Ne vidiš ili nećeš da vidiš kriminal, korupciju i zločine mafijaškog SS SnS kartela koji ne odgovara ni za šta i nema strah od nijedne institucije, pa ti smeta što će da propadne Univerzitet, stvarno si cirkus.
Ne mora da propadne, mora samo da izrzi glupetanje Vucica, i napad SNS SPS grupe , koja sigurno negde postoji , ne bi Vucic onako pricao pausalno , neko ce da odradi napad to je sigurno...
Nece to ici samo ministarstvo , eh, kad bi to bilo tako , onda bi se svako odbranio...bice tu jos napada...
Profani tu mogu lepo da zastite trenutni poredak, nema veze sto neki od dekana ili rektora ili iz cohanih soba smrduckaju , nije to strasno za unniverzitet u ovom trenutku , bitnije je da ih zastite, a tu ce da se kasnije poravnavaju..tu ce biti tamte za tamte kasnije, tu ce biti muke..
Jer sve ce ovo kasnije da kosta u postenju....tj usluge ce doci na naplatu, a usluga je i zastita profesora od napada SNS bio on jak napad ili simuliran napad da bi se savili profani...ne znam, a ne ide mi se do fakulteta i rektorata da se uplicem u to....a nesto ne bih da iz druge ruke saznajem, nije da ce da me prevare, ali ne bih...
Secate se afere pravni u kragujevcu , a tog trenutka je bila i afera diploma univerziteta u bg, kojih je bilo preko 200 falsifikovanih, i to na raznim fakultetima, i rektor je bio jedan koji je bio upleten, pa su uspesno busajuci se u postenje, uspeli da pripisu sve falsifikate u medijima kragujevcu , i na kraju nije bilo nista, a UB se nije ni pomenuo , a narocito ne Rektor, koji jeste pomenut 2,3 puta u pocetku , jer je bio upleten ne u KG nego u dilovanje diploma u BG, za potrebe SPS...a kad kazem diplome ne mislim 2 ispita, koje je pitala cistacica dekana sa fakulteta da se odrade za nekog studenta, to su 2 ispita...nego mnogo veci obim namestanja..