Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
J.ebes mi sve izgleda da smo samo nas dvojica gledali utakmice. Svi su u fazonu nasih vajnih komentatora, pa dobro je, pa to su Francuzi, pa.... i onda naletimo na Robena, Nistelroja i ostale Van Persije ili mozda kompletne Francuze sa oporavljenim Riberijem - fasujemo po zasluzi 5-6 komada., e onda se i ovi pronalazaci alibija sete da nije bas sve tako lepo!
Ono sto je dobro to je dobro, ono sto ne valja - ne valja i to treba reci!

Ma nasi su i isli na X. Vidi se po onom Karadzicu kad je na kraju davao izjavu.Sav lebdi od srece. A onaj penal i crveni karton su bili poklon sa neba. Nasi su u startu usli sa jajarskim ciljem ...na kraju zahvaljujuci sudiji dobro su prosli.....Evo bas na SOS-u gledam izjave Bekjareva,Karasija......isto to kazu ljudi.....ako ides na pobedu uzeces bar bod valjda ali ako ides ko jajara na bod neces dobiti nista.

Pusti to 100%....ima jos tu da se igra....moraju nasi da se uozbilje i da izbace bilo kakvo kalkulisanje ...toga u fudbalu vise nema.......ko kalkulise taj nema cemu da se nada

Niko mi nije odgovorio koga cemo to mi pobediti, tvrde Rumune ili Litvance u gostima u poslednjem kolu (kada krupni kapital bude odlucivao ko sigurno mora da igra na SP)?

Sta?

zoran.dj1970:
Svi su u fazonu nasih vajnih komentatora, pa dobro je, pa to su Francuzi, pa.... i onda naletimo na Robena, Nistelroja i ostale Van Persije ili mozda kompletne Francuze sa oporavljenim Riberijem - fasujemo po zasluzi 5-6 komada., e onda se i ovi pronalazaci alibija sete da nije bas sve tako lepo!

To su ovi sa parolom ''srce na teren'' i pozivanjem igrača da celu utakmicu trče k'o blesavi u prazno.

Još nešto u vezi Ivanovića - ja sam očekivao da će on biti najgori jer će na toj strani imati Anrija i Evru, i da ćemo baš tu biti najslabiji, pošto Ivanović i nije preterano brz igrač (on je ipak prvenstveno štoper). Međutim, on je momak stvarno vrhunski odigrao, pre svega pametno, i svaka mu čast.

Generalno smo zaista podbacili.Sramota je onako odigrati sa igracem vise.Stojkovic? :dash: Bolje da vaskrsnu onog Kocica.I on bi ono odbranio.Meni nije jasna jedna stvar: igras sa dva zadnja vezna i ne mozes da preneses loptu sa svoje polovine,na protivnicku :dontunderstand: Kapa dole Banetu,Vidicu i Kacaru...Svi ostali - O!!! Krasic i Jovanovic bas,bas zestoko podbacili.Milijas,sem onog penala,kao da nije ni bio na terenu.Mega Dekija i njegov stil igre "vidi lopta,cek cu je dzornem",ne zelim ni da komentarisem.Zigic u ulozi motke za ves,standardno,dok se kod Ninkovica vidi kvalitet,ali nazalost i on se uklopio u opste sivilo.Dok smo u prvom poluvremenu imali,koliko-toliko neku igru,u drugom smo skroz pali.Francuzi su nas stisli i nisu nas pustali,sve do finisa meca.Idemo dalje,ali moramo mnogo,mnogo bolje protiv Rumuna i Litvanaca

Ma nasi su i isli na X. Vidi se po onom Karadzicu kad je na kraju davao izjavu.Sav lebdi od srece. A onaj penal i crveni karton su bili poklon sa neba. Nasi su u startu usli sa jajarskim ciljem ...na kraju zahvaljujuci sudiji dobro su prosli.....Evo bas na SOS-u gledam izjave Bekjareva,Karasija......isto to kazu ljudi.....ako ides na pobedu uzeces bar bod valjda ali ako ides ko jajara na bod neces dobiti nista.

