Ректор Ђокић изнео неистине у исказу

Turbo patetika + demagogija, ona najjeftinija. Obrati se vladajućima.

Шта је у тим репортеркама/има..Каква нељудскост и глад .. па да тамо где не треба буду ..

Свих 1 000 000 окуражено следи у Србији

Македонијо ... поднеси тужбу на све лекарке/лекаре ...новинарке/новинаре ... и ту сподобу која је дрскошћу

показала да једино мари за свој публицитет

Психолошкиње/хијатри издајте саопштење

Па он иде и додирује људе на самрти чему се надајући ... 'Чуду' коју ће да објави у књизи како је 'победио' и како је 'излечио'

Па он иде и додирује људе на самрти чему се надајући ... 'Чуду' коју ће да објави у књизи како је 'победио' и како је 'излечио'
koji je to pokvarenjak i zlo, i jos se hvali? ubica i lazov, koga nasa baka @Kerkyra zali, a mrtve ispod nadstresnice, a ovog momka koji umre jer je aljek uneo infekciju? sns je izopacila svu cacijevsku pamet koju je mogla,. ej da oni zale ovog av-tihrista, e ne zrtve koje ostavlja iza sebe ladno ili se hvaleci njima, ili slazuci da nije ni radjena nadstresnica, ili izmislivsi bokser i neke boljsevike, a svi videli kako zandarm udara policajca u civilu koji je namerno uleteo u tu jedinicu

Poslednja izmena:
ako je za njega vazna ideja odupiranja okupatoru, zasto nam njegov djuka bizon preti svapskom okupacijom ako ne damo litijum solcu? zasto se nasladjuje sa zvucnim topom, kojim udarise krvnicki s ledja? av samo laze, sve je suprotno od onoga sto on kaze

ko je okupator, klinton kome daje milione da ga potapse po ramenu, bler koji mu bi savetnik, ko, i kako je to odupiranje okupatoru, a nije izdaja i kohabitacija sa okupatorom? sve je samo izopacio, veleizdajnik i djavolji sluga, racunajuci na kratku srpsku pamet

ma nadrogiraju se u dezinforfmeru sa drganom i onda lazu, otkud ja znam sta on radi u usa osim sto cuva macke?
mozda sutanovcu odrzava rezidenciju dok ga drukari gde se smuca, podmece mu bubice? the cat is a rat
Проблем је што је Кежуал образован и паметан човек ја не знам коју је дрогу овај могао да му да.

Lazes-zlato-lazes-duso.jpg
evo opet pocele slicice
jadan je onaj koga ti branis i zastupas

Ректор Ђокић изнео неистине у исказу​

Pogledajte prilog 1716825

Петак, 18.04.2025. у 15:22
Ректор Владан Ђокић је у свом исказу, како пишу Новости, изрекао бар три неистине.

Прва, да је проширени ректорски колегијум издавао саопштења само у случајевима када су сви чланови колегијума били сагласни. То није истина. О саопштењима се није ни расправљало, већ су пуштана на Вибер групу и "одобравана" лајковима. Одређени чланови проширеног ректорског колегијума нису ни консултовани.

Друга је да не зна да ли су студентски пленуми у складу са законом. Немогуће је да ректор не зна за Закон о студентском организивању, којим се јасно каже да су студентски парламенти једини вид релевантних студентског организивања.

Треће, ректор је рекао да никада није одбио разговор са представницима студентских парламената. Истина је да се ректор није ни удостојио да одговори на дописе СКОНУС-а.

Сам констатује чињеницу да пленуми немају никакву законску подлогу:

https://www.politika.rs/scc/clanak/673551/rektor-dokic-izneo-neistine-u-iskazu

Šta ukoliko se npr vladajućima svidi da na nekom svom plenumu sami izglasaju naredni sastav Škupstine Srbije i pošalju odluku na “odobravanje” u svoju privatnu Viber grupu?

Zašto zagovornicima plenuma tako smeta transparentnost u radu? Koliko studenata je dovoljno da se izglasa odluka obavezna za sve?

Pogledajte prilog 1716835

https://skonus.rs/

Amerika: laganje prilikom davanja iskaza policiji, Vašington D.C. - 30 dana zatvora;
§ 5–117.05. False or fictitious reports to Metropolitan Police, Teksas: Class B misdemeanor, do 180 dana zatvora, Srbija - predlože te za ministarsko mesto.

MISLEADING LAW ENFORCEMENT: THE TEXAS PERSPECTIVE

In Texas, lying to the police can land you in significant legal hot water. Known as “false report to a peace officer,” providing inaccurate information to law enforcement officials is a crime that Texas does not take lightly.

During police interrogations, while nerves might rattle and panic might set in, resorting to falsehood can further complicate matters. The right to remain silent, a fundamental legal right, is an option that individuals can exercise. Opting for silence rather than deception could prevent the escalation of legal troubles.

Pogledajte prilog 1716838

https://www.wm-attorneys.com/is-lying-to-the-police-a-crime/
Samo nastavi da postavljas besmislene i sramne Udbaske tekstove Obzerveru, zdravo je to.

Rektor Djokic je faca, i svi koji su pokrenuli postupak protiv njega treba krivicno da odgovaraju.

мафијашима и криминацлима не треба давати информације

images
Evo, ovo je jos jedno klasicno krivicno delo koje je napravio diktator Aleksandar Vucic. Lazno uzbunjivanje javnosti, ko je naterao iskusnog policajca da laze u svom iskazu (ocigledno je to uradio pod pritiskom Diktatora).

