Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
da be
za dinar si imo 2 leba

shteta shto je plata bila 20 dinara :D
Ти ил си пишо у пелене, или си те године провео у клозету са сликом учитељице.
Ко је радио и зарађивао од 95 -99, а жели да буде реалан, а не политички острашћен јако добро зна о чему причам.

jedini i provereni put za srbiju, i svaku slichnu zemlju.

a prosto je malo smeshno kad dezurni propalica drzi predavanja. znate ono, seoski alkoholichar drvi o velikom biznisu u velikom gradu. e na to podseca rasprava o srbiji i eu.

inace, jedan podatak, koji se, kao i ostali, kulira u ovom cumezu od drzave( dok se smeje bugarskoj; komplex, ***):
bugarska imala samo grinfild investicije skoro 4 milijarde proshle godine.

trik pitanje- nadjite jednu zemlju koja bi izashla iz unije. od svih 10 +2 koje su ushle od 2004.

Ти ил си пишо у пелене, или си те године провео дркајући у клозету.
Ко је радио и зарађивао од 95 -99 јако добро зна о чему причам.
Плус што је ноћни живот био јефтин.

sitan kriminalac pored plastichne flashe bugarskog benzina
i preprodavac zejtina i shecera

svaka chast
stvarno ste uzor i elita 8-)

to shto ti stvore radish
to je yamena teza

nije nama nezaposlenost i nemashtinu donela EU
vec vash losh komunjarski odgoj koji je definitivno srushio veshtachku ekonomiju diznilend zemlje u doba miloshevica

standard je inache daleko iznad 99, a neuporedivo iznad 93
i to niko s mozgom ne moze da porekne

cenu kosova si pomenuo ti :D
dzaba sad glumish

s tim shto ti to pominjesh paushalno, kroz retardirane parole
nije kosovo otishlo 2008
vec 1999

kad je odbijen rambuje i potpisana kapitulacija

a te sisteme vrednosti i civiliyacijski nivo
ja imam

al je nema vecina i tu je problem!

ovde je i dalje vecina neki chudni hibrid
boljsevizma, titoizma, fashizma
koja u sve to upade samo zato shto odbija da poveruje da je titova samouprava bila trip, placeni projekat zapada, da ironija bude veca ;)

taj diznilend od zemlje je bio POSLEDICA sankcija koje su uvedene od strane te EU a ti mi pojasni zbog cega su bese uvedene(ali konkretno molim te)
i te jadne firme koje su zaposljavale milion ljudi jesu bile nikakve ali danas posle "uspesne privatizacije"ne postoje.Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008e a ne 99te
rambuje je nudio ono sto se danas desava na Kosovu i to bi samo budala potpisala...a seti se i referenduma iz tog doba..."kapitulacija" je usledila posle ultimatuma koji je doneo(ja iznenadjenja) Ahtisari Milosevicu u kome se zahteva potpisivanje primirja da ne bi NATO izravnao Beograd...cenu Kosova sam pomenu sprdajuci se na danasnje "procene" raznih experata o tome koji se ovih dana vidjaju po novinama...za mene je Kosovo neprocenjivo pa makar nemalo nikakvih rudnih bogatstava tamo..zanima me misljenje onih kojima je razlog "za" EU ekonomski pitanjem kako odricanje od vrednosti (sam ubaci cifru svoje procene) vodi Srbiju bilo gde...ima nesto sto sam preskocio da ti odgovorim, STVORE?

jedini i provereni put za srbiju, i svaku slichnu zemlju.

a prosto je malo smeshno kad dezurni propalica drzi predavanja. znate ono, seoski alkoholichar drvi o velikom biznisu u velikom gradu. e na to podseca rasprava o srbiji i eu.

inace, jedan podatak, koji se, kao i ostali, kulira u ovom cumezu od drzave( dok se smeje bugarskoj; komplex, ***):
bugarska imala samo grinfild investicije 4 milijarde proshle godine.

trik pitanje- nadjite jednu zemlju koja bi izashla iz unije. od svih 10 +2 koje su ushle od 2004.

