Real Madrid

uporedjivati Salihamidjica (ako je on taj seba) i Van der Vaarta ......(zna se ko je mladji a samim tim i mnogo bolji igrac VDV)
Van der Vaart pre godinu dana bio u prelasku u Valensiju a ne Juventus(mozda su i oni kao i vecina klubova Evropa bili zainteresovani za VdVaarta!)

Poslednja izmena:
22h Valensija - Real Madrid (Fox kanal prenosi obe utakmice Super Kupa,sledece nedelje se igra na Santiago Bernabeu)

ona pricanja oko Robinhovog odlaska su zavrsena,to je se i znalo ranije,samo su novine malo przile narod

sto Barca druze??

mislim da vecers necu moci da gledam jer moram da zalijem Rafino Olimpijsko zlato ali revans sigurno
I Barca je onomad pocela sa gomilanjem Holandjana pa se to nije zavrsilo kako valja ... I Real ih sad ima poprilicno pa cemo videti kako ce se oni snaci ...

Van Nistelroj, Roben, Snajder, Van Der Vart, Drente (ladno sva 5-rica mogu da igraju u startnih 11)

I Barca je onomad pocela sa gomilanjem Holandjana pa se to nije zavrsilo kako valja ... I Real ih sad ima poprilicno pa cemo videti kako ce se oni snaci ...

Van Nistelroj, Roben, Snajder, Van Der Vart, Drente (ladno sva 5-rica mogu da igraju u startnih 11)

aha... videcemo

jesu mnogo jaki ali oept ne znam mogu li do LS-a

a Ronalda ce sigurno dovuci dogodine

Taman da vidimo kako nova Barca igra ...
zanimljivo poredjenje

Barsa je ranije skupljala holandjane i bili su dobra ekipa,ali Real sada pravi novi tim u kome su vecim evropljani(holandjani i jos po neki spanac)
I sada su jaki ko crna zemlja, ali mislim da im fali jedna super-zvezda da bi dosli do LS, kao sto je to nekad bio Figo ili Zidan ... Da dovedu Kaku ili C. Ronalda uzimaju LS 80% ...
vise bi voleo Kaka da bude taj dzoker ali kako stvari stoje Skolari je izgledao zavrsio posao oko Kake,i mislim da je neki ugovor pao da Kaka za godinu dana predje u Celsi(mada to su sve price)
Calderon je zagrizao za C.Ronalda i mislim da ce ga sledece godine dovesti a i celnici Man.Un su rekli da ako ostane ovu sezonu a ostao je da sledece sezone ce da ga puste za obestecenje od 65m funti
aha... videcemo

jesu mnogo jaki ali oept ne znam mogu li do LS-a

a Ronalda ce sigurno dovuci dogodine

Real Madrid ove godine mislim da ce doci do 1/2 Lige Sampiona a da li ce da dalje otici !?(sto vise to bolje)
i ja sam mislim da ce Ronaldo sledece godine doci u Madrid

prosle sezone je Man.Un osvojio Premier Ligu i Ligu Sampiona pa zato su sve pokusali da bi Ronaldo ostao u Engleskoj,jer je ekipa imala dosta uspeha u prosloj sezoni i nasta bi licilo da im ode jedan od najboljih igraca ekipe
dok ove sezone mislim da Man.Un nece imati velike uspehe
(kao prvo : danas ne postoji ekipa koja moze da odbrani Ligu Sampiona
dok u ligi ce Skolari sa Celsijem da im pomrsi corbu jer je covek ludilo od trenera sta god da vodi sa njim napravi dobre rezultate(jedino je polovicno bilo sa portugalcima,mada 1/2 Svetskog prvenstva nije mala stvar)
a i Arsenal i pogotovo Liverpul mogu tu lako da drze prvo,drugo mesto)

uporedjivati Salihamidjica (ako je on taj seba) i Van der Vaarta ......(zna se ko je mladji a samim tim i mnogo bolji igrac VDV)
Van der Vaart pre godinu dana bio u prelasku u Valensiju a ne Juventus(mozda su i oni kao i vecina klubova Evropa bili zainteresovani za VdVaarta!)
Ne bre kakav crni Salihamidzic, nego mladi i enormno talentovani italijanski igrac, Sebastian Giovinco, pogledaj kakav je: https://www.youtube.com/watch?v=7_6cT...eature=related
A VDV je bio strasno blizu prelaska u Juventus u januaru, sve je maltene bilo dogovoreno, Valensija se za njega interesovala proslo leto kada se slikao sa dresom valensije kao znak da ga uzmu valjda, bash mu se bezalo iz HSV-a.

