cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.322
Cim toliko napadate i satanizirate coveka, znaci da vam dobro smeta njegova kanditatura. Ko o cemu murva o postenju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cim toliko napadate i satanizirate coveka, znaci da vam dobro smeta njegova kanditatura. Ko o cemu murva o postenju.
Kandićka ima ljude na obe strane. Deep stejt Nata.Ректор је потрчко и слуга Наташе Кандић, а у новоизабраној Влади министар правде је бивши саветник Фонда за хуманитарно право
Стварно постаје забрињавајуће коме је тачно намењено ово баљезгање, на ком менталном нивоу су они који се ложе на ово...
Ректор је потрчко и слуга Наташе Кандић, а у новоизабраној Влади министар правде је бивши саветник Фонда за хуманитарно право
Стварно постаје забрињавајуће коме је тачно намењено ово баљезгање, на ком менталном нивоу су они који се ложе на ово...
Vuckodlak, mijenja lica i zatrpava tragove, sad malo radikal po potrebi, pa onda evrofanatik, ali u svakom slucaju nenormalan lik.
Ovo da se postira nasim sendvicarima, cim pomenu obojenu revoluciju.
Prijatelju, ne postavljaj vise ovo strasilo! Zar ti nije bilo dosta deset puta. Mora da je bas volis?
Nemam,pa priložio sam sam sve.Zato sam te i pitao za finansiranje te grupe građana.Kako će studenti to da reše?Немој се љутити, али не интересује ме. Видим да имаш проблем са познавањем материје.
Nemam,pa priložio sam sam sve.Zato sam te i pitao za finansiranje te grupe građana.Kako će studenti to da reše?
Није у стању.Председник тврди да блокадери дестабилизују државу и уништавају економију.
А он то, очигледно, није у стању да заустави.
Brankica Stojanović?Voditeljka koja od obrazovanja ima zavrseno samo srednje obrazovanje i kupljenu diplomu privatnog fakulteta u kasnim tridesetim objasnjava bitnost obrazovanja.![]()
Da li bi mogla da dokumentuješ tvrdnju?Ректор је потрчко и слуга Наташе Кандић, а у новоизабраној Влади министар правде је бивши саветник Фонда за хуманитарно право
Је л' ти довољно добра његова званична биографија са сајта Владе Републике Србије?Da li bi mogla da dokumentuješ tvrdnju?
Радио је као правни саветник у Фонду за хуманитарно право од октобра 1999. до априла 2000. године, у Југословенском комитету правника за људска права у Београду 1997/1998. године, док је од 1994. године до децембра 1997. године радио у Центру за демократску транзицију.
jedino gde je nestabilno i nemirno u Srbiji jeste u novcaniku prosecnog gradjana , a sve ostalo je politicka borba
u Srbiji, u pokrajni Vojvodini, na jugu , pa svugde , poprilicno je stabilno i mirno ......
ti se praznis na forumu , onaj se prazni na blokadama itd....
ali na kraju dana ides kuci , gde je sve mirno , a sutra ides lepo na posao, plata redovno leze na racun , nema nestasica nikakvih, ja ne vidim gde gori ?
Laze ! Sve je kulЗначи, ти тврдиш да Председник лаже?
Rek’o ovaj, i tako mora da bude?Cim toliko napadate i satanizirate coveka, znaci da vam dobro smeta njegova kanditatura. Ko o cemu murva o postenju.
Sećaš se kako si na temi o tome da li je Nemačka izazvala sukob devedesetih ili Srbija pisao neke fantazije o našem čoveku koji se eto obogatio za godinu dana rada u viskorazvijdnih Poljskoj? Ovo je na tom nivou. AV nema šta da brine, dok mu je vas briga ga za sve.Zar nije novi ministar pravde potrčko i sluga Nataše Kandić ? Ili ona ima više sluga na svim stranama?
Sećaš se kako si na temi o tome da li je Nemačka izazvala sukob devedesetih ili Srbija pisao neke fantazije o našem čoveku koji se eto obogatio za godinu dana rada u viskorazvijdnih Poljskoj? Ovo je na tom nivou. AV nema šta da brine, dok mu je vas briga ga za sve.