Ректор Ђокић изнео неистине у исказу

samo da se zna da je ideja moja, specijalnim americkim nisko frekventim uredjajem ubacujem u svest studenata i njihovih kao vodja sve ideje direktno u korteks, dok uzivam u rusenju rezima i av-a
do leta, a onda od sns-a salata, aljeka cemo da bacimo na rostilj, ima da procvrci tada, mozda vec za 1.majski uranak
posle dinstanja ide rostilj, pa kada stignemo do raznja, e onda racunaj na koaliciju zajedno, ko se seca, i front protiv av-a

Nisam znao da je Pajtic tako svestran lol
eee, sta ti jos ne znas

Непознато о Вођином интимном животу: блудничење са трансвеститом за 150 евра​

блудничење са трансвеститом за 150 евра - SrbijaDanas.net

Likana mu srce rani​

Jedne večeri 2002. godine pored Likane se zaustavio automobil sa njoj dobro poznatim vozačem - bio je to Aleksandar Vučić, aktuelni predsednik Vlade Srbije.

rektor je svima je to jasno , cak i onima koji su sebe ubedili to nije istina , ali ipak jeste, ogreisio se o
eee, sta ti jos ne znas

Непознато о Вођином интимном животу: блудничење са трансвеститом за 150 евра​

блудничење са трансвеститом за 150 евра - SrbijaDanas.net

Likana mu srce rani

Jedne večeri 2002. godine pored Likane se zaustavio automobil sa njoj dobro poznatim vozačem - bio je to Aleksandar Vučić, aktuelni predsednik Vlade Srbije.

au brale , i ovaj ga je onostranio :mrgreen:

Vidis ja sam gledao tu celu emisiju i razgovor sa rektorom.Nema niceg kontradiktornog u price rektore o studentima.On samo prica da studenti traze i koriste svoja prava.Ovo sto si ti postavio je nista,jer nista ne moze da se zakljuci dok se ne cuje ,sta je pre i posle toga.Ja pratim Insajder mnogo vise nego RTS,jer je to realnija televizija.
Čovek manipuliše i pokušava da nametne interese ProGlasa.

Čovek manipuliše i pokušava da nametne interese ProGlasa.
pa to je svima jasno nego se prave ludi zbog "visih ciljeva"
rektor nosi svoju odgovornosti za necinjenja razna i odobravanja kojekakva sigrno
plenumi su nezakoniti svakako , itd itd svi to znaju nego se prave loco

Aha, emituješ misli? A da li ti neko povremeno i ukrade po koju misao?
pa bakic, samo on to i ne zna da je neko prijemnik,a neko drugi odasiljac, vidis da sam u martu najavio da cemo da ti zarostiljamo aljeka, pa dok stignemo do raznja imacemo jedinstveni opozicioni front protiv vas/// od sns ce da ostane samo salata, raskypysacemo ti sektu, zaziveo novi pokret ili ne

obojenu revoluciju je sprovodila tvoja sns, postavljao sam vec da su o tome i ameri pisali, i da je ana dobijala 90% para od usaid

a ovo je mentalna revolucija, najpribliznija aljekovom zagovaranju preumljenja srbalja, kada je obucavan bese u italiji, a sto su nam italijani jos davne 2005 govorili
na profilisanju aljeka muslia je radilo vise timova najvecih strrucnjaka, psihologa i drugih; evo ti jedan dobar tekst da shvatis o cemu se radi, vec ima ovome 20 godina cak, i evo sve se polako privodi kraju!
\https://srbin.info/pocetna/aktuelno...-nasta-su-nas-upozoravali-italijani/?lang=lat
– Описи стања и анализа политичке технологије у протекторату Србија су тачни и упечатљиви. О томе данас можемо и сами сведочити, својом кожом. Али кључна нова тврдња овде је да ће „коначну српску предају Косова” потписати радикали и социјалисти?

– Да.

– Ако бисмо ми то сада објавили, у новембру 2005, значило би да тешко оптужујемо и минирамо једине политичке снаге опозиционе овом ужасу којем је земља изложена. Никога на свету не бисмо могли убедити да нисмо досовска или глобалистичка агентура.

Свако може рећи по неку неистину али хајде буди мајстор па нађи једну истину коју је рекао Вучић.

Веоватно те је убедио да је Србија престигла УСА па можеш дасе вратиш у Србију.

Свако може рећи по неку неистину али хајде буди мајстор па нађи једну истину коју је рекао Вучић.

Веоватно те је убедио да је Србија престигла УСА па можеш дасе вратиш у Србију.
CASUAL? on je prevejaniji od aljeka koji je gotov, posrce, cak vise nije pitanje da se on srusi, sam ce pasti, nego da se mi zamislimo kako je ovo uopste moguce, neki se pitaju jel nam on kazna, cime je zasluzismo? to je tek prava tema,a ne da ubedis ovog profi lazova da je aljek patoloski lazov, zna on to i sam

CASUAL? on je prevejaniji od aljeka koji je gotov, posrce, cak vise nije pitanje da se on srusi, sam ce pasti, nego da se mi zamislimo kako je ovo uopste moguce, neki se pitaju jel nam on kazna, cime je zasluzismo? to je tek prava tema,a ne da ubedis ovog profi lazova da je aljek patoloski lazov, zna on to i sam
Али ајде овде неком може да треба лажов ок.
Који ће неком тамо у иностранству домаћи лажов?

