Referendum Kosovo ili EU

• Začetnik teme Začetnik teme Iracc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na referendumu o Kosovu glasao bih za

• Za ostanak Kosmeta u Srbiji - odustajanje clanstva u EU

• Za priznavanje nezavisnosti Kosova - za clanstvo u EU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Srbija. Ko će koga ako ne svoj svoga. :(
Pogledaj anketu.

PS
Političko opredeljenje i slični stavovi očigledno nisu pokazatelj razuma.:thumbdown:

znas kako me za bole za anketu
imam svoje misljenje o tome a i vama ce uskoro da dodje iz dupeta u glavu ima vremena
ako ti je kosovo toliko drago pokupi istomisljenike sa foruma pa idite malo do pristine pa nam onda iz prve ruke napisite da li je kosovo srbija:per:

znas kako me za bole za anketu
imam svoje misljenje o tome a i vama ce uskoro da dodje iz dupeta u glavu ima vremena
ako ti je kosovo toliko drago pokupi istomisljenike sa foruma pa idite malo do pristine pa nam onda iz prve ruke napisite da li je kosovo srbija:per:
I opet autogol. :confused: Pogledaj u anketu nesrećo.
Da ti pomognem, klikni na broj 19 ili 51 u anketi. I onda idi da spavaš. U tišini i svojoj sramoti.

Jeste i lezi na kriptonitu, bilo u filmu Supermen 3,
batali te prazne price,
kako bre niko od vas nije isao da zivi i radi u tom prebogatom rudama Kosovu,
u ono vreme, vec ga non-stop branite sa bezbedne udaljenosti?
Na žalost dragoshe ima istine u njegovim rečima , ali treba znati da pored rudnika uglja postoji i trenutno najveći prirodni izvor uranijuma u evropi koji nije uopšte iskorišten, to je isto jedan od razloga borbe za kontrolu nad kosovom za zapad .

зато је ту свеж кинески подмладак :p

чик да видим ко ће онда да нас бомбардује :cool:

још населимо јапанце мајсторе аикидоа на косово кад га ослободимо ихаааааааааа...
Ništa se ti ne brini uskoro će kinezi na novom beogradu da traže autonomiju i nezavisnost koliko ih ima.

Inače ma koliko da je teška ta odluka , pre ili kasnije srbija će biti naterana da prizna kosovo , ,hteli mi to ili ne , a kada će to biti za pet , deset godina , da li se narodu srbije isplati da se šegači i tera svoj neki inat evropi i ostatku sveta , pa makar koliko da su oni i njihove odluke nepravedne prema srbiji i srbima i narodima koji žive ovde?
Po meni lakše ih je priznati i onda se dovući pre njih u EU , postati član , pa onda sa te pozicije zajebavati i kosovo i albaniju , i blokirati njima pristup EU , tj njih dovoditi pred svršen čin.
Ovako ako ih i mi ne priznamo , priznaće ih ostatak evrope i ući će u uniju pre nas a tada možemo da se oprostimo i od EU i od sna zvanog Kosovo.

Danas rece Stefan File komesar za prosirenje EU, i da Kosovo i clanstvo EU nisu dva odvojena procesa i da Srbija ne moze u EU bez priznavanja nezavisnosti Kosova.

Smatram da su sada stvari jasne i da treba raspisati referendum na kojem ce gradjani glasati da li su za ocuvanje kosova kao dela srbije ili za priznavanje nezavisnosti kosova kao uslova za clanstvo u EU.

Sta bi ste vi izabrali?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=17&nav_category=11&nav_id=459530

Такав референдум и не сме да се распише јер је супротан Уставу и ниједна држава на свету тако нешто не би урадила...Е сада, ми и нисмо држава...:mrgreen:

Inače ma koliko da je teška ta odluka , pre ili kasnije srbija će biti naterana da prizna kosovo , ,hteli mi to ili ne , a kada će to biti za pet , deset godina , da li se narodu srbije isplati da se šegači i tera svoj neki inat evropi i ostatku sveta , pa makar koliko da su oni i njihove odluke nepravedne prema srbiji i srbima i narodima koji žive ovde?
Po meni lakše ih je priznati i onda se dovući pre njih u EU , postati član , pa onda sa te pozicije zajebavati i kosovo i albaniju , i blokirati njima pristup EU , tj njih dovoditi pred svršen čin.
Ovako ako ih i mi ne priznamo , priznaće ih ostatak evrope i ući će u uniju pre nas a tada možemo da se oprostimo i od EU i od sna zvanog Kosovo.

da lep plan ali
albanija ce da udje u eu pre nas:dash:

Komesar za prosirenje EU Stefan File kaze da je clanstvo Srbije u EU nemoguce bez priznavanja nezavisnosti Sandzaka.

Komesar za prosirenje EU Stefan File kaze da je clanstvo Srbije u EU nemoguce bez priznavanja nezavisnosti Vojvodine.

Komesar za prosirenje EU Stefan File kaze da je Srbija na pragu ulaska u EU, samo da se ispune jos neki uslovi.

pa jedno su prorocanstva a drugo takav naucnik ...imao je zanimljive ideje od koriscenja jonskog omotaca za neiscrpan izvor energije do izazivanja vibracija koje mogu da razore citavu zemlju
poenta je da to treba ostvariti u praksi a ostvarice onaj ko ima za to sredstva. mi necemo sigurno

Poslednja izmena:
aha, kao sto smo imali Teslino tajno oruzje koje ce da spreci bombardovanje.
sladak si tako kad se hvatas za takve stvari, koliko ti je tesko :zag:
:mrgreen:

meni tesko? pa zasto bi bilo meni tesko kad moje misljenje deli 72% ljudi sa krstarice? :think:

pa vi sto bi ste izdali i prodali srpsku zemlju zarad neke sararepe na dugom stapu ste ovde veoma veoma teska manjina :mrgreen:

cak i ako vam uracunamo tu glasove i siptara i hrvata ;)

Sigurno da će oni uticati ali ne mogu ni oni biti veći Srbi nego mi, što nažalost u ovom momentu jesu

pa to je zato sto srbi hoce leba bez motike . sto misle da moze da se zivi tako sto neces da radis prozivodis i izvozis nista, nego ces da se nakacis na grbacu evropskoj uniji i da - muzes muzes muzes

e pa nema od toga nista , u to mogu da veruju samo budale

nisu nemacka i francuska napravile EU da bi bilo koga izdrzavale vec da bi kupile pare I ZIVELE OD DRUGIH

to je sustina.

ko je profitirao dosad u EU? samo ove zemlje koje su formirale EU. ostale novopridoslice su sve do jedne - gubitnici

srbija bi bila u EU , odprilike kao rumunija danas verovatno jos i gora...

pa to je zato sto srbi hoce leba bez motike . sto misle da moze da se zivi tako sto neces da radis prozivodis i izvozis nista, nego ces da se nakacis na grbacu evropskoj uniji i da - muzes muzes muzes

e pa nema od toga nista , u to mogu da veruju samo budale

nisu nemacka i francuska napravile EU da bi bilo koga izdrzavale vec da bi kupile pare I ZIVELE OD DRUGIH

to je sustina.

ko je profitirao dosad u EU? samo ove zemlje koje su formirale EU. ostale novopridoslice su sve do jedne - gubitnici

srbija bi bila u EU , odprilike kao rumunija danas verovatno jos i gora...

Tačno opažanje, zato i ulazak u istu treba sprečiti a ne lečiti..

Back