emotivac2
Primećen član
- Poruka
- 682
i u manastir da okajes grehe..pa razvedi se i spasi dusu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i u manastir da okajes grehe..pa razvedi se i spasi dusu...
EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE.A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED
posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE?
![]()

Nećeš saznati, vidiš da Iskrena više nije na forumu.![]()

) Pomaze mi u svemu, bas i prilicno je samostalan. Sve je pitanje razgovora...ja sam smatrala da je debil svaka osoba koja ne ume da brine sama o sebi i shvatio je poentu...oboje znamo sve, nesto sam i ja naucila od njega
I stvarno nam je super..urdimo zajedno na brzinu i imamo vremena za sve...Eto, malo sam pricala uopsteno a ciljala sam bas u njegov ego
Meni je uspelo
))))))EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE.A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED
posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE?
![]()

moj muz hoce sve da pomogne i ne moram ni da mu napomenem....ali, on je takav i bio bi takav sa svakom zenom.....naucen je da se brine o sebi i normalno mu je da delimo poslove.....naravno, zena ce uvek imati vise posla u kuci ali zato on vise odradi druge poslove.....i niko nije previse opterecen....

Moj bivši je bio katastrofa ... i godinama sam pokušavala da ga ubedim "da smo u braku, a ne samo ja... " međutim ništa nije vredelo.
Pokušala sam lepo da mu objasnim da on nije niti gost niti komad nameštaja u kući, već član porodice (četvoročlane) i da mora i on da učestvuje u nekim aktivnostima vezanim za tu porodicu.
Jedno vreme je govorio kako sam u pravu i kako će se truditi da se popravi, ali je sve ostalo na tim praznim obećanima. Posle nekog vremena više nije pokušavao ni ta lažna obećanja da daje, već je izjavio da je ON takav i da ja to jednostavno moram tako da prihvatim ...
A meni je onda pao mrak na oči pa sam krenula na drastičnija objašnjavanja tipa - prestala sam da perem njegove stvari (a on je onda počeo da ih nosi svojoj mami na pranje i peglanje), rekla sam mu da ne može da jede sa nama to što je kuvano (a on je počeo tajno da se uvlači u kuhinju i frižider ili da uzima grickalice od dece) ....
Znači, nije shvatio poruku ....
Priča se završila tako što sam se spakovala sa svojom decom i napustila ga i razvela se .... a on sad svima priča kako se on toliko trudio, a ja sam stalno bila nezadovoljna ...![]()
moj muz hoce sve da pomogne i ne moram ni da mu napomenem....ali, on je takav i bio bi takav sa svakom zenom.....naucen je da se brine o sebi i normalno mu je da delimo poslove.....naravno, zena ce uvek imati vise posla u kuci ali zato on vise odradi druge poslove.....i niko nije previse opterecen....

A što onda letite sve za nekim frajerčićima dok ste singl ,pa kad se udate onda šta ćiju ćiju tup
Teško da neki od tih čisti i kod majčice a kamoli poslije u braku mislim ja to ne kontam šta vi očekujete da ih promjenite ?
I joooš nešto kad znate da muški mrze te poslove što nas brate terate na to
Polako.. covek je taze ozenjen..
![]()
))) gvozdje se kuje dok je vruce i nema nameru da pravim iste greske kao prethodni put....kad covek zna da moze super i sam, nema razloga da prihvati da zivi sa nekim sa kim nema istinski kvalitet....a i nije se tesko razvesti.....
))Ja sam ubijedjen da se ova nije razvela, no je samo bila trenutno iznervirana jer se nacistila pa dosla ovdje da se ispuca
No danas sve vise ljudi misli ako stupe u brak da svi problemi nestaju. U braku problemi tek nastaju, ne morate da budete u braku da biste to shvatili sta je brak, brak je odricanje od mnogo vama dragih stvari. A sto se tice tog pomaganja u kuci, nijesam u braku ali ako bi ista mrzio to je histerisanje zbog toga sto nista ne pomazem, e onda tek ne bi pomagao![]()
)))ala ti imas lep stav o braku.....ucini svetu uslugu i nemoj se zeniti, nikad)))

Ma ja cu vama u inat da budem najbolji muz na svijetu![]()
)))A жене баш лудују за пословима, јелте?
Милије им је да рибају загореле шерпење, да вам пеглају кошуље и саме перу усране дечије гузице док ви смрдите на троседу са зидарским пивом у руци........нег леба да једу...![]()