Referendum Kosovo ili EU

• Začetnik teme Začetnik teme Iracc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na referendumu o Kosovu glasao bih za

• Za ostanak Kosmeta u Srbiji - odustajanje clanstva u EU

• Za priznavanje nezavisnosti Kosova - za clanstvo u EU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Čim izađu iz svog sela:
putokaz-1.jpg

:hahaha::hahaha:

ja sam za ulazak u E.U a anketa treba da ima jos neku opciju :)

боли тебе уво, ти си женско, а ја треба да чувам буљу од вестервелеа и његове нацикромањонске банде и пар милиона турака и осталих муџоса
и онда још после питају што ти се не иде у еу

Poslednja izmena:
Pa zar ti zaista mislis da su Srbi tolike budale da ce zrtvovati svoj standard i zivot za Kosovo, na koje nikada nisu ni nogom krocili?

Da li da zrtvuju sebe i porodice za crkvene posede na Kosovu (crkva najvise gura pitanje Kosova, ali ne zbog istorijskih spomenika, vec zbog svojih poseda koji su tamo ostali)??

Da su svi Srbi zaista toliko politicki slepi pa da misle da pitanje Kosova Srbija moze resiti protiv volje velikih sila?

Da za to treba ZRTVOVATI GENERACIJE???

Ja mislim da su oni koji tako misle ipak MANJINA u Srbiji.

I da ce se VECINA uvek opredeliti za ono sto eventualno donosi bolji zivot.
Будале или мудраци - време ће показати............Него зашто се власт боји да то провери?

Danas rece Stefan File komesar za prosirenje EU, i da Kosovo i clanstvo EU nisu dva odvojena procesa i da Srbija ne moze u EU bez priznavanja nezavisnosti Kosova.

Smatram da su sada stvari jasne i da treba raspisati referendum na kojem ce gradjani glasati da li su za ocuvanje kosova kao dela srbije ili za priznavanje nezavisnosti kosova kao uslova za clanstvo u EU.

Sta bi ste vi izabrali?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=17&nav_category=11&nav_id=459530

pretpostavljam da ce referendum biti u milosevicevskom maniru: da li ste za smrt, patnje, bedu, krvave ratove, mrznju i propast ...to jest za evropu................ili ste za svedski standard, brze pruge, naftna polja, privredni preporod srbije, autputeve........................to jest, za mene.

u kavom si to opakom biznisu a :think: ,da nije sa rakijom nesto ili..,kad ti smeta EU

Realno pokazali su svoju "ljubav" prema Srbiji
aj mi reci šta je Eu dobra donela bilo kojoj članici na Balkanu, Mađarska,Grčka,Rumunija,Bugarska su siromašnije nego pre sve je jasno da je u interesu Nemačke,Francuske,SAD šta nije jasno
Treba se obračunati sa zlom stranom dok još nije kasno :(

Ma dal je moguće da ovde postoje veverice koje veruju da se možete odreći Kosova pa će vas pustiti u EU ?

e stoko stoko, ko te hrani...

ps: da nisu ono možda bpre 10 god pričali da čim damo Miloževića odma idemo brzim vozom u EU ?
pa onda karadžića... itd.

Danas rece Stefan File komesar za prosirenje EU, i da Kosovo i clanstvo EU nisu dva odvojena procesa i da Srbija ne moze u EU bez priznavanja nezavisnosti Kosova.

Smatram da su sada stvari jasne i da treba raspisati referendum na kojem ce gradjani glasati da li su za ocuvanje kosova kao dela srbije ili za priznavanje nezavisnosti kosova kao uslova za clanstvo u EU.

Sta bi ste vi izabrali?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=17&nav_category=11&nav_id=459530

pa eu naravno:per:
mislim koga boli k...c za kosovo

Back