Zasto Diktator Vucic nije ispitan povodom ovoga, znaju li Obzerver i dezurni SNS sendvicari?

Poslednja izmena:
Проблем је што је Кежуал образован и паметан човек ја не знам коју је дрогу овај могао да му да.
kada se broje glasovi, vise vrede tzv. kapilarni: ne znam da li si video romkinju koja dovodi na biralista svoje rome i kontrolise da li su svi glasali za av-a, sto je, naravno, krsenje izbornog procesa, ali tako av "pobedjuje", a ne sa ovim "pametnim", imajuci sistem kapilarnih u sistemu

i sad, ako sagledamo u sirem kontekstu, mi se borimo za sistem koji je ispravan, a ne po svaku cenu za vlast nad narodom, kako nas av mami i sa cime se hvali - ljudi su ucenjeni, zapreceno im je, ali to je greska u sistemu koji moramo da menjamo

kada se broje glasovi, vise vrede tzv. kapilarni: ne znam da li si video romkinju koja dovodi na biralista svoje rome i kontrolise da li su svi glasali za av-a, sto je, naravno, krsenje izbornog procesa, ali tako av "pobedjuje", a ne sa ovim "pametnim", imajuci sistem kapilarnih u sistemu

i sad, ako sagledamo u sirem kontekstu, mi se borimo za sistem koji je ispravan, a ne po svaku cenu za vlast nad narodom, kako nas av mami i sa cime se hvali - ljudi su ucenjeni, zapreceno im je, ali to je greska u sistemu koji moramo da menjamo
Постоје озбиљан проблем који је наследио ДОС док је Косово било на бирачком списку.
Међутим након самопроглашења независности Косова нико није желео да се отараси тих бројки већ су их чували у фијоци за потребе избора. Тадашње стање је бројало бирача нешто мало више него сад.
Дакле ја сам сигуран да ми немамо бирачко тело од 6.5 милиона већ ближр 4.5 милиона и да се са бар милион непостојећих гласова манипулише.
Жао ми је што студенти не поставе и тај захтев за поновним пописом становништва и Срба са Косова.
Верујем да би нам било јако непријатно али идтина мора једном испливати.

Vidi se i odokativno da je lazov, tako deluje
Mobilna telefonija je unistila javno zdravlje, pobila pcele, leptire i vrapce, isprzila nase mozgove. Pametni telefon je glavna karika u porobljavanju...

F✪CK
Bio-Techno-enslavement,
Bio-Digital-Convergence
7G MESH Net-Centric Warfare - SMART DUST REAL ID,
Molecular Engineering,
Trace-Track-Target all persons 24-7,
Non-Lethal Weapons: Active Denial System (ADS), HARP, ELF, ULF, High Velocity Vortex EMF, . . . . . . . .Cannon
mendax et nequam: CIA, MI6, MI5, BND, DGSE, FSB, .............???

"da su izbori nekad nesto promenili, bili bi odavno nelegalni"
- Mark Tvejn
ne postoji nijedan suvereni vladar na svetu
ne postoji nijedna suverena drzava na svetu, osim jedne
samo, postoji 73 finansijska distrikta planete
jedina svrha sistema je: "TOTALNA" kontrola Robova
borrba za slobodu i borba za novi sistem nije isto

Joj kako boli onolika podrška rektoru, au. Sad kreće takmičenje ko će više da ga oblati. Kako je teško biti uplašen od nekoga ko ne prodaje diplome, a mislili su da se to nikada neće desiti, da su ponizili i zgazili svaku naznaku kritičkog razmišljanja :mrgreen:
Ne znam sta ti nije jasno ovo sto je rektor izjavio na Insajderu.U tekstu ti je sve ocigledno,a nista nije jasno.Izvuceno iz konteksta,po svojoj volji.
"Kako to da rektor jednog univerziteta ima dignitet i integritet, pa to je nedopustivo"
Ah, još jedna tema o nekom nebitnom liku, pa da krene rasprava.
Rektor Đorđević je inače veoma politički korektan čovek čija se ekspertiza proteže i na rodne i kvir studije, nešto mi govori da bi on isto tako bio i marksista, samo da je još uvek isplatljivo kao što nije…

A90EA6B3-E60A-4E17-855F-2AC7F41E3D7D.jpeg

85C05BE0-4899-4DC0-86B2-9658B58B3FF8.jpeg

Link, ako neko baš hoće da proveri:
https://phaidrabg.bg.ac.rs/download/o:16779

Rektor Đorđević je inače veoma politički korektan čovek čija se ekspertiza proteže i na rodne i kvir studije, nešto mi govori da bi on isto tako bio i marksista, samo da je još uvek isplatljivo kao što nije…

Pogledajte prilog 1719725
Pogledajte prilog 1719724

Link, ako neko baš hoće da proveri:
https://phaidrabg.bg.ac.rs/download/o:16779
. . . , standardna Srpska posla: odokativno, brzopleto nepromosljeno, povrsno, sutra nema, samo sad i sve i odma i na prvu loptu, opravdanje za sve: "1ebi ga" itd, itd. . . .iiii, .. . sad nekakav dokolicar vadi iz fijoke, .... ulazi u tanana crevca prebira dlake i u bocu, eee, pa i nije bas fer, istina nekad zaudara, smrdi, .... lepse je biti u hipnozi, transu sarenoj bajki i u debeloj magli i mraku gde sve lepo mirise cak i raspadnuti lesevi
. . . , eeee, jednog dana, . . . kad se Srbin dovede u pamet

. . . , ps: kil mesindzera, doneo je losu vest......... bas me interesuje koliko ima klikova na linak

Back