Разведене жене - веза са њима

А може и да каже "желим све што желиш и ти", да те искористи после тога и онда даље да настави својим путем.

Тај што ти је рекао да жели само сношај или овај што ти каже да жели жену без деце ти чини велику услугу.
Naravno, samo sto postoji momenat u kojem ja kazem na početku da necu seme, a uvek ispadne da samo se femkam i sramota me da kazem da zelim seks.
O tome govorim. Ne o korektnom rekao mi odmah. Jer nije. Mislim, nije to usamljeni slucaj, to je samo jedan primer.
Zato i kazem obostrano je. Vi eto imate utisak da vas zavlače, a ja da me ne uzimate za ozbiljno kad kazem necu nista polovicno i povremeno i neobavezno itd. Tj necu Kres seme. Kao eto samo joj glupo da Kaze, a sta bi drugo nego to kad radi, ima dete, sve moze sama.

Naravno, samo sto postoji momenat u kojem ja kazem na početku da necu seme, a uvek ispadne da samo se femkam i sramota me da kazem da zelim seks.
O tome govorim. Ne o korektnom rekao mi odmah. Jer nije. Mislim, nije to usamljeni slucaj, to je samo jedan primer.
Zato i kazem obostrano je. Vi eto imate utisak da vas zavlače, a ja da me ne uzimate za ozbiljno kad kazem necu nista polovicno i povremeno i neobavezno itd. Tj necu Kres seme. Kao eto samo joj glupo da Kaze, a sta bi drugo nego to kad radi, ima dete, sve moze sama.
Ти кажи шта хоћеш и држи се тога. Тражи оног ко ће хтети то исто са тобом.

Tvoje čuđenje i generalno pisanje je bukvalno meme na engleskom govornom području. Single majka koja je, nakon svega i svačega, sada "ready to settle down".

Разведене жене са децом су јако чудна категорија жена. Неке не желе везу него само крес комбине, неке желе очуха својој деци, неке јуре мушкарце који материјално могу да им помогну ако мањкају на том пољу итд....али оно што је свима њима заједничко је да су им критеријуми доста на ниском нивоу и да прихватају мушкарце са којима иначе не би биле да нису у тој ситуацији и то је једина нека моја критика према њимa, а ово остало је разумљиво и не осуђујем.

Zena se i bez braka brine o kuci i deci. Dakle, treba da se uda kako bi brinula Jos i o muzu.
Tom logikom mozete kupiti usisivač.
Ali kontam da drug član troluje.

A sto se tice ovoga reci na početku, pa eto ja rekla na prvom dejtu da ne zelim Kres seme, kombinacije i ostale sinonime i sve kao ide ok, a onda negde na petom dejtu se dotaknemo pitanja dece u budućnosti i on meni Kaze da bi on zeleo, ali sa nekom koja nema svoju. I ja se lepo iskuliram a lik Jos pita sta mi bi, sto se ne javljam, otkud to odjednom.
Obostrano je. Masa vas nam pristupa sa predrasudama. Drugo je ono prosto neko to nece sebi, sasvim drugo ti si razvedena i normalno da zelis samo seks, sto bi ti nesto drugo.
A da ne bude da sam samo na našoj strani, ima i zena profesionalnih nevesti, koje iz braka u brak. Prosto se pitam kako se udade vec, a ni cetres dana nije dala razvodu, eto sposobna.
Ono, onda ni vi niste bas citavi kad se zalepite za svasta pa kuku meni.
A i to sto BiH pravu pricu, a ne semu, ne znaci da je ziveli srecno do kraja života. Kao i kod svoje bez dece, dokle doguramo.

Oni koji su sami su uglavnom takvi, planiraju brak samo sa onima koji nemaju decu. Ako hoćeš nešto ozb njih izbegavaj 😊. Najbolji su oni sa već decom, najbolje većom decom

Ma ja hocu samo jednog i odredjenog, decu da mu rodim, nego on nece mene pa onda nista, truckam u prazno i ne trazim nikog.
Uf, ti sa vecom decom su, bar oni koje zmam, u prici da ne bi opet da prolaze decije "bolesti" iz nižih razreda osnovne, kao imaju vec svoj razradjen mir, zivot, da ne komplikuju sa manjim klincem kada su njihova deca vec velika i tako.
Mislim da su im cilj zene koje nemaju i ne Zele decu ili imaju veliku kao i oni.