petre
zaboravlja se shta su rumunija i bugarska bile 1990
kad su otvorili granice
i shta smo mi bili za njih

a danas se hvale time shto veruju da nas josh nisu stigli :D :D :D

taj diznilend od zemlje je bio POSLEDICA sankcija koje su uvedene od strane te EU a ti mi pojasni zbog cega su bese uvedene(ali konkretno molim te)
i te jadne firme koje su zaposljavale milion ljudi jesu bile nikakve ali danas posle "uspesne privatizacije"ne postoje.Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008e a ne 99te
rambuje je nudio ono sto se danas desava na Kosovu i to bi samo budala potpisala...a seti se i referenduma iz tog doba..."kapitulacija" je usledila posle ultimatuma koji je doneo(ja iznenadjenja) Ahtisari Milosevicu u kome se zahteva potpisivanje primirja da ne bi NATO izravnao Beograd...cenu Kosova sam pomenu sprdajuci se na danasnje "procene" raznih experata o tome koji se ovih dana vidjaju po novinama...za mene je Kosovo neprocenjivo pa makar nemalo nikakvih rudnih bogatstava tamo..zanima me misljenje onih kojima je razlog "za" EU ekonomski pitanjem kako odricanje od vrednosti (sam ubaci cifru svoje procene) vodi Srbiju bilo gde...ima nesto sto sam preskocio da ti odgovorim, STVORE?

Исправка - не Ахтисари, већ ЧЕРНОМИРДИН - зато је и потписано.
Рекох, ако негде нађете погледајте документарац The fourth chair од неке Финкиње. Јесте да је пропаганда, али се много ствари лепо види како су се одвијале ствари са Ахтисаријем и Черномирдином и Талботом. Тек изјава Ивашова о Черномирдину...бррр.

uvedene su jer se neko kurchio a nije imao krila

fiktivno su zaposhljavale milijardu i 500 miliona Srba
a realno su svi bili na prinudnom

rambuje nije ima opciju proglashenja neyavisnosti
1244 ima opciju da ce konachni status da se dogovori

samo kreten je mogo da poveruje da bi 77-dnevnim ratom iyboksovao bolje reshenje
a vidim ti jesi...

a procene Vojinih "experta" samo dopunjuju sliku otebi
retardu :D

sitan kriminalac pored plastichne flashe bugarskog benzina
i preprodavac zejtina i shecera

svaka chast
stvarno ste uzor i elita 8-)

Izvini, ko je to sve napravio? Cekaj, isti oni koji nam sad otimaju deo teritorije? A mi smo njima...uh ne mogu da se setim, sta smo mi ono bese njima uradili? Zasto su nas Holandjani bombardovali? A Nemci? Neki ne naplaceni dug iz drugog svetskog rata? Nesto im dugujemo? Da nam nisu zato mozda uveli sankcije?

DA SI NA DRUGOM KRAJU SVETA
DA VOZIS NEKA KOLA BESNA
NA BAHAMIMA DA IMAS VILU;
OD MNOGO ZENA DA DOBIJES KILU'
DA SI PRVI,OOOO DA SI PRVI
DA SI PRVI,OOO DA SI PRVI

MA DIGNI RUKU,DIGNI OBADVE
DIGNI RUKE OD SVEGA,NEMAS KARTU NI DO PRISTINE!!

TO JE PESMA,DECO...STARIJA OD VAS OCIGLEDNO

Izvini, ko je to sve napravio? Cekaj, isti oni koji nam sad otimaju deo teritorije? A mi smo njima...uh ne mogu da se setim, sta smo mi ono bese njima uradili? Zasto su nas Holandjani bombardovali? A Nemci? Neki ne naplaceni dug iz drugog svetskog rata? Nesto im dugujemo? Da nam nisu zato mozda uveli sankcije?

ne placeni dugovi iz WWII ???

pa ti si veci kreten nego shto sam mogo da pretpostavim! :D

napravio je taj koji je vodio zemlju
i josh se time hvalio

rekao je "tako treba!" secash se?

Baci sve sto imas iz NATO zemalja . Sve sto imas baci u kontejner . Oni ti otimaju teritoriju a ti nosis

i koristis njihove proizvode . Sram ih bilo . Pokazacemo im .

DA VOZIS NEKA KOLA BESNA

Ljubi te ruzni nishlijski julovac zajedno sa teta mirom tako talentovanog
krembilu :D

DA VOZIS NEKA KOLA BESNA

ma sad si nas presek'o. ***, nemas kartu ni to pristine... arh
jel ovo beshe shugavi kerber?

Back