Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Kratko ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"Prvo bejashe Forum"

bas mi je zao da vise nemam prava glasati na ovakvim referendumima i sl.
Ja sam za izbore jer ako bude referenduma pitanje će biti u stilu :
Da li ste za ulazak u EU bez Kosova?

bas mi je zao da vise nemam prava glasati na ovakvim referendumima i sl.

ne treba nikakv referendu vec novi izbori sa dva jasno opredeljena bloka na celu sa SRSom i DSom pa ko pobedi nek uredjuje Srbiju kako misli da treba
ne treba nikakv referendu vec novi izbori sa dva jasno opredeljena bloka na celu sa SRSom i DSom pa ko pobedi nek uredjuje Srbiju kako misli da treba
...pa onda Vanredni Parlamentarni...bice referendum. referendum je jedino legitimno izjasnjavanje gradjana po ovom pitanju.
a ne da tadic prica u kampanji i kosovo i eu pa zatim kad osvoji vlast da tu pricu promeni u eu bez kosova.
referendum pa kako vecina bude htela tako neka i bude.
zasto se plasis referenduma?
bice referendum. referendum je jedino legitimno izjasnjavanje gradjana po ovom pitanju.
a ne da tadic prica u kampanji i kosovo i eu pa zatim kad osvoji vlast da tu pricu promeni u eu bez kosova.
referendum pa kako vecina bude htela tako neka i bude.
zasto se plasis referenduma?
Zato sto je nepotreban i neobavezujuc sto smo videli to sada , referendumi se raspisuju pred samo clanstvo u EU a ne kad nismo jos ni na pola puta i kad nas dele godine od njega .Sto je jos vaznije ukoliko se ne bi dve najvece stranke slozile oko njegovog raspisivanja i pitanja koje ce stajati on nema gotovo nikakve sanse da uspe, onaj o ustavu na koji su gotovo svi pozivali je jedva uspeo uz obilate kradje i prevare i dvodnevno glasanje , a ukoliko bi neka znacajnija stranka bojkotovala onda ne bi nikako uspeo.
Referendumsko pitanje se donosi Koncenzusom...![]()
А ШТА СУ БИЛИ ОВИ ИЗБОРИ 03.02.2008ne treba nikakav referendum vec novi izbori sa dva jasno opredeljena bloka na celu sa SRSom i DSom pa ko pobedi nek uredjuje Srbiju kako misli da treba

Zato sto je nepotreban i neobavezujuc sto smo videli to sada , referendumi se raspisuju pred samo clanstvo u EU a ne kad nismo jos ni na pola puta i kad nas dele godine od njega .Sto je jos vaznije ukoliko se ne bi dve najvece stranke slozile oko njegovog raspisivanja i pitanja koje ce stajati on nema gotovo nikakve sanse da uspe, onaj o ustavu na koji su gotovo svi pozivali je jedva uspeo uz obilate kradje i prevare i dvodnevno glasanje , a ukoliko bi neka znacajnija stranka bojkotovala onda ne bi nikako uspeo.
p opet nema vecine za promenu ustava bez DS,G17 i LDPa jer je potrebna dvotrecvinska vecina tako da nista od referenduma kako god okrenes ,uostalom vazniji su izbori pa ko dobije vlast nek preuzme odgovornost i radi kako misli da trebareferendum je potreban jer na njemu treba da se odluci da li ce srbija ici u EU sa kosovom kao delom svoje drzave ili bez tj sta gradjani u stvari hoce. za sada smo podeljeni i treba da se odluci kuda cemo ici.
takodje treba promeniti taj clan ustava i napisati da su rezultati referenduma obavezujuci za sve politicke stranke.
Mozda je tebi glupost ali to je bio slucaj sa svim drzavama clanicama EU jednostavno je takva procedura , a i same integraciije , postizanje standarda i uskladjivanje zakona nikako nisu glupost jer to samo doprinosi boljem uredjenju i ekonomskom polozaju zemlje nevezano za ulazak .Recimo Norveska je 6. evropska zemlja po uskladjenosti zakona sa EU standardima sto ce reci da je ispred vecine zemalja EU, a sama nije postala clan jer na referendumu u vise navrata je to odbijeno al su sve jedno svi standardi uspostavjeni tako da im clanstvo nije ni bitno.raspisivanje referenduma pred sam ulazak u EU je glupost.
treba ga raspisati na samom pocetku a ne na kraju.
jer ako vecina gradjana nece u EU zasto gubiti vreme na EU integracije?
Isti je slucaj sa ulaskom u NATO pakt.
Treba raspisati referendume po oba pitanja.
raspisivanje referenduma pred sam ulazak u EU je glupost.
treba ga raspisati na samom pocetku a ne na kraju.
jer ako vecina gradjana nece u EU zasto gubiti vreme na EU integracije?
Isti je slucaj sa ulaskom u NATO pakt.
Treba raspisati referendume po oba pitanja.