RAZVESCU SE MAJKE MI!!

• Začetnik teme Začetnik teme ISKRENA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE :( .A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED:(posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE? :idea:

E baš me interesuje šta je na kraju bilo jer je tema od pre 8 godina.:lol:

Definitivno i ja imam takav brak. Pomaze mi u svemu, naucila sam ga i da kuva ( objasnila sam mu lepo, da je glupo da bas nista ne ume da skuva a moze da nauci samo gledajuci dok to radim, pa zasto da bude na sendvicima kad ja odem na put i tako :) ) Pomaze mi u svemu, bas i prilicno je samostalan. Sve je pitanje razgovora...ja sam smatrala da je debil svaka osoba koja ne ume da brine sama o sebi i shvatio je poentu...oboje znamo sve, nesto sam i ja naucila od njega :) I stvarno nam je super..urdimo zajedno na brzinu i imamo vremena za sve...Eto, malo sam pricala uopsteno a ciljala sam bas u njegov ego :) Meni je uspelo :)))))))

EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE :( .A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED:(posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE? :idea:

Nemoj da mu pereš veš, ono što baci na pod ti izbaci kroz prozor na dvorište ili još bolje na ulicu, ne kuvaj mu ništa, sebi i detetu skuvaj pa pokusajte dok on ne stigne, a kad mu ne bude po volji ti mu daj do znanja da ste U BRAKU, a ne da si ti u braku. Idi begaj, izlupala bih ga kloferom i poslala na čišćenje i dubinsko pranje kao tepih, ali ga ne bih primila nazad, kupila bih nov, mislim tepih;)

Moj bivši je bio katastrofa ... i godinama sam pokušavala da ga ubedim "da smo u braku, a ne samo ja... " međutim ništa nije vredelo.
Pokušala sam lepo da mu objasnim da on nije niti gost niti komad nameštaja u kući, već član porodice (četvoročlane) i da mora i on da učestvuje u nekim aktivnostima vezanim za tu porodicu.
Jedno vreme je govorio kako sam u pravu i kako će se truditi da se popravi, ali je sve ostalo na tim praznim obećanima. Posle nekog vremena više nije pokušavao ni ta lažna obećanja da daje, već je izjavio da je ON takav i da ja to jednostavno moram tako da prihvatim ... :dontunderstand:
A meni je onda pao mrak na oči pa sam krenula na drastičnija objašnjavanja tipa - prestala sam da perem njegove stvari (a on je onda počeo da ih nosi svojoj mami na pranje i peglanje), rekla sam mu da ne može da jede sa nama to što je kuvano (a on je počeo tajno da se uvlači u kuhinju i frižider ili da uzima grickalice od dece) ....
Znači, nije shvatio poruku ....:sad2:
Priča se završila tako što sam se spakovala sa svojom decom i napustila ga i razvela se .... a on sad svima priča kako se on toliko trudio, a ja sam stalno bila nezadovoljna ... :bye:

:) moj muz hoce sve da pomogne i ne moram ni da mu napomenem....ali, on je takav i bio bi takav sa svakom zenom.....naucen je da se brine o sebi i normalno mu je da delimo poslove.....naravno, zena ce uvek imati vise posla u kuci ali zato on vise odradi druge poslove.....i niko nije previse opterecen....

i moj je isto takav :)
uhvati usisivac pre posla...kao na brzaka on to da odradi :eek:
opere nekad sudove, cesto kuva i kod kuce (kuvar po zanimanju)...
i sam pegla svoje stvari uglavnom....

ali mu "muski kucni poslovi" nisu bas jaca strana :lol:

:heart:

Moj bivši je bio katastrofa ... i godinama sam pokušavala da ga ubedim "da smo u braku, a ne samo ja... " međutim ništa nije vredelo.
Pokušala sam lepo da mu objasnim da on nije niti gost niti komad nameštaja u kući, već član porodice (četvoročlane) i da mora i on da učestvuje u nekim aktivnostima vezanim za tu porodicu.
Jedno vreme je govorio kako sam u pravu i kako će se truditi da se popravi, ali je sve ostalo na tim praznim obećanima. Posle nekog vremena više nije pokušavao ni ta lažna obećanja da daje, već je izjavio da je ON takav i da ja to jednostavno moram tako da prihvatim ... :dontunderstand:
A meni je onda pao mrak na oči pa sam krenula na drastičnija objašnjavanja tipa - prestala sam da perem njegove stvari (a on je onda počeo da ih nosi svojoj mami na pranje i peglanje), rekla sam mu da ne može da jede sa nama to što je kuvano (a on je počeo tajno da se uvlači u kuhinju i frižider ili da uzima grickalice od dece) ....
Znači, nije shvatio poruku ....:sad2:
Priča se završila tako što sam se spakovala sa svojom decom i napustila ga i razvela se .... a on sad svima priča kako se on toliko trudio, a ja sam stalno bila nezadovoljna ... :bye:

