Sentinel wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.592
О томе ти причам 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo ti ga genije! Samo tako nastavi. Uskoro ćeš sa tom tvojom filomlatijom ostati sam na podforumu. Mada kad bolje razmislim verovatno to i želiš, a kad već pomenu bes: svaki čovek kojem toliki stepen tvog mlatiteta, floskuliteta, nebuloziteta, etiketiteta, neljudskosti i drskosti ne izaziva snažan bes je čovek koji je takođe zreo za lečenje. Ti čoveče oštro osuđuješ dokaze, argumentovanje, smisleno zastupanje bilo kog stava. Ne znam uopšte koji je tvoj problem. Šta ti hoćeš?О томе ти причам![]()
Bravo ti ga genije! Samo tako nastavi. Uskoro ćeš sa tom tvojom filomlatijom ostati sam na podforumu. Mada kad bolje razmislim verovatno to i želiš, a kad već pomenu bes: svaki čovek kojem toliki stepen tvog mlatiteta, floskuliteta, nebuloziteta, etiketiteta, neljudskosti i drskosti ne izaziva snažan bes je čovek koji je takođe zreo za lečenje. Ti čoveče oštro osuđuješ dokaze, argumentovanje, smisleno zastupanje bilo kog stava. Ne znam uopšte koji je tvoj problem. Šta ti hoćeš?

Којице не даде нам "ратник" да наставимо распру. Изем му правила и критеријуме!

Zar se kazivanje istine računa u zlo?Него читам овде како је Вака прсо и не могу да верујем...
Толико знање о добру и злу, а равно у зло улетео. :rolleyes:
Zar se kazivanje istine računa u zlo?
:|Moje istine:Видиш, човеку је једина истина његова истина![]()
Zato što matematika nema veze sa realnim životom.
Matematički dva plusa daju pozitivnu vrednost
analogno, dobro i dobro trebalo bi da proizvode dobro ali nije uvek tako
Zašto?
U kom to slučaju zbir dobrog i dobrog dela nije jednak dva dobra dela? Pričaš o sabiranju i onda kažeš da su posledice analogija na sabiranje. Nisu. Sabiranje je sabiranje. Posledice su posledice. Sabiranje se vrši za tačno jedan vremenski interval(recimo jedan trenutak). Kauzalitet(uzrok-posledica) podrazumeva tačno dva vremenska intervala koji počinju u različito vreme. Interval koji je prvi počeo zove se uzrok, a drugi posledica. To nema neke analogije na sabiranje.Matematički dva plusa daju pozitivnu vrednost
analogno, dobro i dobro trebalo bi da proizvode dobro ali nije uvek tako
Zašto?
sve je relativno.

Opet se mešaju dela i postupci. Postupci u smislu dobro-zlo mogu biti relativni, ali dela nikako. Ko je imalo razmislio o tome šta znači reč relativno shvatio je da se svako relativno osniva na nečemu apsolutnom. Dela su apsolutna.Rekli ste da su dobro i zlo relativni.
Jos ste rekli da je zlo pokretac, a neko i da je to kad nekome ucinimo nesto lose.
Ako ja ubijem ubicu koji pokusava da ubije nekoga, ja sam pocinio zlo, jer sam ubio coveka. Ali u samom tom ubistvu ja sam pocinio dobro delo, jer sam spasao jedan nevini zivot.
Dakle, vecina teorija je tacna, ali su sve one relativne. Dobro i zlo deluju po principu akcije i reakcije. Odredjena kolicina dobra uzrokuje odredjenu kolicinu zla i obratno...
Opet se mešaju dela i postupci. Postupci u smislu dobro-zlo mogu biti relativni, ali dela nikako. Ko je imalo razmislio o tome šta znači reč relativno shvatio je da se svako relativno osniva na nečemu apsolutnom. Dela su apsolutna.