Real Madrid

J...em ja onu citavu postavu Reala, od predsjednika, preko kompletne postave do prodavaca ulaznica. Ono je sramota da nema vece, idioti se pravdaju "nema Sneijdera, Pepea....". Da sam na mjestu onog predsjednika sve jednog bi prodao. Gdje je bila pamet onog trenera, sa daleko mocnijom Barcom (u pogledu imena igraca), da ulazi u otvorenu igru. Nemam vise rijeci, ne znam sta vise da napisem, sve u svemu svaka cast Barci, nisam gledao direktan prijenos (poledao sam kasnije tekmu) jer sam bio na jednoj drugoj utakmici, ali kad sam cuo da su izgubili sa 2-6.................... nemam rijeci

Ovo boli :D

Hoces linkove za mec :hahaha:

@RealMadrid_fan
Nemoj biti takav prema svojoj ekipi... Dali su sve od sebe...
Snajder im je stvarno mnogo nedostajao...a bogomi i Rud...
A i smijesno je da takav tim kad povede sebi dozvoli onakav rezultat...ali za to je kriv trener...jer vjerovatno ni on nije vjerovao da Real moze da povede...

Real igra sjajno...ponavljam, dali su sve od sebe...pogotovo se to vidjelo kod Kanavara, Diare, Kasiljasa, Gaga...ali isto tako po rezultatu je ispalo da su bas oni lose odigrali...ali nije tako...los je bio napad...nijesu umjeli da se sastave sa loptom...

A istini za volju...i odbranu su drzali mnogo visoko...A bekovi nijesu bili na nivou...

@RealMadrid_fan
Nemoj biti takav prema svojoj ekipi... Dali su sve od sebe...
Snajder im je stvarno mnogo nedostajao...a bogomi i Rud...
A i smijesno je da takav tim kad povede sebi dozvoli onakav rezultat...ali za to je kriv trener...jer vjerovatno ni on nije vjerovao da Real moze da povede...

Real igra sjajno...ponavljam, dali su sve od sebe...pogotovo se to vidjelo kod Kanavara, Diare, Kasiljasa, Gaga...ali isto tako po rezultatu je ispalo da su bas oni lose odigrali...ali nije tako...los je bio napad...nijesu umjeli da se sastave sa loptom...

A istini za volju...i odbranu su drzali mnogo visoko...A bekovi nijesu bili na nivou...

Dobro sve to stoji, ali opet da onakav rezultat bude:dontunderstand::dontunderstand:
Nema veze, svaka cast Kasiljasu, da nije bilo njega ko zna koliko bi Barca pobijedila

Dobro sve to stoji, ali opet da onakav rezultat bude:dontunderstand::dontunderstand:
Nema veze, svaka cast Kasiljasu, da nije bilo njega ko zna koliko bi Barca pobijedila

Sta ti ocekujes? Kakav rezultat? Kada ekipa napravi 4 krucijalne greske iz kojih nastanu 4 stopostotne sanse... Da nije bilo tih gresaka...rezultat bi bio 2-2...
Manje gresaka iduci put i onda se nece pisati hvalospjevi o Barseloni...jer nijesu prikazali ama bas nista posebno...samo je rezultat ono sto bode oci...

Sto se tice odbrana Kasiljasa...svaki vrhunski golman bi branio one sanse...jer nijedna sansa nije bila spektakularna...

Kada se bolje pogleda...svaki primljeni gol je bio vasa greska...ali eto...ispade sramota...
Zato pamet u glavu...

Nasao sam ovaj klip...on mi se cinio najprikladnijim da prikazem koliko Barsa nije bila nista specijalna vec koliko je Real grijesio...

Ovaj klip je najpotpuniji...

Idemo...

