L.1
Domaćin
- Poruka
- 4.417
E al je riba ubola cifru.....oladila nekog papana koji je hteo piletinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo koristim nas plemenit jezik, kojim nas je vuk tako nesebicno darovao, u kombinaciji sa "******" u svim mogucim verzijama. Mrzim zargon, tako je patetican i u neku ruku detinjast, a psovke obozavam.
Zato se jebano povuci u taj tvoj kraj brate, i tako brate zivi taj svoj jebani zivot, plaseci se da odrastes i prihvatis se malo odgovornosti... ..brate!
KADA NEKO IZ UNUTRASNJOSTI GOVORI O BEOGRADU S PRIZVUKOM MRZNJE JE ZATO STO IMA NE OSTVAREN SAN DA ZIVI U BEOGRADU. BEOGRAD JE NESTO NAJLEPSE STO SRBIJA IMA, SA ILI BEZ SELJAKA U NJEMU. CEO BALKAN ZUDI ZA BEOGRADOM, CEO SVET ZNA DA JE BEOGRAD METROPOLA.. SAMO LUD COVEK MOZE DA KRITIKUJE BEOGRAD !
Neshto se ne bih slozila sa tobom. Prvenstveno ne verujem da taj "neko iz unutrashnjosti" govori o Beogradu sa prizvukom mrznje zato shto mu je neostvareni san da zivi u njemu. Ima dosta ljudi koji nikada ne bi menjali zivot u manjem gradu, varoshici, selu ...za zivot u Metropoli (kako ti vec nazivash BG). Po meni je Beograd ok grad...ali da kazem da je metropola...hmhm...ne bih se osudila. To mogu govoriti samo ljudi koji ne znaju shta je u stvari metropola. Srbija ima mnogo bogatstva kojima se moze diciti...a da je Beograd neshto najlepshe...hajde neka bude (opet su ukusi i pogledi razni). A u krajnjoj liniji, reci da "samo lud covek moze da kritikuje BG"...mislim da je preterano. Nemamo prava biti ograniceni. Neko voli, neko ne. Drago nam je shto ga imamo ali ne zudimo svi za njim. Evo, ako mogu izneti svoje licno mishljenje : ja nikada ne bih zivela u BG-u !
Dragi kolega, dugo se nismo videli!
De si, ***** ti materina!
Gospodin je vrlo obrazovan.
On je *****.
Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora.
***** te corava.
Mora da se salite.
Seres.
Ne, nikako niste u pravu.
Pusi *****.
Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju.
Jedes govna.
Vasa sekretarica je vrlo simpaticna.
Jel ***** ti to?
Prijatno.
Disi malo / Dabogda ti doktori vadili.
Koju funkciju gospodin ima u firmi?
Koji je on *****?
Trenutno nismo zainteresovani za reklamu.
Koji ce mi ***** reklama.
Smatram da njegovo misljenje ne treba uvazavati.
Ko ga ****.
Ovaj projekat je lako ostvariv.
To je pickin dim.
Ovo je nemoguce.
Moze, al' u *****.
Nismo u mogucnosti da vam damo robu na odlozeno placanje.
Dam ti ***** na odlozeno.
Taj zakon ne treba uvazavati.
**** zakon.
Najzad!
Fala *****!
Trenutno nasa firma ne stoji bas najbolje.
U govnima smo do guse.
Gospodin je veoma oprezan pregovarac.
Teraj ga u pizdu materinu.
Zasto odbijate dalju saradnju?
Koji ti je moj?
Razvoj situacije na trzistu nam ne ide na ruku.
E do *****.
Gospoda su veoma uticajna.
Sve moj do mojega.
On nema mnogo uticaja.
Moze da mi popusi.
Hvala!
(izraz ne postoji kod nas)
sine, evo profuro sam trandzom pored stajge!
KADA NEKO IZ UNUTRASNJOSTI GOVORI O BEOGRADU S PRIZVUKOM MRZNJE JE ZATO STO IMA NE OSTVAREN SAN DA ZIVI U BEOGRADU. BEOGRAD JE NESTO NAJLEPSE STO SRBIJA IMA, SA ILI BEZ SELJAKA U NJEMU. CEO BALKAN ZUDI ZA BEOGRADOM, CEO SVET ZNA DA JE BEOGRAD METROPOLA.. SAMO LUD COVEK MOZE DA KRITIKUJE BEOGRAD !
ma, banovo brdo konza..![]()
![]()
![]()