Али ајде овде неком може да треба лажов ок.
Који ће неком тамо у иностранству домаћи лажов?
ma nadrogiraju se u dezinforfmeru sa drganom i onda lazu, otkud ja znam sta on radi u usa osim sto cuva macke?
mozda sutanovcu odrzava rezidenciju dok ga drukari gde se smuca, podmece mu bubice? the cat is a rat

Ne znam zasto mi dozvoljavamo da nam zutio - sns konvert zagadjuje forum besmislenim provokacijama. Zasto ne IGNORE?
U čaršiji se sa čežnjom sećate Tadićeve kooperativnosti?

095F5019-388F-420A-B632-7DE1801D03A5.jpeg

Ректор Ђокић изнео неистине у исказу​

Pogledajte prilog 1716825

Петак, 18.04.2025. у 15:22
Ректор Владан Ђокић је у свом исказу, како пишу Новости, изрекао бар три неистине.

Прва, да је проширени ректорски колегијум издавао саопштења само у случајевима када су сви чланови колегијума били сагласни. То није истина. О саопштењима се није ни расправљало, већ су пуштана на Вибер групу и "одобравана" лајковима. Одређени чланови проширеног ректорског колегијума нису ни консултовани.

Друга је да не зна да ли су студентски пленуми у складу са законом. Немогуће је да ректор не зна за Закон о студентском организивању, којим се јасно каже да су студентски парламенти једини вид релевантних студентског организивања.

Треће, ректор је рекао да никада није одбио разговор са представницима студентских парламената. Истина је да се ректор није ни удостојио да одговори на дописе СКОНУС-а.

Сам констатује чињеницу да пленуми немају никакву законску подлогу:

https://www.politika.rs/scc/clanak/673551/rektor-dokic-izneo-neistine-u-iskazu

Šta ukoliko se npr vladajućima svidi da na nekom svom plenumu sami izglasaju naredni sastav Škupstine Srbije i pošalju odluku na “odobravanje” u svoju privatnu Viber grupu?

Zašto zagovornicima plenuma tako smeta transparentnost u radu? Koliko studenata je dovoljno da se izglasa odluka obavezna za sve?

Pogledajte prilog 1716835

https://skonus.rs/

Amerika: laganje prilikom davanja iskaza policiji, Vašington D.C. - 30 dana zatvora;
§ 5–117.05. False or fictitious reports to Metropolitan Police, Teksas: Class B misdemeanor, do 180 dana zatvora, Srbija - predlože te za ministarsko mesto.

MISLEADING LAW ENFORCEMENT: THE TEXAS PERSPECTIVE

In Texas, lying to the police can land you in significant legal hot water. Known as “false report to a peace officer,” providing inaccurate information to law enforcement officials is a crime that Texas does not take lightly.

During police interrogations, while nerves might rattle and panic might set in, resorting to falsehood can further complicate matters. The right to remain silent, a fundamental legal right, is an option that individuals can exercise. Opting for silence rather than deception could prevent the escalation of legal troubles.

Pogledajte prilog 1716838

https://www.wm-attorneys.com/is-lying-to-the-police-a-crime/

Laganje policije je zlocin
Pitati to onoga ko je nagovorio policajca kod RTS-a da laze da ga je udaruo "student boljsevik"
A da...to je bio tzv Predsednik...

...

Laganje policije je zlocin
Pitati to onoga ko je nagovorio policajca kod RTS-a da laze da ga je udaruo "student boljsevik"
A da...to je bio tzv Predsednik...

...
policajac je rekao da nije video ni ko, ni sa cim, vec da to istraga utvrdi, ali pametni vucic zna tacno da je to bio student sa bokserom, psihopata cak to tvrdi i posle naseg gledanja videa gde se jasno vidi da pandura u civilu udara zandarm sa pendrekom

tu je aljek debelo usrao motku, i izgubio dodatnih 20% podrske jer narod vidi da laze kao pas, samo izmislja sta misli da ga odrzava na vlasti, ali ajde sto je lazov, on je i ubica, evo kome nije bilo jasno zasto niko ne sme udje narocito kod pacijeneta sa opekotinama na intenzivnoj, i zasto je tada dignuta dzeva, ali kasno
Покој души! ☹️
Pogledajte prilog 1717016

Ne znam zasto mi dozvoljavamo da nam zutio - sns konvert zagadjuje forum besmislenim provokacijama. Zasto ne IGNORE?
zato sto ce on da se posipa prahom i pepelom, jednom kada av-tihrista vise ne bude da nas maltretira. laze i ubija za samog djavola kome je prodao svoju dusu, i sada mora da je da

Back