Real Madrid

To je nevidjena glupost,kakav Modric u Realu...Boze sacuvaj sta sve necu cuti...Dobar je igrac Modric ali daleko od od toga da igra za Real,bar po meni..
Apsolutno se slazem.

evo sta je nedavno izjavio Ferguson:
Perez ili ce napraviti pun pogodak sa svim tim transferima, ili ce to biti najveci promasaj u istoriji fudbala.
A kad to Fergi kaze, mora da je istina. Bar ja verujem. :)

evo sta je nedavno izjavio Ferguson:
Perez ili ce napraviti pun pogodak sa svim tim transferima, ili ce to biti najveci promasaj u istoriji fudbala.

Fergi je malo lajav, netaktican i zajedljiv kada je u pitanju Real - najvise zbog Bekama i Ronalda, ali ima tu jos razloga, to znaju i ptice na grani...

Ovo za najveci promasaj je pretenciozno i maliciozno, sto ne cudi kada je u pitanju Fergi - osim tog, najveci promasaj u fudbalu svih vremena je bila odluka: otjerati Makelelea, dovesti Bekama (i dati mu da igra ZADNJEG veznog?!:dash:), i smanjiti broj dnevnih treninga na jedan :think: To je bio (marketinsko/medijski) tim koji je kostao vise nego i jedan drugi u istoriji - a gubio je od timova poput Mursije :roll:

@Xibalba

Kazes Real je veliki klub,ok to je tacno...ali gde mu je bre skola fudbala,gde su vam vasi mladi igraci!Skoncetrisali se samo na dovodjenje zvezda...j...em ti ja takav klub kad im trebaju sve "zvezdice da ih cupaju iz govna u koja su se uvalili poslednjih 7god.
Sve u svemu,opet ce Perez napraviti gresku...

@Xibalba

Kazes Real je veliki klub,ok to je tacno...ali gde mu je bre skola fudbala,gde su vam vasi mladi igraci!Skoncetrisali se samo na dovodjenje zvezda...j...em ti ja takav klub kad im trebaju sve "zvezdice da ih cupaju iz govna u koja su se uvalili poslednjih 7god.

Sine, jesi cuo mozda za Realovu "Kastilju"(kanteru, podmladak) - jednu od najjacih fudbalskih skola na planeti? :roll:
Da li znas koliko igraca koji igraju u Primeri su "produkti" Realove skole fudbala, dakle "djeca Reala" - medju kojima imas gooooomilu kvalitetnih igraca i nekoliko pravih fudbalskih bisera?

Treba ti jos dosta da ucis, ako ti je ovo strano :dash:

@Xibalba

Rece prorocica Pitija :dash::worth::rotf:

Sine, jesi cuo mozda za Realovu "Kastilju"(kanteru, podmladak) - jednu od najjacih fudbalskih skola na planeti? :roll:
Da li znas koliko igraca koji igraju u Primeri su "produkti" Realove skole fudbala, dakle "djeca Reala" - medju kojima imas gooooomilu kvalitetnih igraca i nekoliko pravih fudbalskih bisera?

Brate nema ih nesto u A timu Reala za razliku od Barselone koja u svojoj prvoj postavi ima 6 igraca iz njene skole a za klupu i da ne pricam...
Toliko su vam kvalitetni igraci pa pored njih trazite i "zvezde',a...?:roll:

Brate nema ih nesto u A timu Reala za razliku od Barselone koja u svojoj prvoj postavi ima 6 igraca iz njene skole a za klupu i da ne pricam...
Toliko su vam kvalitetni igraci pa pored njih trazite i "zvezde',a...?:roll:

Guti, Kasiljas, Raul (dosao kao veoma mlad iz Atletika, gdje su ga pustili jer su smatrali da nema potencijala i kvaliteta:dash:), Migel Tores, De La Red, Havi Garsija - dakle, nemoj da lupas, i knigu u ruke :roll:

Usput, rece da Barsa nema zvijezde koje nisu iz njene skole - Anri, Eto, Danijel Alves, Markez, Milito, Hleb, Kejta :dash: :hahaha:

