Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Singapur, Japan i još neke neevropske zemlje su bogate, snažne i ekonomski jake, a nisu u EU.
Kina, Indija, Rusija beleže godišnji privredni rast od 7,5 do 10 % godišnje već duži niz godina.
Primera ima još, a za one koji su raspoloženi da čitaju, evo par linkova u kojima su ekonomski stručnjaci sve objasnili.
Dakle, ulazak u EU bez uslovljavanja ili svrstavanja u zemlje sa drugorazrednim pravima bi bio uspeh i pomogao bi nam u ekonomskom razvoju, ali u isto vreme neke zemlje nisu bilie članice EU sve donedavno (Irska, Norveška) a i bez toga su zabeležile ogroman privredni rast.
Švajcarska čak nije ni članica UN, a kamoli EU, pa im to ne smeta da bude jedna od najrazvijenijih zemalja na svetu...
Dakle... i bez EU se može napred i u prosperitet, a sam čin ulaska u EU bez promene ponašanja, bez truda, bez rada... neće sam po sebi doneti neki boljitak ni napredak što nam pokazuju i slučajevi Rumunije i Bugarske, Slovačke i Češke...

http://www.pregled.com/index.php?id_nastavak=14255&tmpl=info_aktuelno_nastavak_tmpl&tekuca_strana=7
http://www.ekof.bg.ac.yu/upload/1009BJELIC - Model Americke STPol.pdf

Tacno. Zar ja vec nisam pricao o ovom? Radna navika! EU tu ne pomaze, cak sta vise, samo odmaze jer koristi jeftinu radnu snagu. Ne, nego je nekima zinulo d.upe da putuju. Samo me interesuje gde i sa cim? I sta takvi pojedinci ocekuju? Da ce da nadju posao u Francuskoj, Nemackoj, Svedskoj? Da, samo nas cekaju da pohrlimo. J.ebo te koje dijabole.

Tacno. Zar ja vec nisam pricao o ovom? Radna navika! EU tu ne pomaze, cak sta vise, samo odmaze jer koristi jeftinu radnu snagu. Ne, nego je nekima zinulo d.upe da putuju. Samo me interesuje gde i sa cim? I sta takvi pojedinci ocekuju? Da ce da nadju posao u Francuskoj, Nemackoj, Svedskoj? Da, samo nas cekaju da pohrlimo. J.ebo te koje dijabole.

Necu da putujem , bolje da blejim na netu i pisem mudrosti tipa UGRADICE NAM CHIPOVE

Tako sam i mislio. Znaci sve se svodi na putovanja. Aj' neka ti bude, bar ce turisticke agencije da imaju pune ruke posla.

A za zezanje nisam bas siguran. U koliko se ono sati zatvaraju lokali?

Na Ibizi je non stop zezanje .

Oktobar Fest .

Glastonbery .

Festivali razni .

Vidis istoriju i kulturu . Vidis ljude . Upoznas nove kulture .

Mislis ako si docekao 7 sati ujutru u Mornaru da si video svet ... E Srbijo .

i ja sam extra netolerantan na glupost
shto tvoja obyervacija jeste
i to epska glupost
neopevljiva glupost
280 milijardi :D

a 300 jura plate je neshto o chemu 70% zaposlenih u srbiji sanja!
(naravno, teshko je DSS lajavim forumskim krelcima da to shvate, njihove plate su bar 3* toliko)

s kvo li vi rane...

elem...

za mene je evropa jedini put zato shto ona za mene predstavlja odredjeni civilizacijski nivo
koji smatram normalnim i kome tezim
u svemu.

u Sbiji bar milion sanja o bilo kakvoj plati...to je nama nasa borba za EU donela...ti vrednosti koje cenis u EU mozes da prihvatis i bez placanja cene koju Srbija placa danas otimanjem Kosova..i slazem se da je netacno da je vrednost Kosova 280 milijardi...ona je neprocenjiva...ali ti sa tim takvim usvojenim "vrednostima i civilizacijskim nivoJima" NIKAD neces i ne mozes shvatiti..

u Sbiji bar milion sanja o bilo kakvoj plati...to je nama nasa borba za EU donela...ti vrednosti koje cenis u EU mozes da prihvatis i bez placanja cene koju Srbija placa danas otimanjem Kosova..i slazem se da je netacno da je vrednost Kosova 280 milijardi...ona je neprocenjiva...ali ti sa tim takvim usvojenim "vrednostima i civilizacijskim nivoJima" NIKAD neces i ne mozes shvatiti..

Naravno to nista nema veze sa dogadjajima pre 5.oktobra , tada je bilo med i mleko .

