Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Шта се багујеш . (што си збуњен)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wilkołak:Hehehe, naravno da ima podforum! Uzgred, za tebe sam gospodin cobanin..... I da, jos nesto... MASTERMIND koliko generacija tvoje porodice zivi u Beogradu? Da li su tvoji preci dosli u BG tokom velike komunisticke seobe?
Beograd sa okolinom treba spaliti i zatreti trag da je tu ikada bio grad...Brukate ostatak Srbije tim ruglom koga (vidi smelosti) nazivate gradom....smrad, prljavstina, nevaspitanje!!! To je odraz danasnjeg Beograda....promenite mu ime u Sivigrad, bolje mu stoji!
.. nije ljadža, nego ljaksa...VolimSunce:da sam juce ne daj Boze... danas ne bih znala ja je "ljadza" = seljak...
malopre cuh... sveze...
Wilkolak:Maco ti si prljava droljetina!
........Maca :):slazem se u potpunosti...
hahahahahaha jbt kolko istinito hahahaha eee tako se moja mila majka uvalila hahahaha sreca...da ni je ona morala bi jaKuckandra:Koji je bre ono ljakse? Onaj Valjevac? Da mi je tu, sad bi ga pripalila u vugla!
Kao Valjevci mrze Beogradjane i Beograd, a ovamo im se ribe trpaju sa Beogradjanima k'o lude, ne bi li ostale u drugom stanju. Pa onda potegnu onu svoju cetnicku familiju da izvrse pritisak na majmuna da je zeni. Sve ne bi li se udale u Beograd, sto im je uostalom i jedina preokupacija u zivotu!
I onda kao radjaju "rodjene Beogradjane". K*r moj!![]()
![]()
![]()
hemoroid:jeli Malteze, jel ti Corto? buahaha
Corto, majstore.Corto Malteze:hahahaha ...... ?
_AnjA_:Ae pali, ti si neki baja, a ? :![]()