Guti, Kasiljas, Raul (dosao kao veoma mlad iz Atletika, gdje su ga pustili jer su smatrali da nema potencijala i kvaliteta:dash:), Migel Tores, De La Red, Havi Garsija - dakle, nemoj da lupas, i knigu u ruke :roll:

Usput, rece da Barsa nema zvijezde koje nisu iz njene skole - Anri, Eto, Danijel Alves, Markez, Milito, Hleb, Kejta :dash: :hahaha:

Ne zaboravi da je Eto dosao u Real sa 15-16 godina mrdjutim nikada nije bio dovoljno veliko ime za Real. Kao i Morientes (jos jedan izdanak Realove skole).

Emilio Butragueno...takodje clan RM Castilla a onda legenda RM-a.
Doduse, mozda mladjim generacijama Butragueno nije poznat.

Real nema omladinsku skolu...gluposti.

Vidic u Realu ?

NOVI (stari) predsednik Real Madrida Florentino Perez na dobrom je putu da već početkom naredne nedelje predstavi Brazilca Kaku kao prvo pojačanje „kraljevskog kluba“, a drugo bi mogao da bude niko drugi nego - Nemanja Vidić!?
Prema pisanju ostrvskih medija Madriđani se nadaju da će iskoristiti porodične razloge (navodno se supruga Ana zalaže za seobu u „toplije krajeve“) kako bi se dokopali srpskog reprezentativca i spremni su da plate za realizaciju ovog transfera čak 36 miliona evra!
Ukoliko se sve kockice slože, Nemanja Vidić bi u tom slučaju postao drugi najskuplji defanzivac sveta svih vremena posle klupskog kolege Rija Ferdinanda kojeg je Mančester junajted doveo iz Vest Hema za 46 miliona evropskih novčanica.
Naravno, sve će zavisiti od menadžera „đavola“ Aleksa Fergusona pošto Srbin ima važeći ugovor sa Mančesterom do juna 2012. godine.

Nisam rekao da Barsa nema igrace koji nisu iz njene skole!
Rekao sam da igraju u prvom sastavu 6 igraca koje je stvorila Barselona!...dok u Realu igraju u prvoj postavi jedva tri igraca iz njihove skole...:bye:

Rekao sam da igraju u prvom sastavu 6 igraca koje je stvorila Barselona!...dok u Realu igraju u prvoj postavi jedva tri igraca iz njihove skole...:bye:

Takva je politika kluba - zato Barsa bude dobra jedno vrijeme, u samom vrhu - a potom propadne u mrak deceniju (ili vise) - dok im ne stasa sledeca generacija supertalenata, jer igru baziraju najvise na njima - sto je, po meni, pogresno i neefikasno na duze staze :roll:

Vise vrijede Kasiljas i Raul - nego sva ta gomila Barselonine djecurlije - jer su to legende za sva vremena, koje su na vise nivoa usle u istoriju :cmok2: Ovi iz Barsinog tabora imaju jos puuuuno da trce da bi uopste mogli da se nadju u istoj recenici sa Realovim zvijezdama ;)

Nisam rekao da nemaju skolu fudbala!

Zato sto Realov izdanak Barsa gaji u svom prvom timu? :rotf:

Kazes Real je veliki klub,ok to je tacno...ali gde mu je bre skola fudbala,gde su vam vasi mladi igraci

Sam si sebi uskocio u usta i na dijelu pokazao svoje elementarno fudbalsko (ne)znanje :dash:

ajde ne lupetaj, procitace neko sta pises pa ce se poceti smijati, evo nekih igraca koji su iz Realove skole fudbala: Kassillas (nadji mi jedno takvo ime u Barceloni, mislim na golmane), Miguel Torres, De la Red, Raul (Dosao iz Atletiko Madrida sa 16god., poceo igrati za Real Madrid C, i sljedece sezone izborio Real Madrid A, iako je ulazio sa klupe zabio je 12 golova, nadji mi takvog igraca u Barceloni), Guti (igrac koji cijeli svoj igracki vijek provodi u Realu), Garcia (vecinu vremena je posudjen), a od igraca koji vise ne igraju za Real: Morientes, Helguera, Mejia, Pavon, Raul Bravo. Sljedeci put dobro promisli prije nego krenes pisati gluposti.
:bye::bye::bye:

Poslednja izmena:
Vidic u Realu ?