1. minut - 1. greska Serhia Ramosa...sut Cavija...lagana odbrana Kasiljasa...
6. minut - sut Etoa...lagana odbrana Kasiljasa...
13. minut - Ramos je nesto dobro uradio na mecu...napravio je sjajan centarsut za Iguaina...1-0 za Real...(Huande Ramos ne moze da vjeruje da njegov tim vodi - katastrofa)
15. minut - 2. greska Ramosa...Anri je prosao kao pored turskog groblja...neiskoriscen centarsut Anrija...
17. minut - 3. greska Ramosa...da li je on pri cistoj svijesti...umjesto da trci za svojim igracem i da napravi barem pritisak nad Anrijem, on pravi akrobaciju ala propali gimnasticar...Anri lagano daje gol...1-1
19. minut - slobodan udarac sa strane za Barselonu...od 3 igraca koja znaju da igraju dobro glavom u Barsi(znaci samo 3 igraca - Pike, Pujol i Ture...Anri i Eto su sasvim prosjecni i igra glavom im je mana) oni jednog ostavljaju potpuno samog...Pujol lagano daje gol...2-1 za Barsu...
21. minut - majstorija Iguaina, najljepsi potez na utakmici...Roben sutira kao pile...lagana odbrana Valdesa...
21. minut - nastavlja se akcija Reala nakon kornera...sjajna peta Diare...Iguain izvodi odlican centarsut...Barsa - vise srece, nego pameti...
23. minut - cist faul nad Marselom Danija Alvesa...pas za Mesija...sut pravo u golmana...lagana odbrana Kasiljasa...
26. minut - sut Etoa u Kasiljasovu stranu...lagana odbrana Kasiljasa...
28. minut - sjajna akcija Injeste i Mesija...Mesi je pogubio Real...genijalna asistencija Injeste...Mesi sutira pravo u golmana...lagana odbrana Kasiljasa...
31. minut - Diara salje odlican pas za Raula...Raul sutira jako ali neprecizno...
35. minut - katastrofalna greska Diare...Cavi mu uzima loptu...Mesi lagano daje gol(sam na golmana)...3-1 za Barsu...
45. minut - Dani Alves izvodi slobodnjak...lagana odbrana Kasiljasa...

Poluvrijeme...

47. minut - sjajan trougao Mesi-Cavi-Injesta...Injesta genijalan do suta...nema gola...neprecizan sut...
53. minut - nova greska...ovog puta Marselo grijesi...akcija Mesi sam protiv svih...Meceldera salje na travu...zavrsnica bez rezona...
55. minut - centarsut Robena...nista cudno...Real je dao gol iz prekida...pa i red je bio da iskoriste prekid kada su visinom nadmocni...ko ce drugi nego najveci krivac do sad...Serhio Ramos daje gol glavom(treba napomenuti da je bio potpuno sam)...3-2...smanjuje Real...
57. minut - taman pohvalih Ramosa...kad on dize ruku umjesto da trci za svojim igracem(mislio sam da prodaje perece ``Perece, perece`` ali ne, on je u stvari trazio ofsajd...ofsajda, naravno, nije bilo...a on je pokazao da je velika ljenstina)...Anri daje gol iz jednog kontakta...4-2 za Barsu...
69. minut - Cavi je prosetao kao ovce igrace Reala...dodao Mesiju koji je zamislite sam...Mesi lagano daje gol...5-2 za Barsu...
82. minut - Dobar pas Cavija...ovog puta potpuno sam Eto...Pike daje gol(vjerovatno ni on sam ne zna kako ga je dao)...reakcija Kasiljasa je bila smijesna ali sta ce covjek, nije ni cudno...

Poenta meca...Mec bez ikakve odbrane...U defanzivnom smislu nula od meca...
Klasiko koji je morao doci 7+...da sve ovce budu zadovoljne...da se ljudi jos jednom zamisle da li je bolja Primera ili Premijer kao liga...a sve je sasvim jasno...Premijer je za koplje iznad...

Kanavaro je pokazao da je veliki odbrambeni igrac...i ako je pogledao ponovo ovaj mec...moze slobodno da izvuce usi Ramosu(i jednom i drugom - fudbaleru zato sto nije imao pojma a treneru jer je kukavica sinja)...

A Barseloni svaka cast...ali protiv protivnika koji napravi ovoliko gresaka...nije tesko dati 6 golova...

Mene nijesu impresionirali...i mislim da svoje protivnike dobijaju na mentalnom planu a ne prelijepom igrom(ovo na mentalnom planu znaci medijski, jer ih svi mediji ishvalise do zla boga, i rezultatom na kraju utakmice koji je 5-0, 4-0, 6-2 itd. a nije odraz dobre igre - ne kazem ja da Barsa nema lijepih utakmica ali ova pomama za najljepsom Barsom i carobnjacima nema veze sa zivotom...)

Svoju tvrdnju temeljim na tome da nijednu svoju lijepu akciju nijesu sproveli u djelo...vec su greske protivnika kaznjavali surovo...