Jajarskom igrom protiv velikih - nikad nismo dobro prosli, ovaj put nas je Sveti Roseti pogurao, problem osim jajarluka je sto masa nasih igraca nije u formi, a bolje od ovih na zalost nemamo. Stojkovicevo nebranjenje moralo nam se jednom obiti o glavu nazalost veceras! Ne znam dali je neko provalio da osim kod onog Anrijevog prodora nije smeo da ide ni na jednu loptu (cak ni na petercu) ni na zemlji ni u vazduhu!

Ma nije stvar u trčanju, dokle bre o tome? Pele je Pele zbog toga što je imao inteligenciju koju je koristio da predvidi poteze protivnika, a ne zbog toga što je mogao da trči tri dana i tri noći.

Pazi, kad igras protiv crnja, moras dobro i da trcis. Ali evo jos odgovora::arrow:

A i gde Milijasa stavlja u tim koji je spor ko puz protiv Francuske gde su svi brzi.....Ma dno dna.
Kad god se lopta odbijala a tu je Milijas bio to je bila lopta za Francuze.....milion lopti smo tako izgubili....

Imali smo više sreće nego pameti.

Em je sudija podlegao atmosferi, em su se Francuzi dobacivali k'o da igraju sa klincima iz vrtića, em se i Anjelki i nije nešto davao gol, pošto je i u ovoj, kao i u prvoj utakmici bio praktično nerešiva enigma za našu odbranu, i kao da je pogodak bio samo pitanje njegove želje.

Jajarski jesmo usli,tu se slazem.Penal je bio za nas,ali crveni karton jeste bio poklon.A ova dvojica boldovanih su toliko strucni,da je svako drugacije misljenje nepotrebno :mrgreen:

Poslednja izmena:
To su ovi sa parolom ''srce na teren'' i pozivanjem igrača da celu utakmicu trče k'o blesavi u prazno.

Još nešto u vezi Ivanovića - ja sam očekivao da će on biti najgori jer će na toj strani imati Anrija i Evru, i da ćemo baš tu biti najslabiji, pošto Ivanović i nije preterano brz igrač (on je ipak prvenstveno štoper). Međutim, on je momak stvarno vrhunski odigrao, pre svega pametno, i svaka mu čast.

Slazem se Bane koji je dosta plivao u prethodnim utakmicama (prvenstveno zbog brzine) bio je odlican, jos kad se uzme u obzir protiv koga fantastican! Vi sto kritikujete Stankovica niste svesni da nije bilo njega da stane na loptu, izbori faul, prebaci loptu na drugu stranu samom kao duh Krasicu mi iz sesnaestrca (peterca) ne bi smo izasli! Sto se tice "motke" Zigica - pa kako bi smo mi preneli loptu na protivnicku polovinu, jeste brojali mozda broj njegovih preciznih dodavanja GLAVOM posle bunarenja sa nase polovine!

Jajarskom igrom protiv velikih - nikad nismo dobro prosli, ovaj put nas je Sveti Roseti pogurao, problem osim jajarluka je sto masa nasih igraca nije u formi, a bolje od ovih na zalost nemamo. Stojkovicevo nebranjenje moralo nam se jednom obiti o glavu nazalost veceras! Ne znam dali je neko provalio da osim kod onog Anrijevog prodora nije smeo da ide ni na jednu loptu (cak ni na petercu) ni na zemlji ni u vazduhu!

Ma u prvom poluvremenu na nekih 18m od gola po sredini lopta odbijena....nailazi Milijas i blizi je duplo lopti nego neko Francuz...i lik zastaje ...ladno se usr-ao duela eventualnog....i Francuz pre njega stigne do lopte i izbaci a ovaj kao onda se saplece nesto o noge Francuza.....ma mizerija. To da je bio neki Nemac,Englez,Holandjanin.....ma bilo ko.....razduvao bi i loptu i tog Francuza

Vi sto kritikujete Stankovica niste svesni da nije bilo njega da stane na loptu, izbori faul, prebaci loptu na drugu stranu samom kao duh Krasicu mi iz sesnaestrca (peterca) ne bi smo izasli! Sto se tice "motke" Zigica - pa kako bi smo mi preneli loptu na protivnicku polovinu, jeste brojali mozda broj njegovih preciznih dodavanja GLAVOM posle bunarenja sa nase polovine!