NOVI (stari) predsednik Real Madrida Florentino Perez na dobrom je putu da već početkom naredne nedelje predstavi Brazilca Kaku kao prvo pojačanje „kraljevskog kluba“, a drugo bi mogao da bude niko drugi nego - Nemanja Vidić!?
Prema pisanju ostrvskih medija Madriđani se nadaju da će iskoristiti porodične razloge (navodno se supruga Ana zalaže za seobu u „toplije krajeve“) kako bi se dokopali srpskog reprezentativca i spremni su da plate za realizaciju ovog transfera čak 36 miliona evra!
Ukoliko se sve kockice slože, Nemanja Vidić bi u tom slučaju postao drugi najskuplji defanzivac sveta svih vremena posle klupskog kolege Rija Ferdinanda kojeg je Mančester junajted doveo iz Vest Hema za 46 miliona evropskih novčanica.
Naravno, sve će zavisiti od menadžera „đavola“ Aleksa Fergusona pošto Srbin ima važeći ugovor sa Mančesterom do juna 2012. godine.

Od ovoga vjerovatno nema nista, jer Ferguson sigurno nece htjeti predati Realu jos jednog velikog svog igraca.

Od ovoga vjerovatno nema nista, jer Ferguson sigurno nece htjeti predati Realu jos jednog velikog svog igraca.

Slazem se...Inace, mislim i da je to mnogo para za jednog stopera, i da je Nemanja vise igrac za Premijersip nego za Primeru - jer je jak, dobar skakac, sa fenomenalnim fizickim atributima i karakteristikama.Mislim da bi mu brza i tehnicka igra u Spaniji mnoooogo manje odgovarala...

Ima dosta kvalitetnih stopera koji se mogu dovesti za manje pare, a da pri tom nisu IDOLI navijaca i STUBOVI odbrane nekog velikog tima...

Slazem se...Inace, mislim i da je to mnogo para za jednog stopera, i da je Nemanja vise igrac za Premijersip nego za Primeru - jer je jak, dobar skakac, sa fenomenalnim fizickim atributima i karakteristikama.Mislim da bi mu brza i tehnicka igra u Spaniji mnoooogo manje odgovarala...

Ima dosta kvalitetnih stopera koji se mogu dovesti za manje pare, a da pri tom nisu IDOLI navijaca i STUBOVI odbrane nekog velikog tima...

Pepea su platili 30 miliona eura, tako da mislim da to ipak nije mnogo para za jednog Vidica.
Oko ovog ostalog se u potpunosti slazem.

Ma Perez je sada na čelu, tako da me ne bi čudilo da kupe Mesija od Barse ... Već su im jednom uzeli najboljeg igrača i kapitena, tako da je Fergusonovo negiranje minimalan problem ...

Realu pre svega treba samo jedna super zvezda, jer imaju odličan tim ... Ta zvezda im treba da bi malo podigli ugled, i da bi malo straha uterali protivnicima na pomen njihovog imena, baš kao Barsa sada ...

Kaka ili K. Ronaldo + jedan kvalitetan levi bek, Žirkov npr. i stvorila bi se izvrsna ekipa, jedan od glavnih favorita u LŠ-a ...

ajde ne lupetaj, procitace neko sta pises pa ce se poceti smijati, evo nekih igraca koji su iz Realove skole fudbala: Kassillas (nadji mi jedno takvo ime u Barceloni, mislim na golmane), Miguel Torres, De la Red, Raul (Dosao iz Atletiko Madrida sa 16god., poceo igrati za Real Madrid C, i sljedece sezone izborio Real Madrid A, iako je ulazio sa klupe zabio je 12 golova, nadji mi takvog igraca u Barceloni), Guti (igrac koji cijeli svoj igracki vijek provodi u Realu), Garcia (vecinu vremena je posudjen), a od igraca koji vise ne igraju za Real: Morientes, Helguera, Mejia, Pavon, Raul Bravo. Sljedeci put dobro promisli prije nego krenes pisati gluposti.
:bye::bye::bye:
Ima Real odličnu školu, kao i svi veliki klubovi, ali ništa specijalno, niti je jedna od boljih na svetu ... Od ovih pobrojanih, samo Kasiljas i Raul zaslužuju epitet igrača svetske klase, ostali su ili nedovoljno iskorišćeni talenti (Guti, Morientes), ili jednostavno nemaju kvalitet za Real (De la Red, Bravo, Mehija, Pavon i ostali) ...