Уда се, ангажује три жене да раде око куће и са децом, наређује ко ће и шта ће, цео дан на кафама и инстаграму.

Једино шта је црње и грђе од свега тога су мушкарци који то подржавају како се не би замерили.
vish kolko tu ima gluposti na sve strane.

али оно што је свима њима заједничко је да су им критеријуми доста на ниском нивоу и да прихватају мушкарце са којима иначе не би биле да нису у тој ситуацији
Nisam bas siguran da ovo vazi za sve razvedene zene sa decom.
Naprotiv, primetio sam da neke od njih posle razvoda jos vise podizu kriterijume koje smatraju bitnim prilikom izbora potencijalnog partnera.

vish kolko tu ima gluposti na sve strane.
То је зато што се данас тако васпитавају, да нико ништа не мора да трпи и да може да се разведе када год пожели, а поред тога имаш огроман број јадника који су спремни да буду са туђом женом или који виде свој смисао живота у томе да се мешају у туђ брак.

Ако жена од своје прве године слуша како она може да остави мужа и да иде са ким она хоће са све децом, касније је ништа неће спречити да то уради. О томе слуша од својих мајки и од установа у којима се образује. То јој говоре на друштвеним мрежама и на телевизији. Чим наиђе на нешто што јој не одговара, може да крене да уцењује и да на крају напусти мужа.

То је зато што се данас тако васпитавају, да нико ништа не мора да трпи и да може да се разведе када год пожели, а поред тога имаш огроман број јадника који су спремни да буду са туђом женом или који виде свој смисао живота у томе да се мешају у туђ брак.

Ако жена од своје прве године слуша како она може да остави мужа и да иде са ким она хоће са све децом, касније је ништа неће спречити да то уради. О томе слуша од својих мајки и од установа у којима се образује. То јој говоре на друштвеним мрежама и на телевизији. Чим наиђе на нешто што јој не одговара, може да крене да уцењује и да на крају напусти мужа.
Pa o tome ti i pricam sve vreme a ti ides na to da ima izuzetaka. Dzaba izuzeci ako je institucijalizovana ideja lakog i zgodnog razvoda kao ni nikakvog osecaja odgovornosti ili nekakve duznosti prema tom partneru u braku. Plus ako pogeldas jedna strana je stalno na nisanu kritike i surove moralne srednjevekovne norme a druga je olabavljena do nivoa turizma: ne svidja se? promeni lokaciju Tada vise i ne mozes tek tako da se oslonis na individuu.

Pa o tome ti i pricam sve vreme a ti ides na to da ima izuzetaka. Dzaba izuzeci ako je institucijalizovana ideja lakog i zgodnog razvoda kao ni nikakvog osecaja odgovornosti ili nekakve duznosti prema tom partneru u braku. Plus ako pogeldas jedna strana je stalno na nisanu kritike i surove moralne srednjevekovne norme a druga je olabavljena do nivoa turizma: ne svidja se? promeni lokaciju Tada vise i ne mozes tek tako da se oslonis na individuu.
Изузеци постоје и они се разграбе. Остају жене које су промениле 100+ људи, радиле оно што су им говорили код куће, на ТВ-у, у часопису, по интернету. Од силног број мушкараца и бродолома више не знају где и куда. Седе са тобом и причају о неком са ким су биле раније, удају се и онда зову те од раније на свадбу или у госте. Нису сигурне да ли желе брак или распуст. Маштају о томе да се поново сретну или да побегну на недељу две од куће и да буду са неким другим.

Ако муж не слуша и не испуњава, стављају у изгледа ће бити замењен или већ крећу да траже замене.

Ово о чему ја причам нису сурове средњевековне норме, већ неки стабилан живот са којим сам се сусретао и који је могућ, али је услед ослобођења све ређи. Никада овде нисам износио нешто што нисам поуздано сазнао да постоји.

.али оно што је свима њима заједничко је да су им критеријуми доста на ниском нивоу и да прихватају мушкарце са којима иначе не би биле да нису у тој ситуацији
Мало је незахвално све жене гурати у исту групу, обзиром да је свака прича (енигма) за себе. Али рецимо да постоје два случаја:
1. жена је иницирала развод
2. муж је иницирао развод

1. Небитно који је био разлог: вара, пије, малтретира, нема (довољно) пара за њене потребе... ради се о жени која зна шта жели или боље речено шта не жели. Такве жене неће спуштати критеријуме, могу само да га подигну

2. Овде се ради о остављеној жени и у већини случајева се осећа да није била довољно добра па је зато остављена. Већина ових ће свакако спустити своје критеријуме, неке привремено док не поврате самопоуздање, а неке трајно (само да нађу неког да их воли/издржава/...)