Barsa je ranije skupljala holandjane i bili su dobra ekipa,ali Real sada pravi novi tim u kome su vecim evropljani(holandjani i jos po neki spanac)
Jesu bili dobra ekipa, ali nisu bili odlicna kao sada ... Tad su stvarno (tj. Van Gal) preterivali sa Holandjanima ... Hesp, Rajciger, Bogarde, braca de Bur, Overmars, Zenden, Koku, Klajvert - skoro ceo tim ... Tako je i Inter gomilao Argentince pa se nisu proslavili ... To stvara negativnu atmosferu u ekipi, tada su Holandjani imali svoj klan u svlacionici i vise se pricao Holandski nego Spanski ili Katalonski ... Po meni to je najgora ekipa Barce od 80-ih pa do danas ... Jedini koji je igrao na nivou kakav Barci treba je bio Rivaldo ... Real je sad mnogo kompletniji nego Barca, imaju jacu klupu, ali nemaju igraca koji pravi razliku dok Barca ima dvojcu - Eto i Messi ...

Da bi se uzela LS moras imati jaku ekipu + jedan vanserijski igrac, motor ekipe i lider, a Real ipak nema takvog iako imaju uz Celsi najkompletniji sastav u Evropi ...

Barci je 2006 Ronaldinjo bio taj koji pravi razliku, Milanu je 2007 bio Kaka a 2003 Sevcenko, Liverpulu 2005 Gerard, Realu Zidan i Figo onomad, a C. Ronaldo sad Mancesteru ... Na srecu Milana, Nedved nije igrao 2003 i uzeli su titulu ... U LS svi favoriti imaju podjednako jake sastave (ove godine Celsi, Manu, Real, Barca, Bayern, pa i Inter) a pobednika ce odluciti inspiracija najboljeg igraca, a dal ce to biti Messi, Ibra, Riberi, C. Ronaldo ili neko 10-ti videcemo u Maju ...

moderatore jesi propustio onako solidan mec,jeste da je bilo dosta golova ali igra i nije bas bila neka
3:2 za Valensiju u prvoj utakmici
tako da se predpostavlja da ce biti dobra a mozda i odlicna utakmica na Santiago Bernabeu

Ne bre kakav crni Salihamidzic, nego mladi i enormno talentovani italijanski igrac, Sebastian Giovinco, pogledaj kakav je: https://www.youtube.com/watch?v=7_6cT...eature=related
A VDV je bio strasno blizu prelaska u Juventus u januaru, sve je maltene bilo dogovoreno, Valensija se za njega interesovala proslo leto kada se slikao sa dresom valensije kao znak da ga uzmu valjda, bash mu se bezalo iz HSV-a.
sorry...
moja greska,cuo sam nesto za tog talentovanog
mada juce Milan razbio Juventus sa 4:1 u nekoj utakmici tipa prijateljska ili za neki trofej

Jesu bili dobra ekipa, ali nisu bili odlicna kao sada ... Tad su stvarno (tj. Van Gal) preterivali sa Holandjanima ... Hesp, Rajciger, Bogarde, braca de Bur, Overmars, Zenden, Koku, Klajvert - skoro ceo tim ... Tako je i Inter gomilao Argentince pa se nisu proslavili ... To stvara negativnu atmosferu u ekipi, tada su Holandjani imali svoj klan u svlacionici i vise se pricao Holandski nego Spanski ili Katalonski ... Po meni to je najgora ekipa Barce od 80-ih pa do danas ... Jedini koji je igrao na nivou kakav Barci treba je bio Rivaldo ... Real je sad mnogo kompletniji nego Barca, imaju jacu klupu, ali nemaju igraca koji pravi razliku dok Barca ima dvojcu - Eto i Messi ...

Da bi se uzela LS moras imati jaku ekipu + jedan vanserijski igrac, motor ekipe i lider, a Real ipak nema takvog iako imaju uz Celsi najkompletniji sastav u Evropi ...

Barci je 2006 Ronaldinjo bio taj koji pravi razliku, Milanu je 2007 bio Kaka a 2003 Sevcenko, Liverpulu 2005 Gerard, Realu Zidan i Figo onomad, a C. Ronaldo sad Mancesteru ... Na srecu Milana, Nedved nije igrao 2003 i uzeli su titulu ... U LS svi favoriti imaju podjednako jake sastave (ove godine Celsi, Manu, Real, Barca, Bayern, pa i Inter) a pobednika ce odluciti inspiracija najboljeg igraca, a dal ce to biti Messi, Ibra, Riberi, C. Ronaldo ili neko 10-ti videcemo u Maju ...
to za Barsu i Inter sto si napisao je apslutno tacno
a u Ligi Sampiona to sto si napisao nekako se ekipa probija kako se neki njihov igrac raspucava ili igra kao vanserijski igrac (kao Kaka' predprosle godine,kada je skoro sam izbacio Man.Un u 1/2 LS jer je 2gola dao u Engleskoj i asistirao valjda 2gola posle za podebu Milana u Italiji 3:0)

e steta ali izgleda da ce Kaka' zavrsiti u Celsiju a ne u Realu,mada i Celsi ga je vise jurio!
Realu je Kaka glavna meta bio prosle godine,da su manje jurili C.Ronalda mozda bi uspeli sa Kakom

kako pise izgleda Milan je voljan da proda svog najboljeg igraca Skolariju i Abramovicu za ...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=825603
i bolje mu je da ide dok Milan ne potone skroz,jer kako su krenuli ne pise im se dobro,jedino ako se Ronaldinho raspuca malo vise pa da bude nesto

Primera: Kompletan raspored utakmica za sezonu 2008/09
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_spa_news

Real Madrid igra prvu utakmicu u gostima (La Korunji) protiv Deportiva na Riazoru!