Mi smo ocigledno,gledali razlicitu utakmicu :mrgreen:

Pazi, kad igras protiv crnja, moras dobro i da trcis. Ali evo jos odgovora::arrow:

Mislio sam da govoriš o borbenosti. Svejedno, nešto ne verujem da možeš da trčiš brže od crnja, osim nekih zaista retkih slučajeva. Ali ono što možeš je da ih nadmudriš, što je Bane večeras i radio, kao i Kačar uostalom. Tačno se sećam kad je Kačar jednom loptu povukao petom, nadmudrio čuvara, i tako izvukao slobodnjak u situaciji u kojoj bi neki Krasić ili Jovanović verovatno jedino sam sebe predriblao. Isto tako se lukavo iz napada došunjao do Anrija i maznuo mu loptu, a da ga ovaj nije ni primetio. I tako u par situacija. Pravi Totalni Fudbaler. I za to i njemu svaka čast. Svakako je velika šteta što se povredio.

... Ali ono što možeš je da ih nadmudriš, što je Bane večeras i radio, kao i Kačar uostalom. Tačno se sećam kad je Kačar jednom loptu povukao petom, nadmudrio čuvara, i tako izvukao slobodnjak u situaciji u kojoj bi neki Krasić ili Jovanović verovatno jedino sam sebe predriblao. ....

Kod Krasica se desavalo da duplo sporiji fudbaler napravi vola od njega, kao sti si rekao NESTO JE I U GLAVI!

Pitanje za kriticare - Stankovic je los kazete (ja ne kazem da je dobar), ko je to prenosio lopte sa nase polovine od veznih igraca - Milijas, Krasic, Jovanovic, da nisu mozda odbrambeni Obradovic ili Lukovic? G..ovance mi se smrzlo kad je bilo ko od njih pokusao nesto sa loptom!

Kod Krasica se desavalo da duplo sporiji fudbaler napravi vola od njega, kao sti si rekao NESTO JE I U GLAVI!

Pitanje za kriticare - Stankovic je los kazete (ja ne kazem da je dobar), ko je to prenosio lopte sa nase polovine od veznih igraca - Milijas, Krasic, Jovanovic, da nisu mozda odbrambeni Obradovic ili Lukovic? G..ovance mi se smrzlo kad je bilo ko od njih pokusao nesto sa loptom!

Neka ljudi pogledaju reprizu utakmice,pa ce videti kako je prenosio loptu.A tek ona situacija u sesnaestercu Francuske,kad je dobio loptu,i umesto da je primi i "laznjakom" zavrne igraca ispred sebe,Deki sutira iz prve i pogadja(cini mi se Galasa) u potomstvo :dash:

Ma nije nešto loš, on je jednostavno jedan od onih igrača kojima je dugi pas bolji od kratkog. Mislim da je Antić to i primetio i njegova ofanzivna uloga je pre svega da deli duge lopte. Ono, Milijaš mu doda, ovaj uputi dugu. I to je to. Ne može se reći da mu to loše ide. Ali on je meni oduvek pre svega bio koristan u obavljanju odbrambenih zadataka, možda i više zbog borbenosti nego zbog znanja, i tu je OK. Realno, nije on nešto preterano loš sveukupno od početka kvalifikacija. Koliko se sećam, u barem jednoj utakmici je bio čak i najbolji. Možda je jedino razočarenje jer ljudi od njega, kapitena, i desetke tima, očekuju nešto više.

Još nešto - pošto vidim da gotovo nijednom našem igraču osećaj za prostor nije jača strana - zašto im pobogu niko ne javlja da im protivnik dotrčava sa leđa? Neverovatno koliko lopti izgubimo iz utakmice u utakmicu zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back