Ovo je pravi totalni fudbal, i Barsa treba da impresionira svakog ko voli fudbal ... Te greske Reala su proistekle iz Barsine majstorije (jedino ona Djare je neoptrebna) ...

Nisi ti puno onda gledao Barsu ako mislis da ih dobijaju na mentalnom planu, dobijaju ih tako sto im ne daju da imaju loptu, tako sto non-stop atakuju ... Mesi-Cavi-Iniesta imaju spremnih 500+ kombinacija koje mogu uvek da iskoriste, a cim se izgubi lopta Ture radi neverovatan presing dok ostali zatvore igrace i cas posla vracaju loptu u svoj posed ...

Jedina mana im je sto nemaju izrazite sutere, i moraju da se usetaju u gol, ali posto to rade bez premca odsustvo sutera se i ne oseti ...

Ovo je najbolji i najlepsi fudbal vidjen u ovoj deceniji, najbolji posle Krojfovog drim tima, i jedino im je Mancester u jednom periodu krajem 90-ih blizu, ali ni oni nisu bili ovoliko ubojiti i nadmocni ...

@Grizzly, vidim da se trudis, ali stvarno ti ova 2 posta nisu na mestu.Barsa je dominirala u potpunosti. svaka cast na hrabrsti da branis real posle onoga, ali nijednu pozitivnu stvar ja nisam nasao za njih.

Ronaldo, Kaka...gdje ćeš više.
A pročitao sam da United sprema 70 miliona za Riberija, ako Ronaldo ode.

Hmmm...o tome bi se valjalo prodiskutovati na temi o Mancesteru...bogami, opasan je Ribery ali bih ja ipak voleo da Ronaldo ostane a dodje Riberi... Ronaldo levo, Riberi desno...lepo zvuci, zar ne :mrgreen:?

Nego, ja sam cuo da se spremaju velike pare za nove Galacticose a kandidati su :

-Ronaldo
-Kaka
-Fabregas
-Drogba
-Ibrahimovic
-Xabi Alonso

-Arsene Wenger

Bombasticno, kao i uvek :mrgreen:

Hmmm...o tome bi se valjalo prodiskutovati na temi o Mancesteru...bogami, opasan je Ribery ali bih ja ipak voleo da Ronaldo ostane a dodje Riberi... Ronaldo levo, Riberi desno...lepo zvuci, zar ne :mrgreen:?

Nego, ja sam cuo da se spremaju velike pare za nove Galacticose a kandidati su :

-Ronaldo
-Kaka
-Fabregas
-Drogba
-Ibrahimovic
-Xabi Alonso

-Arsene Wenger

Bombasticno, kao i uvek :mrgreen:

Ibrahimović je valjda gotova stvar :think:
A Wengera nema šanse da dovedu.

Ibrahimović je valjda gotova stvar :think:
A Wengera nema šanse da dovedu.

Pa ne znam za Ibrahimovica...jula i avgusta prosle godine, sam svaki drugi dan vidjao ovakve naslove u novinama : "Ronaldo potpisao za Real" , "Ronaldo doputovao u Madrid", "Ronaldo konacno u Madridu", "Ronaldo prelomio : ''Prelazim u Real'' ..." itd itd...i za svaku vest izvor je bila spanska marka.... :mrgreen:

A sinoc smo gledali Ronalda...ne u dresu Real Madrida...

Pa ne znam za Ibrahimovica...jula i avgusta prosle godine, sam svaki drugi dan vidjao ovakve naslove u novinama : "Ronaldo potpisao za Real" , "Ronaldo doputovao u Madrid", "Ronaldo konacno u Madridu", "Ronaldo prelomio : ''Prelazim u Real'' ..." itd itd...i za svaku vest izvor je bila spanska marka.... :mrgreen:

Ja sam danas u sportu pročitao da je Drente izjavio da je to gotova stvar.

Ih Drente je jak faktor...ali nije nemoguce jer Zlatan je izjavio da se smorio u Interu i Italiji uopste tako da to ne bi bilo nista cudno.

Svi u kraljevskom klubu znaju da će Ibrahimović igrati za nas naredne sezone. Novac za taj transfer nije problem-rekao je Drente

Ne vjerujem da bi smio da izlazi u javnost sa ovakvim izjavama da tu nema nešto ozbiljno.

Nego ko ih J , samo nek Mancesta uzme LS ponovo ....

