Čeda Jovanović se oglasio nakon vesti da je verio prijatelja Aleksandra Kosa u Crnoj Gori

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
94.373

"BOLEĆE GA IAKO MU NIJE PRVI PUT" Čeda Jovanović se oglasio nakon vesti da je verio prijatelja Aleksandra Kosa u Crnoj Gori​

9. decembar 2025.09:560
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos
Foto: coa_kos / Instagram

Pojavile su se tvrdnje na društvenim mrežama da će se Čeda i Aleksandar venčati na Svetom Stefanu

Prijatelj mu bio najveća podrška posle razvoda
Slušaj vest
0:00/0:00

Čeda Jovanović se oglasio nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da je verio svog prijatelja Aleksandra Kosa. Političar je odmah reagovao na ovu objavu.

ČEDA JOVANOVIĆ SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM NA KONCERTU INDEXA Političar ne skida osmeh sa lica, a tu je i muzičar kog dugo nije bilo u javnosti (FOTO)

ČEDA JOVANOVIĆ KUPA KUČIĆE U DŽAKUZIJU Napravio im spa kupku, objavio snimak iz doma: "Šminkeraj posle šetnje" (Video)

Čeda Jovanović se, naime, odmah oglasio na Instagramu nakon navoda da je verio svog prijatelja Aleksandra Kosa u Crnoj Gori.

Čeda Jovanović
Foto: Oliver Bunić / Ringier
+2
Galerija
Čeda Jovanović
Na profilu "orlovo gnezdo" je navedeno i da će se Čeda Jovanović i Aleksandar Kos venčati na Svetom Stefani, zbog čega je političar odmah reagovao.

- A sve bi bilo hajp da jedan "pop" nije stemovao po Zagrebu... Uzgred, recite "orliću" da će ga boleti iako mu nije prvi put..., napisao je Čeda Jovanović.

Prijatelj mu bio podrška u najtežim trenucima​

Inače, nakon razvoda, Čeda Jovanović je i ranije pričao da mu je najveća podrška bio upravo prijatelj Aleksandar Kos.

- Postoje dani kada čovek sam ne može ni da diše, živim ih trenutno, bez Aleksandra me ne bi bilo, ne bih iz kreveta mogao da ustanem, na nogama da stojim, hrani me, čuva i od drugih i od mene samog, napatio sam ga previše, on je divan čovek, sve loše je moje i dešava se uprkos njemu... I na kraju, biću ja ok, valja nije moglo drugačije, žao mi je ako sam vas bilo čim povredio, žao mi je i Aleksandra koji je sa mnom to morao da živi, napisao je Čeda na Instagramu.

https://www.blic.rs/zabava/ceda-jov...io-prijatelja-aleksandra-kosa-u-crnoj/m9cf5e1

Честитке младенцима!

Чеда је увек био испред свог времена. Толико је био брз, да Србија није могла да га стине!

Resio sam da se zenim

Resio sam da se zenim
hocu zivot da promenim
vreme prodje
godine su da se ozenim

Nezenja sam dugo bio
najzad bih se ozenio
pa se sada veselim

Sad otvori sve kapije
i svu burad od rakije
pa pozovi sve komsije
zenim ti se ja

Nek' se pije, nek' se peva
neka grmi, neka seva
nek' je kuca vesela

Koliko sam dobar bio
lepo sam se ozenio
dobru snaju si dobio
dragi babo moj

Pa zar nije to milina
kada ženiš mladog sina
bice divan zivot tvoj

"BOLEĆE GA IAKO MU NIJE PRVI PUT" Čeda Jovanović se oglasio nakon vesti da je verio prijatelja Aleksandra Kosa u Crnoj Gori​

9. decembar 2025.09:560
Foto: coa_kos / Instagram

Pojavile su se tvrdnje na društvenim mrežama da će se Čeda i Aleksandar venčati na Svetom Stefanu

Prijatelj mu bio najveća podrška posle razvoda
Slušaj vest
0:00/0:00

Čeda Jovanović se oglasio nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da je verio svog prijatelja Aleksandra Kosa. Političar je odmah reagovao na ovu objavu.

ČEDA JOVANOVIĆ SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM NA KONCERTU INDEXA Političar ne skida osmeh sa lica, a tu je i muzičar kog dugo nije bilo u javnosti (FOTO)

ČEDA JOVANOVIĆ KUPA KUČIĆE U DŽAKUZIJU Napravio im spa kupku, objavio snimak iz doma: "Šminkeraj posle šetnje" (Video)

Čeda Jovanović se, naime, odmah oglasio na Instagramu nakon navoda da je verio svog prijatelja Aleksandra Kosa u Crnoj Gori.