Питање деце је мало већи проблем. Како год да се постави „нови тата” увек, али увек ће чути:
„Не морам ја тебе да слушам, ниси ми ти отац”
Можда је и најгоре када је дете тинејџер, или како се сада зову клинци од 4тог основне до факса. Тада се хормони удруже са младалачким бунтом и не шљиве никог, а посебно очуха

Мало је незахвално све жене гурати у исту групу, обзиром да је свака прича (енигма) за себе.
ајмо сад РИКВЕРЦ , да одмах у старту РИКВЕРЦ! Па се лијепо врати на увод, на тему. Виђећеш фино ђе пише да има раличитих случајева или разведених жена.
Нико особе не трпа у исти кош.
Али рецимо да постоје два случаја:
1. жена је иницирала развод
2. муж је иницирао развод

1. Небитно који је био разлог: вара, пије, малтретира, нема (довољно) пара за њене потребе..
свакоајких раѕлога има, али они мушкарци који потом са њима ступају у контакт или везу ниејсу ничим криви за то.
. ради се о жени која зна шта жели или боље речено шта не жели. Такве жене неће спуштати критеријуме, могу само да га подигну
Да не падну опет ће су пале , нормално, искуство нас чини обазривијим да не поновимо исто.Али ако наиђе намушкарца који је на тим ''подигнутим'' критеријумима , он ће проћи ? Па хоће али тша ако је она одредила да због дјетета нема заједничког живота ? м ?
нема упознавањас а пријатељима ... и шта ако то на време није рекла, те се он озбиљно везао за њу , заволео је...
2. Овде се ради о остављеној жени и у већини случајева се осећа да није била довољно добра па је зато остављена. Већина ових ће свакако спустити своје критеријуме, неке привремено док не поврате самопоуздање, а неке трајно (само да нађу неког да их воли/издржава/...)
да свашта има , зато кажем комплексне су те везе са разведеним женама. веома комплексне...

Питање деце је мало већи проблем. Како год да се постави „нови тата” увек, али увек ће чути:
„Не морам ја тебе да слушам, ниси ми ти отац”
и обрнуто то ће чути и ''маћеха''. јер у нашем народу некако је реч ''маћеха'' нешто лоше што је апсолутно у старту погрешан наратив.

Можда је и најгоре када је дете тинејџер, или како се сада зову клинци од 4тог основне до факса. Тада се хормони удруже са младалачким бунтом и не шљиве никог, а посебно очуха
Све код нромалних људи може нормално. А за тинејџере се не каже џабе - мала дјеца мала брига велика д јеца велика брига.
Но то је просто тако :np: Све се људскошћу може.мА старји наравно разумеју , морају, нек се сете себе...

Ми смо у твом псоту видјели највише приче о разлозима развода. Оном ко наиђе псоле тога то ништа није битно а на крају када нешто пукне није више битно ни ко је крив...
Ок може то допринети већој обазривости разведених особа али то није само код оних који су разведени већ је и код оних који нису рецимо у браку али су имали ко сав нромалан свет везе јел.. па пукне нека посебна веза јел... сви излазе из тих искустава , обазривији искуснији...
Али никада не суди унапријед...

Пушти нека врјеме и дјела покажу...

Изузеци постоје и они се разграбе.
не верујем да је то баш тако, некад нису у близини...
Остају жене које су промениле 100+ људи, радиле оно што су им говорили код куће, на ТВ-у, у часопису, по интернету. Од силног број мушкараца и бродолома више не знају где и куда. Седе са тобом и причају о неком са ким су биле раније, удају се и онда зову те од раније на свадбу или у госте.
пошто си на крају поста саопштио да увјек шишеш о нечему о чему поуздано знаш, могу само рећ - боже ти сачувај!
Нису сигурне да ли желе брак или распуст.
неко сазри са 20 неко ни са 50
Маштају о томе да се поново сретну или да побегну на недељу две од куће и да буду са неким другим.
а што ће онда у тој кући?
Ако муж не слуша и не испуњава, стављају у изгледа ће бити замењен или већ крећу да траже замене.
добро .свашта има. као што свашта има и код оних особа које још нијесу у браку. данас је превише тог интереса, нема шта да се лажемо. Зато доста данашњих бракова брзо и пуца... као што пуцају и везе не само бракови, интереси се не поклопе...
Ово о чему ја причам нису сурове средњевековне норме, већ неки стабилан живот са којим сам се сусретао и који је могућ, али је услед ослобођења све ређи. Никада овде нисам износио нешто што нисам поуздано сазнао да постоји.