Naravno :super:

Koliko sam puta samo cuo da Ronaldo i Kaka dolaze u Real, pa nista. Ja dok ne vidim Ronalda u dresu Reala nema sanse da povjerujem. Sa Ibrahimovicem su valjda sve dogovorili, ukoliko Real dovede te igrace koje zeli, onda odlaze: Huntelaar, Robben, Higuain i Van der Vaart (Tako se prica po Spaniji). Sta ce sve od toga biti..............

Ma Kaka' nema sanse da predje u Real,ako nije otisao za one pare u City sto bi sada u Real,a i Milan sledece sezone igra UEFA CL! I mislim da ne bi trebali da prodaju Iguaina,jer je trenutno najbolji igrac Reala.

Poslednja izmena:
Ronaldo Realov 01.07 za 80 miliona?

BetaReal Madrid i Mančester Junajted navodno imaju dogovor po kome Španci mogu da kupe Kristijana Ronalda posle 1. jula 2009. godine ukoliko plate 80 miliona evra.

Prema pisanju poznatog španskog dnevnog lisa ‘El Paisa’ dogovor je postignut tokom prošlog leta, od kada Madriđane konstantno povezuju sa transferom reprezentativca Portugala.

Bivši predsednik Reala Ramon Kalderon nedavno je izjavio da je već postignut dogovor na tu temu, a sada je tu vest potvrdio i ‘El Pais’, koji je pritom objavio detalje ugovora za koji tvrde da je obavezujući za obe strane. Ronaldo bi tako postao najskuplje pojačanje u istoriji fudbala, naravno, ukoliko ‘kraljevski klub’ iskoristi svoje pravo i kupi fudbalera posle 1. jula, a Junajtedu plati dogovoreno obeštećenje od 80 miliona evra.

Međutim, jedna klauzula u sporazumu mogla bi možda da navede engleski klub da otkaže transfer, pošto se u ugovoru traži da do 31. maja ne bude nikakvih govora i spekulacija o transferu, ili ceo dogovor može biti poništen.

Ipak, u ovom trenutku to se čini malo verovatno, naročito pošto je Ronaldio optužen da je, pravljenjem scena prilikom izmene u gradskom derbiju sa ekipom Sitija (2:0), pokušao da opravda svoj predstojeći odlazak sa ‘Old Traforda’.

Takođe, dobro je poznato da Florentino Peres, glavni kandidat za novog predsednika ‘kraljevskog kluba’, žarko želi da dovede Portugalca na ‘Santijago Bernabeu'.

'El Pais' veruje da se budući prvi čovek madridskog kluba već sastao sa Ronaldovim agentom Horheom Mendesom kako bi postigli dogovor oko isplate fudbalerovog astronomskog honorara u ratama, tokom narednih nekoliko godina.

Golman Reala Iker Kasiljas nedavno je rekao da smatra da bi za klub bilo najbolje da se koncentriše na dovođenje najboljih španskih fudbalera kao što su David Vilja i David Silva, uz oslonac na igrače iz mlađjih kategorija, ali izgleda da to nije u Peresovim planovima.

Sa druge strane, trener ‘crvenih đavola’ Ser Aleks Ferguson, kada je tokom sezone bio upitan o sporazumu sa Realom, istakao je da je čak i sama pomisao na saradnju sa ‘tom mafijom’ smešna.

Da li ovi opet seru.........ko zna........

Venger u Realu ?

Arsen Venger razmatra prelazak u madridski Real kao realnu opciju, ukoliko se Florentino Peres vrati na čelo trofejnog kluba.

Venger, koji već 13 godina vodi ekipu Arsenala, nekoliko puta tokom sezone odbacio je spekulacije o selidbi na Bernabeu, ali je pretposlednjeg vikenda sezone prvi put pomenuo tu opciju kao "interesantnu". Promenu raspoloženja francuskog stručnjaka verovatno su izazvali novi sukobi sa upravom, zbog malog budžeta za transfere ovog leta i mogućnosti da klub proda Robina van Persija.

"Ako Peres dobije klupske izbore, njegov projekat bio bi interesantan za svakog trenera", rekao je Venger za jednu francusku televiziju. "Ja po pravilu ostajem u klubu do kraja ugovora, ali ne mogu da vam kažem da li sam razgovarao sa Peresom", zaključio je Alzašanin, čiji trenutni ugovor sa Arsenalom traje do 2011.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=05&dd=18&nav_id=361168

Back