Pepea su platili 30 miliona eura, tako da mislim da to ipak nije mnogo para za jednog Vidica.
Oko ovog ostalog se u potpunosti slazem.

Da, ali su za Nemanju ponudili 30 miliona FUNTI, ako sam ja dobro razumio :dontunderstand:

Pepe je za mene jedan od najboljih centralnih bekova na planeti, i mislim da je dobro resenje za Real...

Ipak, onaj ispad (udaranje igraca na zemlji) mu nikada necu oprostiti - jer to nije NIVO Real Madrida.Nasi igraci moraju da budu svjesni tezine koju nosi branjenje boja najveceg svijetskog kluba - a ne da budu licemjeri kao igraci nekih separatisticki nastrojenih timova/klubova - koji raznim izjavama mazu oci fanovima, a hrle u zagrljaj reprezentaciji, cim ih pozove, i pjevaju himnu na sav glas -- dok navijaci Reala predstavljaju najsvijetliji primjer na kom civilizacijskom, kulturoloskom i svakom drugom nivou treba da bude svaki pravi navijac, ne samo u Spaniji, vec bilo gdje drugo.Dok navijaci nekih drugih klubova gadjaju do jucerasnje IDOLE i HEROJE svinjskim glavama, navijaci Real Madrida aplaudiraju i najjacem protivniku - kada to zasluzi...

Mali off, ali neophodan :rumenko:

Ima Real odličnu školu, kao i svi veliki klubovi, ali ništa specijalno, niti je jedna od boljih na svetu ...

Realova skola fudbala, zapravo, zasluzeno slovi za jednu od najjacih na svijetu.Svako ko i malo prati fudbal i Primeru kroz godine, svjestan je da je ovo jedna prosta cinjenica...

Nista nije nemoguce, posle prodaje Bekama i Nistelroja samo su ojacali. Obojica su u tom trenutku bili isto sto i Vidic sada - najbolji u timu.

Naravno, u recniku F.Pereza ne postoji izraz nemoguce :lol: Inace, Nistelroj je, u trenutku odlaska iz Mancestera u Real bio sve, samo ne najbolji u timu - tadasnja forma mu nije bila ni na priblizno najvecem nivou, a ni Bekam nije bio na vrhuncu - prvenstveno zbog cuvenih svadja sa Fergijem :roll:

Ima Real odličnu školu, kao i svi veliki klubovi, ali ništa specijalno, niti je jedna od boljih na svetu ... Od ovih pobrojanih, samo Kasiljas i Raul zaslužuju epitet igrača svetske klase, ostali su ili nedovoljno iskorišćeni talenti (Guti, Morientes), ili jednostavno nemaju kvalitet za Real (De la Red, Bravo, Mehija, Pavon i ostali) ...

Ne znam od kada pratis fudbal, ali Morientes je u svoje vrijeme extra igrao i u Realu i za reprezentaciju.

Pratim fudbal mnogo pre Morientesa ... Zato sam i rekao da je nedovoljno iskorišćen talenat - sjajan igrač koji je mogao mnogo više u karijeri da napravi ... On je fantastičan bio i u Monaku (možda i najbolji period njegove karijere) ...

ok, sad si i mene ubedio :D . Real poslao ponudu na Anfield za Xabi Alonsa, ne znam koliki su novci u pitanju, ali poznavajuci Real sigurno veliki. Milan sigurno prodaje Kaku jer je u finansiskoj krizi, ali postavlja se pitanje kome??? Govori se da se i Chelsea ukljucio u trku za Kaku, a Anceloti je Kaki putem mobilnog rekao da ne ide u Real. :think::dash:

Back