Rektor Đokić na studentskoj listi

Što je još gore, država mora sve blokadere i ostale koji su kršili zakone Srbije, da osudi, jer ako to ne uradi dozvoljava svima da zauzimaju institucije i zloupotrebljavaju funkcije, na koje ih postavljaju i plaćaju našim parama stranci.

Скоро милијарда и по штете ..и појео вук магарца

Окаквој ти законитости пишеш?

Гржић је због блокада спалио Обреновац ?

Recimo institucije kao sto je Univerzitet, za pocetak.

A ti naucio jednu pesmicu "tezak je kamen ispod koga zivis" i evo 6 meseci je ponavlajs u zabludi da si duhovit ili u pravu?
Ne vidiš ili nećeš da vidiš kriminal, korupciju i zločine mafijaškog SS SnS kartela koji ne odgovara ni za šta i nema strah od nijedne institucije, pa ti smeta što će da propadne Univerzitet, stvarno si cirkus.

Bas si pametan/na.

Pa hajde da upropastimo sada celu Srbiju zato? I sve njene institucije?
Какве Институције,чије Институције,дачићеве и Мусјлуове у њиховом ПРИВАТНОМ Власништву ГДЕ се хапсе и осуђују неподобни док Подобни чак убијају некажњено?
Ако ниси разумела,већинска Србија се бори против тога у претходних 6 Месеци.

Ne vidiš ili nećeš da vidiš kriminal, korupciju i zločine mafijaškog SS SnS kartela koji ne odgovara ni za šta i nema strah od nijedne institucije, pa ti smeta što će da propadne Univerzitet, stvarno si cirkus.
Smeta mi sve, ali nacin na koji ti vidis "resenje" je blago receno, zabrinjavajuc.

Какве Институције,чије Институције,дачићеве и Мусјлуове у њиховом ПРИВАТНОМ Власништву ГДЕ се хапсе и осуђују неподобни док Подобни чак убијају некажњено?
Ако ниси разумела,већинска Србија се бори против тога у претходних 6 Месеци.

Nema opravdanja za urusenje skolstva i Univerziteta zbog icije korupcije i neodgovornosti.

To su male boginje u odnosu na vaše velike boginje
1747776611713.jpeg

Ne mora da propadne, mora samo da izrzi glupetanje Vucica, i napad SNS SPS grupe , koja sigurno negde postoji , ne bi Vucic onako pricao pausalno , neko ce da odradi napad to je sigurno...
Nece to ici samo ministarstvo , eh, kad bi to bilo tako , onda bi se svako odbranio...bice tu jos napada...

Profani tu mogu lepo da zastite trenutni poredak, nema veze sto neki od dekana ili rektora ili iz cohanih soba smrduckaju , nije to strasno za unniverzitet u ovom trenutku , bitnije je da ih zastite, a tu ce da se kasnije poravnavaju..tu ce biti tamte za tamte kasnije, tu ce biti muke..

Jer sve ce ovo kasnije da kosta u postenju....tj usluge ce doci na naplatu, a usluga je i zastita profesora od napada SNS bio on jak napad ili simuliran napad da bi se savili profani...ne znam, a ne ide mi se do fakulteta i rektorata da se uplicem u to....a nesto ne bih da iz druge ruke saznajem, nije da ce da me prevare, ali ne bih...

Secate se afere pravni u kragujevcu , a tog trenutka je bila i afera diploma univerziteta u bg, kojih je bilo preko 200 falsifikovanih, i to na raznim fakultetima, i rektor je bio jedan koji je bio upleten, pa su uspesno busajuci se u postenje, uspeli da pripisu sve falsifikate u medijima kragujevcu , i na kraju nije bilo nista, a UB se nije ni pomenuo , a narocito ne Rektor, koji jeste pomenut 2,3 puta u pocetku , jer je bio upleten ne u KG nego u dilovanje diploma u BG, za potrebe SPS...a kad kazem diplome ne mislim 2 ispita, koje je pitala cistacica dekana sa fakulteta da se odrade za nekog studenta, to su 2 ispita...nego mnogo veci obim namestanja..

Alo urušavate Srbiju po svim parametrima... jesi realna šta lupaš..

Ko urusava? Ja se cudim i krstim sta se dogadja i kako se na jedno urusavanje institucija, (korupcijom ili ne znam cime a to je sudstvo), nadovezuje drugo a to je urusavanje skolstva, Univerziteta.

Umesto da se stane na jednom i dobro razmisli (ili protestuje ispred tih institucija), olako se rusi i drugo, pa ce trece i sve naredno kako je pocelo.

Nema opravdanja za urusenje skolstva i Univerziteta zbog icije korupcije i neodgovornosti.
Да се гледа даље скрштених Руку како Нам ПРОКЛЕТА БАНДА НА ВЛАСТИ,миц по миц,урушава и распродаје Отаџбину притом се АБНОРМАЛНО ЗАДУЖУЈУ у НАШЕ иМЕ ДОК ИСТОВРЕМЕНО возе ферарије,ламборџиније,пливају у Парама отетих од Кредита,живе у Вилама..и све то волшебно "зарадили" за непуних 13 Година муслијуове Владавине?
Ја стварно не знам у ком паралелном Свету ти живиш да не мош сагледаш шта се дешава око Тебе?

Bunt studenata nije urusavanje institucije univerziteta....cak naprotiv to je regeneracija.....ali ako se ukine finansiranje, e onda je urusavanje univerziteta.....univerzitet nije radionica za zavarivanje, ona funkcionise po poslu , a univerzitet po kontinuitetu....tako to ide...

Seljanija obicno razmislja tako zato sto nije u stalnom radnom odnosu...pa onda im je sve pijacni dan....nikad nisu ni shvatali ni u bolja vremena....sta je gradjanski bunt, to ne postoji za seljake...postoje samo motke i motike...kad je nezadovoljan i besan polomi nekog i to je to...seljacka logika pravde, dok gradjanska je bunt, neposlusnost i pritisak mnostva ne obavezno i rusenje.....

Back