Vucic: Rektor Djokic je potrcko i sluga Natase Kandic

Ректор је потрчко и слуга Наташе Кандић, а у новоизабраној Влади министар правде је бивши саветник Фонда за хуманитарно право :hahaha::hahaha:

Стварно постаје забрињавајуће коме је тачно намењено ово баљезгање, на ком менталном нивоу су они који се ложе на ово...
Kandićka ima ljude na obe strane. Deep stejt Nata. :per:

Ректор је потрчко и слуга Наташе Кандић, а у новоизабраној Влади министар правде је бивши саветник Фонда за хуманитарно право :hahaha::hahaha:

Стварно постаје забрињавајуће коме је тачно намењено ово баљезгање, на ком менталном нивоу су они који се ложе на ово...

Uglavnom mentalno normalni ali karakterno sline.

Vucic nastavlja da blati Djokica

Pogledajte prilog 1731018
Prijatelju, ne postavljaj vise ovo strasilo! Zar ti nije bilo dosta deset puta. Mora da je bas volis?
Nezatim vasingtonske i podrza divne ohridske sporazume, tako da nam sada sjeverno Kosovo okupirase siptarski teroristi, a Srbija priznade i siptarske pasose i voz dozvole i tablice i licne karte i diplome i poziva na rad te iste siptare u Srbiju po privilegovanom postupku . . .

Nemam,pa priložio sam sam sve.Zato sam te i pitao za finansiranje te grupe građana.Kako će studenti to da reše?

Добровољним прилозима грађана. Ево ја ћу им дати прилог одма.

Како СНС решава финансијска питања? Логично, чланарином, јел тако? :per:

Председник тврди да блокадери дестабилизују државу и уништавају економију.

А он то, очигледно, није у стању да заустави.
Није у стању.
Све више и више му отказују Послушност:

Načelnik kulske policije je sinoć, oterao naprednjačke batinaše rečima ‘Stoko, marš nazad u obor’
Nismo očekivali da ćemo ovo ikada čuti od policije u Kuli 🤗

А онај ко НЕ ВЛАДА Ситуацијом,мора да неопозиву Оставку.:D

Da li bi mogla da dokumentuješ tvrdnju?

Da li bi mogla da dokumentuješ tvrdnju?
Је л' ти довољно добра његова званична биографија са сајта Владе Републике Србије?

ЛИНК

Радио је као правни саветник у Фонду за хуманитарно право од октобра 1999. до априла 2000. године, у Југословенском комитету правника за људска права у Београду 1997/1998. године, док је од 1994. године до децембра 1997. године радио у Центру за демократску транзицију.

jedino gde je nestabilno i nemirno u Srbiji jeste u novcaniku prosecnog gradjana , a sve ostalo je politicka borba

u Srbiji, u pokrajni Vojvodini, na jugu , pa svugde , poprilicno je stabilno i mirno ......

ti se praznis na forumu , onaj se prazni na blokadama itd....

ali na kraju dana ides kuci , gde je sve mirno , a sutra ides lepo na posao, plata redovno leze na racun , nema nestasica nikakvih, ja ne vidim gde gori ?

Значи, ти тврдиш да Председник лаже?

1747935562595.png

Zar nije novi ministar pravde potrčko i sluga Nataše Kandić ? Ili ona ima više sluga na svim stranama?
Sećaš se kako si na temi o tome da li je Nemačka izazvala sukob devedesetih ili Srbija pisao neke fantazije o našem čoveku koji se eto obogatio za godinu dana rada u viskorazvijdnih Poljskoj? Ovo je na tom nivou. AV nema šta da brine, dok mu je vas briga ga za sve.

Back