U Bog te,ovo kao da sam ja pisala o svom bivsem!
9.god braka,dvoje dece,ja radim,on spava do podne,nocu po kaficima,nikad da se zaposli,bar novac da zaradjuje.Lokal u kojem sam ja drzala kozmeticki salon,bio je vlasnistvo njegovog oca,te je smatrao da mu sleduje kirija,te da zbog rente ne mora raditi.Ej,dam kretenu novac da plati racune,on ih potrosi,a meni stigne opomena za neplacene racune.Kada sam ukinula nivac,jer mu nisam mama da mu dajem dzeparac,kada mu nisam dala rucak,pranje vesa itd,on je sve to obavljao kod mame,tako da poruka nije shvacena.Lepo se razvela,a on i dan danas ruca kod mame iako je davno preso 40tu.Injoj i njemu je to normalno!
Drugi muz je sasvim druga prica,samostalan i vredan,pedantan i ambiciozan.Ali takav je sam od sebe,i mislim da coveka ne mozes drasticno menjati nikakvim razgovorom,ako je u korenu lenj,kao sto ni ovog vrednog ne mogu zakovati za krevet i praviti debila od njega!
Bivsi je mogao spavti obucen u farmericama i po 24h,to me je dovodilo do ludila!

Ja sam ubijedjen da se ova nije razvela, no je samo bila trenutno iznervirana jer se nacistila pa dosla ovdje da se ispuca :lol:

No danas sve vise ljudi misli ako stupe u brak da svi problemi nestaju. U braku problemi tek nastaju, ne morate da budete u braku da biste to shvatili sta je brak, brak je odricanje od mnogo vama dragih stvari. A sto se tice tog pomaganja u kuci, nijesam u braku ali ako bi ista mrzio to je histerisanje zbog toga sto nista ne pomazem, e onda tek ne bi pomagao :lol:

A što onda letite sve za nekim frajerčićima dok ste singl ,pa kad se udate onda šta ćiju ćiju tup

Teško da neki od tih čisti i kod majčice a kamoli poslije u braku mislim ja to ne kontam šta vi očekujete da ih promjenite ?
I joooš nešto kad znate da muški mrze te poslove što nas brate terate na to

A što onda letite sve za nekim frajerčićima dok ste singl ,pa kad se udate onda šta ćiju ćiju tup

Teško da neki od tih čisti i kod majčice a kamoli poslije u braku mislim ja to ne kontam šta vi očekujete da ih promjenite ?
I joooš nešto kad znate da muški mrze te poslove što nas brate terate na to

A жене баш лудују за пословима, јелте?

Милије им је да рибају загореле шерпење, да вам пеглају кошуље и саме перу усране дечије гузице док ви смрдите на троседу са зидарским пивом у руци........нег леба да једу...:roll:

Ja sam ubijedjen da se ova nije razvela, no je samo bila trenutno iznervirana jer se nacistila pa dosla ovdje da se ispuca :lol:

No danas sve vise ljudi misli ako stupe u brak da svi problemi nestaju. U braku problemi tek nastaju, ne morate da budete u braku da biste to shvatili sta je brak, brak je odricanje od mnogo vama dragih stvari. A sto se tice tog pomaganja u kuci, nijesam u braku ali ako bi ista mrzio to je histerisanje zbog toga sto nista ne pomazem, e onda tek ne bi pomagao :lol:

ala ti imas lep stav o braku.....ucini svetu uslugu i nemoj se zeniti, nikad :))))

Moja sestra ima slican problem. U braku je sedam godina i ne trazi od muza da joj pomaze vec da samo malo povede racuna i ne ostavlja toliko nereda za sobom, ali uzalud, jer moj zet tvrdi da je to njen posao( ne radi u firmi), a njegov je da radi i zaradjuje...elem kako je resila problem, posto ona nije mogla da izadje na kraj sa ciscenjem kuce zbog njega, pocela je nenormalno da trosi novac(koji je njegova obaveza)...te najbolje sredstvo za ribanje, te masina za pranje sudova, najskuplje ulje u marketu, obavezno dugotrajno mleko i tako ga naucila pameti...shvatio je sta znaci kad partner ne ceni tvoj rad i muku...

A жене баш лудују за пословима, јелте?

Милије им је да рибају загореле шерпење, да вам пеглају кошуље и саме перу усране дечије гузице док ви смрдите на троседу са зидарским пивом у руци........нег леба да једу...:roll:

nego? :lol:
:roll:
samo oni jadni da ne moraju nista darade....sve su to zenski poslovi.....njihov posao je samo da donesu neki dinar u kucu...ostalo je sve zenski posao :D
trutovi....

Back