Sve radi , prsti od rada , uvozimo radnike iz EU koliko smo tada bolje ziveli .

to shto ti stvore radish
to je yamena teza

nije nama nezaposlenost i nemashtinu donela EU
vec vash losh komunjarski odgoj koji je definitivno srushio veshtachku ekonomiju diznilend zemlje u doba miloshevica

standard je inache daleko iznad 99, a neuporedivo iznad 93
i to niko s mozgom ne moze da porekne

cenu kosova si pomenuo ti :D
dzaba sad glumish

s tim shto ti to pominjesh paushalno, kroz retardirane parole
nije kosovo otishlo 2008
vec 1999

kad je odbijen rambuje i potpisana kapitulacija

a te sisteme vrednosti i civiliyacijski nivo
ja imam

al je nema vecina i tu je problem!

ovde je i dalje vecina neki chudni hibrid
boljsevizma, titoizma, fashizma
koja u sve to upade samo zato shto odbija da poveruje da je titova samouprava bila trip, placeni projekat zapada, da ironija bude veca ;)

Naravno to nista nema veze sa dogadjajima pre 5.oktobra , tada je bilo med i mleko .

Sve radi , prsti od rada , uvozimo radnike iz EU koliko smo tada bolje ziveli .

Па ако ћемо поштено, чак и у Милошевићевој Србији, чим су попустили колико толико санкције после '95 се уопште није лоше живело до '99.
И пошто сам тада радио, за мој динар сам могао боље да живим у том тренутку.
Земља је била на путу да почне да се извлачи из талога кризе, али онда је неко активирао ОВК.....

Na Ibizi je non stop zezanje .

Oktobar Fest .

Glastonbery .

Festivali razni .

Vidis istoriju i kulturu . Vidis ljude . Upoznas nove kulture .

Mislis ako si docekao 7 sati ujutru u Mornaru da si video svet ... E Srbijo .

Ako imas lovu sve to mozes da vidis i bez toga da si clan EU. Jel to razlog zbog cega treba da budemo podguzne musice EU? Drugo, za putovanje su potrebne pare, shushke, evrici... Ti predpostavljam kao i vecina gradjana Srbije ne znas sta ces s parama pa ti je samo to bio problem. Kako cemo da putujemo? A sta mislis da ces da vidis na Oktobar festu? Sve ono sto ces da vidis i na Kalemagdanu itd. E moj turista.

Ako imas lovu sve to mozes da vidis i bez toga da si clan EU. Jel to razlog zbog cega treba da budemo podguzne musice EU? Drugo, za putovanje su potrebne pare, shushke, evrici... Ti predpostavljam kao i vecina gradjana Srbije ne znas sta ces s parama pa ti je samo to bio problem. Kako cemo da putujemo? A sta mislis da ces da vidis na Oktobar festu? Sve ono sto ces da vidis i na Kalemagdanu itd. E moj turista.

eremita li je bannovan?

vala,ako mi se smeju umovi kao ti onda se ne brinem...hahahaha..."sta cu u Pristini"...koliko bre ti imas godina uopste?12?

Pa sta ces ? Sta ima tamo ?

Ljude zabole vise za Veliku Srbiju . Umorili su se od svega .

Hoce da kad ukljuce TV najveca frka bude zuti karton na derbiju a ne svakodnevna sprdnja u ovoj banana

drzavi koja sve probleme maskira Kosovom .

Lozi se ti i dalje , ali mislim da ti je vreme za spavanje, sutra imas kontrolni iz veronauke .

to shto ti stvore radish
to je yamena teza

nije nama nezaposlenost i nemashtinu donela EU
vec vash losh komunjarski odgoj koji je definitivno srushio veshtachku ekonomiju diznilend zemlje u doba miloshevica

standard je inache daleko iznad 99, a neuporedivo iznad 93
i to niko s mozgom ne moze da porekne

cenu kosova si pomenuo ti :D
dzaba sad glumish

s tim shto ti to pominjesh paushalno, kroz retardirane parole
nije kosovo otishlo 2008
vec 1999

kad je odbijen rambuje i potpisana kapitulacija

a te sisteme vrednosti i civiliyacijski nivo
ja imam

al je nema vecina i tu je problem!

ovde je i dalje vecina neki chudni hibrid
boljsevizma, titoizma, fashizma
koja u sve to upade samo zato shto odbija da poveruje da je titova samouprava bila trip, placeni projekat zapada, da ironija bude veca ;)

Aplauz! Pesnike sam oduvek cenio ali smatram da im nije mesto u politici.

Jos jednom aplauz!

Па ако ћемо поштено, чак и у Милошевићевој Србији, чим су попустили колико толико санкције после '95 се уопште није лоше живело до '99.
И пошто сам тада радио, за мој динар сам могао боље да живим у том тренутку.
Земља је била на путу да почне да се извлачи из талога кризе, али онда је неко активирао ОВК.....

da be
za dinar si imo 2 leba

shteta shto je plata bila 20 dinara :D

Pa sta ces ? Sta ima tamo ?

Ljude zabole vise za Veliku Srbiju . Umorili su se od svega .

Hoce da kad ukljuce TV najveca frka bude zuti karton na derbiju a ne svakodnevna sprdnja u ovoj banana

drzavi koja sve probleme maskira Kosovom .

Lozi se ti i dalje , ali mislim da ti je vreme za spavanje, sutra imas kontrolni iz veronauke .

:D extra!

odo da spavam...

Treba milion evra dnevno za boravak u EU , tako se prica po Krstarici . Hocu da probam sa manje , da

vidim da li je to moguce .

Back