'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.937
Ocekivano smo popusili ... sad svi nek pljuju Antica,pa ako odemo na evropsko i tamo naravno prodjemo isto,nek pljuju sledeceg selektora..problem je u mentalitetu i kvalitetu igraca,ne u selektoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али је он главни кривац за пенал. Кретен дигао руку као да игра рукомет. Очајно лоша игра. Шта је Антићу овако да се усере?! Све што је до сада урадио Антић је овом поставком се посрао. Е Антићу и ти да постанеш идиот као сви селектори пре тебе, што ниси барем могао после СП да то постанеш?!NIje u redu da pljujete Kuzmanovica. Desava se, on je najmanje kriv za onako bezidejnu igru. Recimo, Vidica je dva puta lopta preskocila i Gana je imala dve sanse. Da su postigli golove, Vidic bi ispao najveci krivac. Lose je igrao. Napadaci su nam najgori.
....sve nesto kilavo,traljavo,polako....i uvek odradimo posao na kvalifikacijama kako treba a useeeremo motku na SP.....
..Ako protiv Svaba ovako igraju kao danas....onda ce nas lepo napuniti jedno 4 : 0 i onda komotno mogu da pokupe stvari i da se vrate kuci. Sa Australijom svakako ne moraju igrati vise.
Kao sto je vec neko pre mene rekao, nije uvek selektor kriv... jednostavno nemamo smisao za ovaj sport. Uvek sam dobre volje i pun euforije pa ga tako u*****ju da je to jednostavno bruka.

veruj mi da nema sansi.kad odgledas vecerasnji mec rivala iz nase grupe,sve ce ti biti jasno.
Jad i tuga.
Inace bas sam relativno skoro pricao sa Radomirom Anticem koji mi je inace komsija i on mi je bas rekao kako cemo Ganu napasti po bokovima pre svega preko Krasica i Jovanovica koji su brzi i koji znaju sa loptom, takodje Ivanovic i Kolarov mogu napred i opasni su posle prekida.
Danas Krasic i Jovanovic ubedljivo najgori bili.
Takodje Kacar mora da igra sledecu a Milijas na klupu i takodje Lazovic i Mrdja mora da igraju dok god nam u napadu budu igrali Pantelic i Zigic necemo dati gol.
Takodje dok sam pricao sa Anticem tad ispred zgrade rekao sam mu kako Rambo Petkovic treba da igra za reprezrentaciju 9makar 15-20 minuta po utakmici jer je on igrac koji jednim potezom moze da resi, koji je opasan iz prekida i koji je kreator i plej-mejker a takvog igraca nemamo) i rekao sam mu hipoteticku situaciju jednu kao " evo negde 70-ti minut igramo sa Ganom mucimo se 0:0 je rezultat i onda bi on trebalo da udje i da nekim svojim potezom pronadje nekog u napadu ili da pravi pometnju posle prekida i kornera" na sta se Antic samo nasmejao ali verujem da mu je za vreme i posle utakmice to sigurno proslo kroz glavu.
Ali dobro jos su tu 2 tekme i 6 bodova je jos u igri tako da eto posle Nemacke cemo znati dal imamo tim za neka veca dela ili ne i da li je ovo bio samo los dan, manjak srece ili nasa realnost.
U petak posle utakmice sa Nemackom imacemo mnogo jasniju sliku.

..naravno kad ga budes videoKao prvo ocekivana postava a ta postava nas je i dovela na SP. Jedino mi nije jasno sta je Kuzmanovic hteo onim potezom. Jedva cekam njegovo objasnjenje za onaj rukometni potez.

NIje u redu da pljujete Kuzmanovica. Desava se, on je najmanje kriv za onako bezidejnu igru. Recimo, Vidica je dva puta lopta preskocila i Gana je imala dve sanse. Da su postigli golove, Vidic bi ispao najveci krivac. Lose je igrao. Napadaci su nam najgori.

Jad i tuga.
Inace bas sam relativno skoro pricao sa Radomirom Anticem koji mi je inace komsija i on mi je bas rekao kako cemo Ganu napasti po bokovima pre svega preko Krasica i Jovanovica koji su brzi i koji znaju sa loptom, takodje Ivanovic i Kolarov mogu napred i opasni su posle prekida.
Danas Krasic i Jovanovic ubedljivo najgori bili.
Takodje Kacar mora da igra sledecu a Milijas na klupu i takodje Lazovic i Mrdja mora da igraju dok god nam u napadu budu igrali Pantelic i Zigic necemo dati gol.
Takodje dok sam pricao sa Anticem tad ispred zgrade rekao sam mu kako Rambo Petkovic treba da igra za reprezrentaciju 9makar 15-20 minuta po utakmici jer je on igrac koji jednim potezom moze da resi, koji je opasan iz prekida i koji je kreator i plej-mejker a takvog igraca nemamo) i rekao sam mu hipoteticku situaciju jednu kao " evo negde 70-ti minut igramo sa Ganom mucimo se 0:0 je rezultat i onda bi on trebalo da udje i da nekim svojim potezom pronadje nekog u napadu ili da pravi pometnju posle prekida i kornera" na sta se Antic samo nasmejao ali verujem da mu je za vreme i posle utakmice to sigurno proslo kroz glavu.
Ali dobro jos su tu 2 tekme i 6 bodova je jos u igri tako da eto posle Nemacke cemo znati dal imamo tim za neka veca dela ili ne i da li je ovo bio samo los dan, manjak srece ili nasa realnost.
U petak posle utakmice sa Nemackom imacemo mnogo jasniju sliku.
Ljudi,nemojte da pricate da je Kuzmanovic jedini krivac.Rekao je da nije imao nameru da je udari.Nije u redu.
Jedini krivac je nas kukavicluk i kankulantska igra.Da smo dali 3 gola niko ne bi ni pricao o penalu.
Ne bih sada da ispadne kako blatim Antica i da mu dajem lekcije,ali stvarno ne vidim razlog zasto ne bi na pr. Pantelic ili Stankovic poceli na klupi bar jedan mec?Sta je to tako strasno?

Ljudi,nemojte da pricate da je Kuzmanovic jedini krivac.Rekao je da nije imao nameru da je udari.Nije u redu.
Jedini krivac je nas kukavicluk i kankulantska igra.Da smo dali 3 gola niko ne bi ni pricao o penalu.
Ne bih sada da ispadne kako blatim Antica i da mu dajem lekcije,ali stvarno ne vidim razlog zasto ne bi na pr. Pantelic ili Stankovic poceli na klupi bar jedan mec?Sta je to tako strasno?
prejadni i prebedni smo.
a verovo sam da antić zna šta radi,
da su one nikakve igre u pripremnim utakmicama neka, fora, kao, proba...
a danas se videla naša prepoznatljiva škola fudbala

Problem je samo sto ce i Gana da ih dobije.Ma imamo smisao za fudbal...seti se kako smo odigrali kvalifikacije...
ali ovo danas je bilo mucenje za gledati.....
kad bi bar izvukli nereseno sa Svabama i dobijemo Australiju...imali bi sanse za dalje...
Antic se pokazao kao obicni diletant.
O izmeni da izvadi Zigica a ostavi onog retarda Pantelica i da ne pricam. Covek loptu ne moze da pogodi.
U svakom slucaju nasi mogu slobodno vec sad da se spakuju za povratak kuci.
prejadni i prebedni smo.
a verovo sam da antić zna šta radi,
da su one nikakve igre u pripremnim utakmicama neka, fora, kao, proba...
a danas se videla naša prepoznatljiva škola fudbala