sceliano
Aktivan član
- Poruka
- 1.074
...ja to zaista ne vidim. nemam super moci, niti intuiciji. jos manje realne nagovestaje i pokazatelje da ce se neki slicni scenario desiti. (To si debelo lupio! Da hoces mozesh jasno da vidish ako necesh ... To zna da bude najgore slepilo ... "nema realnih pokazatelja ..." kakva ili glupost ili drskost?!)a to je jedino sto mi je bitno
ujedno, ne vidim koje se novo poglavlje problema otvorilo posle 'zatvaranja' 90ih.
Otvorice se pitanje Bosne i Rep. Srpske shto ce potom uticati na celokpno stanje u Srbiji... U tom trenutku, u kovitlacu uzastopnih poraza pocevshi od 91. pa na ovamo, vrlo lako poklonici ideje o nezavisnoj Vojvodini moci ce da sprovedu svvoj plan u delo ... Kako bi jedna takva drzava bila idealna zemljama EU, mozemo ocekivati da ce tada EU imati ulogu slicnu danasnjoj ulozi Amerike po pitanju Kosova... Kada To bude pocelo da se sprovodi zaista vishe nece biti bitno da li ce da nam otmu josh neshto ili ne ... Takodje mogu da konstatujem da nishta dobro od te EU nisam video za ovih 7, 8 godina ... Vecinu ljudi zavaravaju investicijama i to ne nashim vec tudjim jer mi investicija nemamo ... i onda kao najveci plod uspeha demokratije otvore 50 radnih mesta ......... u gradu u kome su prethodno zatvorili 5,6 hiljada radnih mesta... Te investicije koje su stigle su kupile ovdasnje trzishte i ono shto od njega zarade nose natrag u svoju zemlju ... Nishta ja tu dobro ne vidim ... Kao da menjash njivu zita za 100 kila 'leba ... Ah da! zamalo da zaboravim vize ... Smuchi mi se zivot kad vidim nekog priglupog studenta natempiranog da urla kako hoce da mu otvore granice pa da putuje ... i to ne zelim uopshte da razlazem ne vuci me za jezik samo hocu da napomenem kao josh jednu u nizu budalashtina EU ... a i dok mi stignemo na red ta EU koja vec sada puca po shavovima bice samo cinjenica u istoriji ...

:x