- Poruka
- 598
Valjda će konačno da ode, jer se ne uklapa u Šusterov prvi tim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stajem

Bice.....zasto tema najveceg tima na svetu nije lepljiva????
Calderon je stavio tacku na to !!!!!!!!!!!!Valjda će Robinho ostati u Realu
NOVO pojačanje Real Madrida, holandski fudbaler Refael van der Vaart, oduševljen je svojim premijernim nastupom u dresu “kraljevskog kluba”.
Fudbaleri Real Madrida pobijedili su u Bogoti domaći Independiente Santa Fe 2:1, a Van der Vaart je u igru ušao u drugom poluvremenu, te je zabio prvi i asistirao Pepeu za drugi, pobjednički gol svoje momčadi.
"Bilo je zaista posebno. Sve što se dogodilo na utakmici bilo je fantastično. Gol i asistencija samo su šlag na torti. Bio je to debi kakav svaki igrač može samo sanjati", izjavio je Van der Vaart na internet stranicama madridskog kluba.
Cuti kad ti ne navijas za jadne timove....jedan jadni celsi je bio lepljiv i onda sam ja pitao zasto nije i najveci klub sveta (pitanje je kristalno jasno ali ako hoces pokusacu prevod na kineski)!!! eto,sada je i to sredjeno a ti mislio da ja provociram

Mozda je i bolje sto nije dosao kod nas ... Jeste on odlican igrac, ali sklon je povredama i zauzeo bi Sebino mesto, a izmedju njega i Sebe ja bi definitivno vise voleo sebu u prvom timu ...Kada se samo setim kako se Raffael nudio Juventusu u januaru, bio je na korak od potpisa, i sam se istripovao da je sve gotovo, a onda Ranieri kaze ne treba mi takav tim igraca, ne moze da se uklopi u tim. CCCCC.... Nikada im to necu oprostiti.