REČNIK BEOGRADSKOG ŽARGONA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. eeee, pa nisu svi!!
crazy-1.gif

Wilkołak:
Hehehe, naravno da ima podforum! Uzgred, za tebe sam gospodin cobanin..... I da, jos nesto... MASTERMIND koliko generacija tvoje porodice zivi u Beogradu? Da li su tvoji preci dosli u BG tokom velike komunisticke seobe?

Beograd sa okolinom treba spaliti i zatreti trag da je tu ikada bio grad...Brukate ostatak Srbije tim ruglom koga (vidi smelosti) nazivate gradom....smrad, prljavstina, nevaspitanje!!! To je odraz danasnjeg Beograda....promenite mu ime u Sivigrad, bolje mu stoji!

slazem se u potpunosti...

Kuckandra:
Koji je bre ono ljakse? Onaj Valjevac? Da mi je tu, sad bi ga pripalila u vugla!

Kao Valjevci mrze Beogradjane i Beograd, a ovamo im se ribe trpaju sa Beogradjanima k'o lude, ne bi li ostale u drugom stanju. Pa onda potegnu onu svoju cetnicku familiju da izvrse pritisak na majmuna da je zeni. Sve ne bi li se udale u Beograd, sto im je uostalom i jedina preokupacija u zivotu!
I onda kao radjaju "rodjene Beogradjane". K*r moj! :evil: :evil: :evil:
hahahahahaha jbt kolko istinito hahahaha eee tako se moja mila majka uvalila hahahaha sreca...da ni je ona morala bi ja :)))))))))

a sto se teme tice....moj zargon je malo zabajatio vidim da se dosta obogatio recnik za ovih god dana kolko nisam u YU :P

Alooo,sto se svi guzite u BG kad vam ne valja.Uzgred ja sam 4 generacija beogradjana i meni ne mozete da nabacujete komunisticke seobe.A kome ne valja BG ne mora ni da dolazi u isti.Nama nece nedostajati.Za razliku od selendri odakle ste vi kompleksasi sto pljujete po BG-u,Beograd je uvek bio METROPOLA koja je svakog primala i za svakog imala mesta.
Napominjem da nemam nista protiv ljudi sa sela.Imam protiv onih sto bi dupe dali da dodju u BG a na sav glas se deru da im BG ne valja.

Back