pilgrim_kg
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
eremita:Паметна Динна, вероватно математичка гимназија.......браво !!!!!!!!!!! 8-)
eto ti sta radi politicko neslaganje?
ja 5 postova iznad kazem to isto, to da im treba 12500 , i nista...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:Паметна Динна, вероватно математичка гимназија.......браво !!!!!!!!!!! 8-)

A sta ako si prijavljen u Stuttgart-u a glasas na referendumu u CG...jel se to vazi?...DraGo70:Већ сам ти објаснио, али ти изгледа не капираш баш најбоље. Ако су пријављени у Србији, а били смо у заједничкој држави и нисмо имали могућност двојног држављанства, како си замишљао да они могу имати право да гласају и у једној и у другој држави???
Ако си ти пријављен у Београду, можеш ли да гласаш у Суботици????????????????
untouchable:Jok
Po zakonu o referendumu, Milu treba 55% OD BROJA VAZECIH GLASOVA!
To je samo jedan u nizu ustupaka koje mu je Kostunica ucinio, pa zasto da se cudimo kako je pobedio!
eremita:Ниси у праву...јбт.... потребно му је 55% ОД БРОЈА ИЗАШЛИХ БИРАЧА ... иди тамо на њихов сајт па погледај бројеве, овако ствараш забуну
http://www.referendummontenegro com./

Član 6
Odluka u prilog nezavisnosti je validna, ako za opciju »da« glasa 55% od broja važećih glasova, pod uslovom da je na referendumu glasala većina od ukupnog broja upisanih glasača.
untouchable:Eto ti sad... Pa zar se niste navikli da je ono sto ja kazem 101% tacno?
http://www.skupstina.cg.yu/skupstinaweb/tekstovi_maint.php?id=348&id_zakona=230
ovo je samo kostunicina krivica i nicija vise!
diretore:A sta ako si prijavljen u Stuttgart-u a glasas na referendumu u CG...jel se to vazi?...
Ili jos bolje ako si prijavljen u Detro(j)itu...djon deda...a imas licnu kartu u CG... i to se vazi...
DraGo...ajde malo odmori...razmisli malo...i Djura ce da ti oprosti sto te je tukao...;-)
eremita:Ауууууу бре ала си недоказан неки човек.......ево, знаш ли колико има укупно УПИСАНИХ БИРАЧА -
Ukupno upisano birača 484.718 birača
А ти сада иди на наведени сајт и погледај КОЛИКО ЈЕ ГЛАСАЛО ЗА - ваљда од ове наведене цифре умеш сам да израунаш колико је 55%
untouchable:Ja stvarno ne razumem u cemu je problem?
Rekao si: "потребно му је 55% ОД БРОЈА ИЗАШЛИХ БИРАЧА", ja sam ti samo pokazao clan zakona koji je jasan i koji kaze da je potrebo 55% od broja vazecih glasova.
Dinna:86,3% od 484 718 ukupnog broja birača je 418 313. Od toga je bilo 0,87% nevažećih tj. 3639. Ostaje 414 673. Da bi Milo pobedio potrebno mu je 55% od toga. To je 228 070. Do sada ima 219 683. Znaći da mu je potrebno još 8 387, što će verovatno i imati od onih 25 000. Da su oni nevažeći važeći, tada bi mu bilo potrebno još 10 389... E, sad, meni je veoma sumnijva i izlaznost, jer su satima nakon zatvaranja glasačkih mesta javljali da je do 20:30 izlaznost bila 86,6%. Kako je sad odjednom 86,3%?
_Milanche_:Eremita mislim da je @untouchable u pravu da treba 55% od vazecih glasova ali naravno nikako nije u pravu da je za to kriv Kostunica.
_Milanche_:eremita ali nema te veze potrebno je 55% od broja izaslih vazecih glasova a ne od broja upisanih...
Petar_FPN:eremita,idi kucaj na google zakon o referendumu,pa lepo vidi da treba 55% od vazecih...da ne bi nastavljali u beskonacnost
ne mogu naknadno da se sporazumeju "od broja izaslih" kad zakon kaze nesto drugo...![]()
_Milanche_:eremita pogledaj 214 i videces da sam napisao potpuno istu stvar