Kakva detinjasta anketa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva detinjasta anketa!

Ako uspe prva opcija kako mislite da je sprovedete ?!anketa je sasvim normalna i logicna
to sto si ti kukavica pa ne smes da javno kazes ono sto mislis to je vec drugi problem, ali njega neces bas tako lako maskirati smesnim kvalifikacijama
Ovde ne vidim nikakav problem.![]()
ok al treba na referendumu da se donese odluke za to.
na forumu gubite. izgubicete i na referendumu![]()

anketa je sasvim normalna i logicna
to sto si ti kukavica pa ne smes da javno kazes ono sto mislis to je vec drugi problem, ali njega neces bas tako lako maskirati smesnim kvalifikacijama

Kad se krece na oslobadjane Kosova ?
Da li je rekao ili ne ne znamo, potreban je link ili se tema zatvara.
Ja sam protiv Eu bez obzira na Kosovo i da nije ovo sranje ja bi i dalje bio protiv Eu
Da Kosovo povratimo sada je to jako teško ali da neuđemo u uniju nije teško i netreba da uđemo..
,da nije sa rakijom nesto ili..,kad ti smeta EUTi si na moru, a ovde provodiš sate i sate?svakom zdravom i normalnom srbinu smeta zlikovacka tvorevina koja od svog postanka radi protiv srpskog naroda i srpske drzave.
Problem je što je kosovo vjerovatno izgubljeno za sva vremean a zbog njega Srbija neće noći u EU. Dupla šteta.pa jasno je iz izjava poslednjih zvanicnika EU da clanstvo u EU nije moguce bez prethodnog priznavanja nezavisnosti Kosova.
Evo to nam danas rece i Stefan File.
Za tako nesto po meni treba da odluce gradjani na referendumu da li zele da priznaju tu nezavisnost ili ne zele. Ja bih glasao protiv EU tj za ocuvanje Kosmeta kao dela Srbije.
Ono trenutno jeste okupirano, ali ga se mi ne odricemo.
Priznavanjem nezavisnosti bi smo ga se odrekli za sva vremena u zamenu za clanstvo EU.
Ja tako nesto ne zelim.
Ti si na moru, a ovde provodiš sate i sate?
Da li je rekao ili ne ne znamo, potreban je link ili se tema zatvara.

svakom zdravom i normalnom srbinu smeta zlikovacka tvorevina koja od svog postanka radi protiv srpskog naroda i srpske drzave.

I te kako moze...
Ekonomski slabu Srbiju moze svako da ucenjuje,ali mudroscu i strpljenjem,koristeci sve sto evropski fondovi nude i razvojem zemlje, Srbija postaje pozeljan clan EU,a u medjuvremenu ce i lako zagospodariti kosmetskim trzistem i kontrolisati ga.
U danasnje a i u buduce vreme ekonomija dominira i nad politickom i nad vojnickom pobedom
Potez Simpa je pravi put za povratak na Kosmet
Kako napreduje referendumAko uspe prva opcija kako mislite da je sprovedete ?!
Problem je što je kosovo vjerovatno izgubljeno za sva vremean a zbog njega Srbija neće noći u EU. Dupla šteta.
Gde si naucio ovu recenicu.?
Imas jos koju u tom fazonu.?

Pa koliko ja shvatam nikog i ne interesuju ti Arbanasi, nego samo teritorija Kosova.
Zar onda nije dovoljno da ga samo teorijski imamo na papiru, tj. sadašnja situacija je već rešenje.
Mislim, niko i ne želi da ostvari kontrolu nad Kosmetom tako što će rešavati svakodnevne probleme Arbanasa: slikati ih za lične karte, izdavati im registarske tablice, imati 50 arbanaških poslanika u Skupštini Srbije.
Nego samo kao: "To je naše." Pa evo već je naše, pošto nemaju sedište u UN.