Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 28.932
Тикси, војвода голијски? 24/7 у служби режима.Lagi ljubavi, da si ti živa i zdrava. Kakvo crno "sutra"? Gigamoravac počeo jutros.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тикси, војвода голијски? 24/7 у служби режима.Lagi ljubavi, da si ti živa i zdrava. Kakvo crno "sutra"? Gigamoravac počeo jutros.![]()
Srbija ne zaslužuje ovakvog gospodina, možda za 1000 godina, sada ne... Pokušaćemo, ali mislim da će srbiju još dugo voditi bezubi, smrdljivi i primitivni klošariOd sutra pocinje progon lazima Vucicevih medija i botova na rektora Djokica , rodjenog Beogradjanina , Srbina , jer ce biti nosilac . studentske liste.
Pogledajte prilog 1730751
Pa sta ako je rodjeni Beogradjanin? Jel' to zasluga, vrlina?
Upropastio univerzitet i sad jos kandidat?
Ko je od javnih delatnika cist neka prvi baci kamen?Ljudi , ne posaje se Rektor tako sto te podrze kolege koje te vole i sa kojima dolazis na posao...nego te gura cela interesna grupa, to je minimum 10 tajkuna i 20 prljavaca...
Rektor nije cist to je sigurno , to ne moze da omane, Srbija je ovo , ne bi bio na tom mestu da je cist.....ne bi ni pomislili na njega...
E sad, koliko je prljav , to je pitanje....
Uzmite Turajlicku, ona se bavila politikom, ali ta zena nije bila ni dekan ni rektor...ni u ludilu ne bi prosla.....a imala je hrabrosti da se upusti u svasta, ili ima , ne znam da li je ziva ili nije...
Tako da da ima malo prljavstine i da je neko mislio da je podoban za neke igrice, to je sigurno , ali ne mora da bude tezak smrad..
Ja kad sam radio za studentski centar i za univerzitet, ja jesam imao namazane sefove, imao sam kontakta sa jako prljavim ljudima, gde su moji sefovi ipak bili 25% od njihovih 100% prljavstine, a kao kulturni su bili i bolji...ali to je sreca, vec sledeca garnitura su bili vise poznati ljudi , poznatiji profesori , a takvi krpelji od ljudi , nisu grebatori , daleko od toga, nego otrvi, lukavi , kao iz onih vojvodjanskih sela kad naleti neko selo gde su svi smradovi....a prepredeni suprotno od cele vojvodine..
Meni se licno ne svidja niti izlazak na izbore, niti lista bilo kakva kandidata , niti rektor, niti studentski funkcioneri , to su obicno smrdljivci sa pedigreom gde tata drzi ledja, a ne mora da je jak....mora da bude smrad a ne jak....a bolje ako je jak..
Najiskrenije bih voleo da su naucni saradnici , oni koji rade na institutima i to prirodnjaci , fizicari , elektronicari masinci , da su takvi na listi....zbog uma i posvecenosti cilju....oni su mi dobar psiholoski profil za izvodjenje generalke....sa strukturom..
Oseti se ta tehnicarska crta kod ljudi , cak i kad zabusavaju, opet drze do nekih prakticnih ciljeva..
Nije on upropastio fax taj je suviše velika kukavica taj igra kako mu sviraju.neko će morati da odgovara što deca napuštaju fakultete a na prvom mestu profesori...oni su glavni krivci a tog tzv rektora istorija će pamtiti za urušavanje jedne od najstariji institucija u Srbiji.sramota...Pa sta ako je rodjeni Beogradjanin? Jel' to zasluga, vrlina?
Upropastio univerzitet i sad jos kandidat?
ne lupajSrbija ne zaslužuje ovakvog gospodina, možda za 1000 godina, sada ne... Pokušaćemo, ali mislim da će srbiju još dugo voditi bezubi, smrdljivi i primitivni klošari
Nije on upropastio fax taj je suviše velika kukavica taj igra kako mu sviraju.neko će morati da odgovara što deca napuštaju fakultete a na prvom mestu profesori...oni su glavni krivci a tog tzv rektora istorija će pamtiti za urušavanje jedne od najstariji institucija u Srbiji.sramota...
Odličan je Boškić. Šteta što je zabrljao stupivši u koaliciju sa Zavetnjačom.
Misliš, nije onako kako vidim, nego onako kako mi ti kažeš? Izgleda da više ne funkcioniše nasilje prema ljudima, više ne možete da im objasnite kako ne vide dobro, jer će biti napadnuti od vas "pristojnih" "stručnih" i "moralnih".Da ti covjece nisi zamjenio
Da ti covjece nisi nesto pobrkao? Zakone i ustav krsi sam predsjenik evo vec 13 godina. Unistio je institucije drzave, jer ih on drzi pod kontrolom, ne postoji nezavisno sudstvo, tuzilastvo, ni policija. Korupcija i kriminal pod pritskom ljudi iz vrha vlasti se ne kaznjava,
A ti podrzavas njega. Jasno je da je on i glavni blokader a ne bivsi studenti.Od sutra pocinje progon lazima Vucicevih medija i botova na rektora Djokica , rodjenog Beogradjanina , Srbina , jer ce biti nosilac . studentske liste.
Pogledajte prilog 1730751
To moze da bude samo mana, Beogradjani su poznati po korumpiranostiPa sta ako je rodjeni Beogradjanin? Jel' to zasluga, vrlina?