Lovac na potezu
Aktivan član
- Poruka
- 1.770
Lozi se ti i dalje , ali mislim da ti je vreme za spavanje, sutra imas kontrolni iz veronauke .
A ti iz satanizma. Zato brze bolje u krevet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lozi se ti i dalje , ali mislim da ti je vreme za spavanje, sutra imas kontrolni iz veronauke .
Ти ил си пишо у пелене, или си те године провео у клозету са сликом учитељице.da be
za dinar si imo 2 leba
shteta shto je plata bila 20 dinara![]()
A ti iz satanizma. Zato brze bolje u krevet!
Ти ил си пишо у пелене, или си те године провео дркајући у клозету.
Ко је радио и зарађивао од 95 -99 јако добро зна о чему причам.
Плус што је ноћни живот био јефтин.
to shto ti stvore radish
to je yamena teza
nije nama nezaposlenost i nemashtinu donela EU
vec vash losh komunjarski odgoj koji je definitivno srushio veshtachku ekonomiju diznilend zemlje u doba miloshevica
standard je inache daleko iznad 99, a neuporedivo iznad 93
i to niko s mozgom ne moze da porekne
cenu kosova si pomenuo ti
dzaba sad glumish
s tim shto ti to pominjesh paushalno, kroz retardirane parole
nije kosovo otishlo 2008
vec 1999
kad je odbijen rambuje i potpisana kapitulacija
a te sisteme vrednosti i civiliyacijski nivo
ja imam
al je nema vecina i tu je problem!
ovde je i dalje vecina neki chudni hibrid
boljsevizma, titoizma, fashizma
koja u sve to upade samo zato shto odbija da poveruje da je titova samouprava bila trip, placeni projekat zapada, da ironija bude veca![]()
trik pitanje- nadjite jednu zemlju koja bi izashla iz unije. od svih 10 +2 koje su ushle od 2004.
Polozio sam , i dobio najvisu ocenu , 666 .
Трик питање:
А да ли уопште постоји та опција?
jedini i provereni put za srbiju, i svaku slichnu zemlju.
a prosto je malo smeshno kad dezurni propalica drzi predavanja. znate ono, seoski alkoholichar drvi o velikom biznisu u velikom gradu. e na to podseca rasprava o srbiji i eu.
inace, jedan podatak, koji se, kao i ostali, kulira u ovom cumezu od drzave( dok se smeje bugarskoj; komplex, ***):
bugarska imala samo grinfild investicije 4 milijarde proshle godine.
trik pitanje- nadjite jednu zemlju koja bi izashla iz unije. od svih 10 +2 koje su ushle od 2004.
Cuo sam da ce da bude sve manje satanista. Za sta se boris?
taj diznilend od zemlje je bio POSLEDICA sankcija koje su uvedene od strane te EU a ti mi pojasni zbog cega su bese uvedene(ali konkretno molim te)
i te jadne firme koje su zaposljavale milion ljudi jesu bile nikakve ali danas posle "uspesne privatizacije"ne postoje.Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008e a ne 99te
rambuje je nudio ono sto se danas desava na Kosovu i to bi samo budala potpisala...a seti se i referenduma iz tog doba..."kapitulacija" je usledila posle ultimatuma koji je doneo(ja iznenadjenja) Ahtisari Milosevicu u kome se zahteva potpisivanje primirja da ne bi NATO izravnao Beograd...cenu Kosova sam pomenu sprdajuci se na danasnje "procene" raznih experata o tome koji se ovih dana vidjaju po novinama...za mene je Kosovo neprocenjivo pa makar nemalo nikakvih rudnih bogatstava tamo..zanima me misljenje onih kojima je razlog "za" EU ekonomski pitanjem kako odricanje od vrednosti (sam ubaci cifru svoje procene) vodi Srbiju bilo gde...ima nesto sto sam preskocio da ti odgovorim, STVORE?
postoji. svaka zemlja moze izaci iz unije.
i u krajnjem, to je bio krajnji, poslednji dokaz da ostaje suverena u raspravi o 'prenosu' suverenosti
Да ли си сигуран да постоји утврђена процедура изласка?
Јави.
taj diznilend od zemlje je bio POSLEDICA sankcija koje su uvedene od strane te EU a ti mi pojasni zbog cega su bese uvedene(ali konkretno molim te)
i te jadne firme koje su zaposljavale milion ljudi jesu bile nikakve ali danas posle "uspesne privatizacije"ne postoje.Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008e a ne 99te
rambuje je nudio ono sto se danas desava na Kosovu i to bi samo budala potpisala...a seti se i referenduma iz tog doba..."kapitulacija" je usledila posle ultimatuma koji je doneo(ja iznenadjenja) Ahtisari Milosevicu u kome se zahteva potpisivanje primirja da ne bi NATO izravnao Beograd...cenu Kosova sam pomenu sprdajuci se na danasnje "procene" raznih experata o tome koji se ovih dana vidjaju po novinama...za mene je Kosovo neprocenjivo pa makar nemalo nikakvih rudnih bogatstava tamo..zanima me misljenje onih kojima je razlog "za" EU ekonomski pitanjem kako odricanje od vrednosti (sam ubaci cifru svoje procene) vodi Srbiju bilo gde...ima nesto sto sam preskocio da ti odgovorim, STVORE?
Трик питање:
А да ли уопште постоји та опција?
sitan kriminalac pored plastichne flashe bugarskog benzina
i preprodavac zejtina i shecera
svaka chast
stvarno ste uzor i elita 8-)
Da nam nisu zato mozda uveli sankcije?
Izvini, ko je to sve napravio? Cekaj, isti oni koji nam sad otimaju deo teritorije? A mi smo njima...uh ne mogu da se setim, sta smo mi ono bese njima uradili? Zasto su nas Holandjani bombardovali? A Nemci? Neki ne naplaceni dug iz drugog svetskog rata? Nesto im dugujemo? Da nam nisu zato mozda uveli sankcije?
Izvini, ko je to sve napravio? Cekaj, isti oni koji nam sad otimaju deo teritorije? A mi smo njima...uh ne mogu da se setim, sta smo mi ono bese njima uradili? Zasto su nas Holandjani bombardovali? A Nemci? Neki ne naplaceni dug iz drugog svetskog rata? Nesto im dugujemo? Da nam nisu zato mozda uveli sankcije?
DA SI NA DRUGOM KRAJU SVETA
DA VOZIS NEKA KOLA BESNA
NA BAHAMIMA DA IMAS VILU;
OD MNOGO ZENA DA DOBIJES KILU'
DA SI PRVI,OOOO DA SI PRVI
DA SI PRVI,OOO DA SI PRVI
MA DIGNI RUKU,DIGNI OBADVE
DIGNI RUKE OD SVEGA,NEMAS KARTU NI DO PRISTINE!!
TO JE PESMA,DECO...STARIJA OD VAS OCIGLEDNO
DA SI NA DRUGOM KRAJU SVETA
DA VOZIS NEKA KOLA BESNA
NA BAHAMIMA DA IMAS VILU;
OD MNOGO ZENA DA DOBIJES KILU'
DA SI PRVI,OOOO DA SI PRVI
DA SI PRVI,OOO DA SI PRVI
MA DIGNI RUKU,DIGNI OBADVE
DIGNI RUKE OD SVEGA,NEMAS KARTU NI DO PRISTINE!!
TO JE PESMA,DECO...STARIJA OD VAS OCIGLEDNO
one sankcije za koje su i rusi i nasa bratja nesverstani dizali ruku?
Ljubi te ruzni nishlijski julovac zajedno sa teta mirom tako talentovanog
krembilu![]()