ...i ovaj njegov zemljak Rajevac ...
A inace greske su bile iskljucivo Anticeve ...Tosic i Kacar moraju da igraju a Stankovic da bude dzoker poput Anrija a ne ovako ...tuga ,zaista :confused: !

Ljudi,nemojte da pricate da je Kuzmanovic jedini krivac.Rekao je da nije imao nameru da je udari.Nije u redu.
Jedini krivac je nas kukavicluk i kankulantska igra.Da smo dali 3 gola niko ne bi ni pricao o penalu.
Ne bih sada da ispadne kako blatim Antica i da mu dajem lekcije,ali stvarno ne vidim razlog zasto ne bi na pr. Pantelic ili Stankovic poceli na klupi bar jedan mec?Sta je to tako strasno?

Ljudi,nemojte da pricate da je Kuzmanovic jedini krivac.Rekao je da nije imao nameru da je udari.Nije u redu.
Jedini krivac je nas kukavicluk i kankulantska igra.Da smo dali 3 gola niko ne bi ni pricao o penalu.
Ne bih sada da ispadne kako blatim Antica i da mu dajem lekcije,ali stvarno ne vidim razlog zasto ne bi na pr. Pantelic ili Stankovic poceli na klupi bar jedan mec?Sta je to tako strasno?

:hahaha::hahaha::rotf::hahaha::hahaha:

Antic se pokazao kao obicni diletant.

Prvo i ptice na grani vec znaju njegovu taktiku po krilima.....Rajevac mu lepo udvojio Krasica i Jovanovica i gotova prica.
Nevidjeno jedna jajarska i kukavicka igra kakva se dala i ocekivati mada su se svi nadali da ovaj put nece biti tako.
Lukovic dobija crveni a on umesto da nastavi da igra sa 3 igraca u odbrani kako je trebao i da pocne mec on uvodi cetvrtog.
O izmeni da izvadi Zigica a ostavi onog retarda Pantelica i da ne pricam. Covek loptu ne moze da pogodi.
U svakom slucaju nasi mogu slobodno vec sad da se spakuju za povratak kuci.

Tako je. Kriv je iskljucivo Antic i njegova jajarska taktika. Svako je mogao da ocekuje da ce Gana da udvoji Krasica i Jovanovica a da mi sredinu nemamo pre svega zbog jajarske taktike....trebao je 3-5-2 da igra ....Tosic mora da bude u timu on je jedini kreativni igrac.

Ma imamo smisao za fudbal...seti se kako smo odigrali kvalifikacije...:mrgreen:
ali ovo danas je bilo mucenje za gledati.....
kad bi bar izvukli nereseno sa Svabama i dobijemo Australiju...imali bi sanse za dalje...
Problem je samo sto ce i Gana da ih dobije.
Antic se pokazao kao obicni diletant.

O izmeni da izvadi Zigica a ostavi onog retarda Pantelica i da ne pricam. Covek loptu ne moze da pogodi.
U svakom slucaju nasi mogu slobodno vec sad da se spakuju za povratak kuci.

prejadni i prebedni smo.

a verovo sam da antić zna šta radi,
da su one nikakve igre u pripremnim utakmicama neka, fora, kao, proba...
a danas se videla naša prepoznatljiva škola fudbala

:tick:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back