Čeda Jovanović
Foto: Oliver Bunić / Ringier
+2
Galerija
Čeda Jovanović
Na profilu "orlovo gnezdo" je navedeno i da će se Čeda Jovanović i Aleksandar Kos venčati na Svetom Stefani, zbog čega je političar odmah reagovao.

- A sve bi bilo hajp da jedan "pop" nije stemovao po Zagrebu... Uzgred, recite "orliću" da će ga boleti iako mu nije prvi put..., napisao je Čeda Jovanović.

Prijatelj mu bio podrška u najtežim trenucima​

Inače, nakon razvoda, Čeda Jovanović je i ranije pričao da mu je najveća podrška bio upravo prijatelj Aleksandar Kos.

- Postoje dani kada čovek sam ne može ni da diše, živim ih trenutno, bez Aleksandra me ne bi bilo, ne bih iz kreveta mogao da ustanem, na nogama da stojim, hrani me, čuva i od drugih i od mene samog, napatio sam ga previše, on je divan čovek, sve loše je moje i dešava se uprkos njemu... I na kraju, biću ja ok, valja nije moglo drugačije, žao mi je ako sam vas bilo čim povredio, žao mi je i Aleksandra koji je sa mnom to morao da živi, napisao je Čeda na Instagramu.

https://www.blic.rs/zabava/ceda-jov...io-prijatelja-aleksandra-kosa-u-crnoj/m9cf5e1

Честитке младенцима!

Чеда је увек био испред свог времена. Толико је био брз, да Србија није могла да га стине!

Resio sam da se zenim

Resio sam da se zenim
hocu zivot da promenim
vreme prodje
godine su da se ozenim

Nezenja sam dugo bio
najzad bih se ozenio
pa se sada veselim

Sad otvori sve kapije
i svu burad od rakije
pa pozovi sve komsije
zenim ti se ja

Nek' se pije, nek' se peva
neka grmi, neka seva
nek' je kuca vesela

Koliko sam dobar bio
lepo sam se ozenio
dobru snaju si dobio
dragi babo moj

Pa zar nije to milina
kada ženiš mladog sina
bice divan zivot tvoj

Какве везе има естрада са политиком?!?

Какве везе има естрада са политиком?!?

Естрада и политика су међусобно испреплетане. Не можеш да успеш у политици ако немаш есдрадни наступ.

Погледај нпр. обрачун Аце Лукаца и Милета Додика.

Миле пусти један тњит, покупи све гласове,

а јадни Лукац данима иде по опскурним телевизијама и пере се од Насера. И што се више пере, све се више насерава по себи.

А Милета боли птичка. Један тњит, 10 000 нових гласова, плус учврснутих 300 000 од раније.

Естрада и политика су међусобно испреплетане. Не можеш да успеш у политици ако немаш есдрадни наступ.

Погледај нпр. обрачун Аце Лукаца и Милета Додика.

Миле пусти један тњит, покупи све гласове,

а јадни Лукац данима иде по опскурним телевизијама и пере се од Насера. И што се више пере, све се више насерава по себи.

А Милета боли птичка. Један тњит, 10 000 нових гласова, плус учврснутих 300 000 од раније.

Звучи занимљиво недо*ебаним уживаоцима мировине.

Занима те политичка позадина атентата?
И организациона и политичка. Он је био у моћи да нареди стрељање Шиптара и Кума и рушење куће/тврђаве препуне доказног материјала о његовој сарадњи са њима.

И организациона и политичка. Он је био у моћи да нареди стрељање Шиптара и Кума и рушење куће/тврђаве препуне доказног материјала о његовој сарадњи са њима.
On je pobegao na skijanju kad su streljali Djindjica tj. pre nego sto su ga ubili.... a posle srusili Silerove vile i unistili sve dokaze koji su ih povezivali sa kriminalom....

On je pobegao na skijanju kad su streljali Djindjica tj. pre nego sto su ga ubili.... a posle srusili Silerove vile i unistili sve dokaze koji su ih povezivali sa kriminalom....
Кажу да су се радници који су радили на рушењу тешко намучили, толико је то била тврђава.
Али, њега ни једна власт не дира, што је по мом мишљењу доказ да су сваки на свој начин саучесници. Више им одговара да од њега праве "безопасну" дворску луду.

meni je to smesno da imamo lezbacu na vrhu vlade i kao premijerku ali uvek se pribegne tom nekom ratu protiv ped.erisanja i fegeta ako je ta i ta osoba nevezana sa vlast
Па ко је везанији за све власти од Чедомира Јовановића?

Prilozi

• Vucic_Jovanovic.jpg
    Vucic_Jovanovic.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 3

Back