Nasao sam ovaj klip...on mi se cinio najprikladnijim da prikazem koliko Barsa nije bila nista specijalna vec koliko je Real grijesio...
Ovaj klip je najpotpuniji...
Idemo...
1. minut - 1. greska Serhia Ramosa...sut Cavija...lagana odbrana Kasiljasa...
6. minut - sut Etoa...lagana odbrana Kasiljasa...
13. minut - Ramos je nesto dobro uradio na mecu...napravio je sjajan centarsut za Iguaina...1-0 za Real...(Huande Ramos ne moze da vjeruje da njegov tim vodi - katastrofa)
15. minut - 2. greska Ramosa...Anri je prosao kao pored turskog groblja...neiskoriscen centarsut Anrija...
17. minut - 3. greska Ramosa...da li je on pri cistoj svijesti...umjesto da trci za svojim igracem i da napravi barem pritisak nad Anrijem, on pravi akrobaciju ala propali gimnasticar...Anri lagano daje gol...1-1
19. minut - slobodan udarac sa strane za Barselonu...od 3 igraca koja znaju da igraju dobro glavom u Barsi(znaci
samo 3 igraca - Pike, Pujol i Ture...Anri i Eto su sasvim prosjecni i igra glavom im je mana) oni jednog ostavljaju potpuno samog...Pujol lagano daje gol...2-1 za Barsu...
21. minut - majstorija Iguaina, najljepsi potez na utakmici...Roben sutira kao pile...lagana odbrana Valdesa...
21. minut - nastavlja se akcija Reala nakon kornera...sjajna peta Diare...Iguain izvodi odlican centarsut...Barsa - vise srece, nego pameti...
23. minut - cist faul nad Marselom Danija Alvesa...pas za Mesija...sut pravo u golmana...lagana odbrana Kasiljasa...
26. minut - sut Etoa u Kasiljasovu stranu...lagana odbrana Kasiljasa...
28. minut - sjajna akcija Injeste i Mesija...Mesi je pogubio Real...genijalna asistencija Injeste...Mesi sutira pravo u golmana...lagana odbrana Kasiljasa...
31. minut - Diara salje odlican pas za Raula...Raul sutira jako ali neprecizno...
35. minut - katastrofalna greska Diare...Cavi mu uzima loptu...Mesi lagano daje gol(sam na golmana)...3-1 za Barsu...
45. minut - Dani Alves izvodi slobodnjak...lagana odbrana Kasiljasa...
Poluvrijeme...
47. minut - sjajan trougao Mesi-Cavi-Injesta...Injesta genijalan do suta...nema gola...neprecizan sut...
53. minut - nova greska...ovog puta Marselo grijesi...akcija Mesi sam protiv svih...Meceldera salje na travu...zavrsnica bez rezona...
55. minut - centarsut Robena...nista cudno...Real je dao gol iz prekida...pa i red je bio da iskoriste prekid kada su visinom nadmocni...ko ce drugi nego najveci krivac do sad...Serhio Ramos daje gol glavom(treba napomenuti da je bio potpuno sam)...3-2...smanjuje Real...
57. minut - taman pohvalih Ramosa...kad on dize ruku umjesto da trci za svojim igracem(mislio sam da prodaje perece ``Perece, perece`` ali ne, on je u stvari trazio ofsajd...ofsajda, naravno, nije bilo...a on je pokazao da je velika ljenstina)...Anri daje gol iz jednog kontakta...4-2 za Barsu...
69. minut - Cavi je prosetao kao ovce igrace Reala...dodao Mesiju koji je zamislite sam...Mesi lagano daje gol...5-2 za Barsu...
82. minut - Dobar pas Cavija...ovog puta potpuno sam Eto...Pike daje gol(vjerovatno ni on sam ne zna kako ga je dao)...reakcija Kasiljasa je bila smijesna ali sta ce covjek, nije ni cudno...
Poenta meca...Mec bez ikakve odbrane...U defanzivnom smislu nula od meca...
Klasiko koji je morao doci 7+...da sve ovce budu zadovoljne...da se ljudi jos jednom zamisle da li je bolja Primera ili Premijer kao liga...a sve je sasvim jasno...Premijer je za koplje iznad...
Kanavaro je pokazao da je veliki odbrambeni igrac...i ako je pogledao ponovo ovaj mec...moze slobodno da izvuce usi Ramosu(i jednom i drugom - fudbaleru zato sto nije imao pojma a treneru jer je kukavica sinja)...
A Barseloni svaka cast...ali protiv protivnika koji napravi ovoliko gresaka...nije tesko dati 6 golova...
Mene nijesu impresionirali...i mislim da svoje protivnike dobijaju na mentalnom planu a ne prelijepom igrom(ovo na mentalnom planu znaci medijski, jer ih svi mediji ishvalise do zla boga, i rezultatom na kraju utakmice koji je 5-0, 4-0, 6-2 itd. a nije odraz dobre igre - ne kazem ja da Barsa nema lijepih utakmica ali ova pomama za najljepsom Barsom i carobnjacima nema veze sa zivotom...)
Svoju tvrdnju temeljim na tome da nijednu svoju lijepu akciju nijesu sproveli u djelo...vec su greske protivnika kaznjavali surovo...