Real Madrid i Barselona,Viljereal a i Sevilja imaju dosta teze rasporede utakmica u odredjenom vremenskom periodu:
13kolo
Real Madrid - Hetafe
Sevilja - Barselona
14kolo
Barselona - Valensija
Real Madrid - Sevilja

15 kolo EL CLASICO (14decembar)
Barselona - Real Madrid
Sevilja - Viljereal

16kolo
Real Madrid - Valensija
Viljereal - Barselona
17kolo
Valensija - Atletiko madrid
Real Madrid - Viljereal
Barselona - Majorka
.......
uglavnom ovaj period utakmica je bas sastvaljen i potrefio se da bude najbolje utakmice u 5,6nedelje zaredom (jedno kolo utakmica za drugim)!

Trijumf Reala u Super kupu Španije

APFudbaleri Real Madrida osvojili su Super Kup Španije pobedom od 4:2 nad Valensijom na stadionu „Santijago Bernabeu“.

U prvom meču na „Mestalji“ bilo je 3:2 za Valensiju, a Real je do trijumfa došao sa čak dva igrača manje pošto su Rafael van der Vart i Rud van Nistelroj dobili crvene kartone. Strelci za madridski klub bili su Rud van Nistelroj, Serhio Ramos, Ruben de la Red i Gonzalo Iguain, dok su golove za Valensiju postigli David Silva i Nando Morijentes. Real je Super kup Španije poslednji put osvojio 2003.

Valensija je povela u 32. minutu preciznim udarcem Davida Silve, a pet minuta pre kraja prvog poluvremena, Rafael van der Vart je dobio crveni karton zbog neopreznog starta.

’Kraljevski klub’ je izjednačio u 50. minutu kada je Rud van Nistelroj realizovao opravdano dosuđeni penal .

Nade domaćih navijača znatno su opale u 73. minutu kada je Rud van Nistelroj isključen zbog drugog žutog kartona.

Isključenje holandskog centarfora kao da je dalo dodatni motiv igračima Reala, pošto samo četiri minuta kasnije, Serhio Ramos dovodi ’kraljevski klub’ u vođstvo posle gužve u kaznenom prostoru.

Igrao se 85. minut kada je Ruben de la Red sjajnim udarcem sa 35 metara povisio na 3:1, a sve nade Valensije četvrtim golom za Real potopio je Gonzalo Iguain dva minuta pre kraja.

Drugi pogodak za Valensiju postigao je Fernando Morijentes u poslednjim trenucima utakmice.

Realu je ovo bio prvi Super kup Španije od 2003, a pre utakmice održan je minut ćutanja za 154 žrtve avionske nesreće, koja se dogodila u sredu u Madridu.

REAL MADRID je osvojio SUPER Kup Spanije (sa dva igraca manje dati 3gola!!!!!to nije svakodnevnica niti moze svako,kada zelja i motiv ima onda nema nista sto moze da stane na put)

uglavnom Real je se izcupao nekako iz prvog poluvremena kada se nije prepoznavala igra,niti su igraci jedni drugi razumeli,a onda ala BOOM u drugom poluvremenu,jedanesterac realizovan ,Van Nisterloj posle datog gola dobija prvi zuti karton nedugo zatim i drugi i samim tim je Real Madrid od 75m igrao sa igracem manje,i to kao da je dalo motiv vise igraci
najzasluzniji za pobedu su Robben,Sergio Ramos,Raul,M.Diara,Guti,Van Nisterloj,Higuain,De la Red,Drenthe,Kasiljas,pa Pepe,Heinze,M.Tores,Van der Vaart(koji je ujedno i dobio direktan crveni karton(35m prvog poluvremena) i veoma je malo pokazao na utakmici)

sve u svemu lep pocetak sezone Real Madridu,uz dosta muke,ali kasnije ce dosta biti bolje!!!
REAL MADRID

Real Madrid dovodi jednog igraca do kraja prelaznog roka,a mozda i dvojicu
za David Vilju su za sada najozbiljniji i kako pise Valensija je voljna da pregovara oko prodaje!
drugi moguci igrac je Diego Capel koji bi dosao kao zamena za moguci odlazak Robinha
oba igraca su iz Spanije i odlicno su se pokazali prosle godine ,Vilje je sve pokazao jos pre 3,4godine

E, kada se setim tih dvoboja Real-Juve, ono polufinale 2003, utakmica u Torinu je najbolja utakmica koju je Juve odigrao po meni, pa jbn finale 98, polufinale 97, osmina 2005. To su bili dani. Iz ove grupe pice dalje giganti.

Back