Ovo je komentar sa jednog drugog sajta,sve je ''receno"'
Dva krstena pasa ne vezuju,kumuju,zene se i udaju na pripremama sve sa misterovim blagoslovom da bi on drzao posle tirade na konferencijama za stampu kako "rastu" igrajuci pikado i bilijar timski

Ja sam ovo vec najavljivao nego su ih drzali lazni rezultati bez ikakve igre i losa Francuska sa Domenekom kao i nikad gori Rumuni(koje kao divljaci naduvase sa 5:0 da izlece komplekse a ljudi dosli da nas puste).Sad sve izlazi na videlo,zove menadzerske igrace a i slepac bi video da nemamo srce tima,poslovodju,kreatora,kreativnog veznog(on ne zove Matica i Ljajica dva jedina takva tipa igraca,kaze mladi,pa i Pedro je mlad pa ide sa Spanijom koja ima izobilje igraca na izbor).Ali zato zove 28 zadnjih veznih od kojih nijedan ne valja,Rukavinu,Pantu Popa koji je samo tim mucenim Rumunima uvalio gol i to kad su ga pustili i eventualno Den Hagu

.Ali zato meri i premerava zaustavni put lopte iz kornera i slobodnjaka,pravi neku filozofiju od prekida ko da je fudbal prekid i misli cika mister da ce svima uvaliti gol na prevaru preko Zige iz prekida,pa ni Novi Zeland vise ne pusi te fore a kamoli ozbiljne ekipe .A nasa mucena javnost prica pricice o pulufinalu,finalu,mi se nikad ne menjamo,mozemo da popasemo 20 puta i 21 put pusimo iste fore.A i nasi cuveni gastarbajteri se predstavise svetu nema sta "lepa slika",ko na koncertu Mila Kitica u nekoj diskoteci u neko STRASSE hahahaha