не верујем да је то баш тако, некад нису у близини...
Јесу. Буду у близини и сазнаш за њих касно. Ја никада нисам говорио да су све жене *****, већ знам да постоје и оне које нису биле са 100+ људи и које не варају и не праве проблеме. Увек је тешко да будеш са женом која ти одговара и која испуњава све ово, јер нас је много.
пошто си на крају поста саопштио да увјек шишеш о нечему о чему поуздано знаш, могу само рећ - боже ти сачувај!
Шишнеш... Где си то научио?

Да, постоје жене које су биле са 100 + људи, удају се и онда зову своје бивше "партнере" како се то сада већ зове на свадбе, у госте, иду им у посете. Мени отворено жена за столом прича да иде код свог бившег дечка, да се они редовно чују, да причају, да заједно проводе време, гледају филмове, спремају храну, једу итд.

еко сазри са 20 неко ни са 50
И шта кад сазри са 50? "Променила сам се", "Сад више ценим себе", "Другачије гледам на свет".
а што ће онда у тој кући?
Мора да се уда јер је притискају. То се рекламира и на интернету.
добро .свашта има. као што свашта има и код оних особа које још нијесу у браку. данас је превише тог интереса, нема шта да се лажемо. Зато доста данашњих бракова брзо и пуца... као што пуцају и везе не само бракови, интереси се не поклопе...
А шта ако си ти био привремени домаћин, кога паразит користи док може и онда наставља даље?

Oni koji su sami su uglavnom takvi, planiraju brak samo sa onima koji nemaju decu. Ako hoćeš nešto ozb njih izbegavaj 😊. Najbolji su oni sa već decom, najbolje većom decom
неко је овде написао већ :

да је најпоштеније када се утакмица почиње од резултата 0-0
то су они људи који немају дјеце

за разведене са дјецом то би било дапочињу утакмицу од резултата 1-1 рецимо... што му дође да имају дјецу из првих бракова
е за њих је углавном ситуација где жена имадјете, дјецу, и дјете је са њом углавном јер је много више случајева самохраних мајки негосмаохрнаих очева јел..
она разведена са дјецом код себе, он разведен ал дјеца кодбивше супруге...
то је исто ?
не, није. Он кући практично ''самац'' који није самац сваког другог виекнда рецимо или у навратима када дјете му дође на нековрјеме и оде...
Шта ако он јестер ецимо човјек насвом мјесту, стабилан, честит, воли те, а пожели заједнички живот ? да пређете код њега ил како већ бисе договорили ?
а ти си унапредзартала - ''то неће бити веза каоправе везе , биће одређена граница јел'' ...
ионда њему остаје да те има викендима када ти можеш ... и да чезне у хладњикавим ноћима када грли јорган...
дакле ни то што обоје имају дјецу из првих бракова не мора да значи ништа ако се једно у тој вези препусти осећањима, емоцијама, без граница бездистанце безунапред одређеног циља ...

о томесмо већ причали,
е тад је он у чежњи... и то може бити порпиличан хаос и несређеност ...

Разведене жене са децом су јако чудна категорија жена.
тачно
Неке не желе везу него само крес комбине, неке желе очуха својој деци, неке јуре мушкарце који материјално могу да им помогну ако мањкају на том пољу итд....
то је то
али оно што је свима њима заједничко је да су им критеријуми доста на ниском нивоу и да прихватају мушкарце са којима иначе не би биле да нису у тој ситуацији
па не бих рекао, прочитаћеш иовде у теми да многим женама што је и нромално грешке из прошлости подижу праг обазривости или подиже критеријуме у будућим везама...
и то је једина нека моја критика према њимa, а ово остало је разумљиво и не осуђујем.
да, не можемо осућивати, као што и рекох на почетку теме, разумљиво је пуно тога.

Ma ja hocu samo jednog i odredjenog, decu da mu rodim, nego on nece mene pa onda nista, truckam u prazno i ne trazim nikog.
Uf, ti sa vecom decom su, bar oni koje zmam, u prici da ne bi opet da prolaze decije "bolesti" iz nižih razreda osnovne, kao imaju vec svoj razradjen mir, zivot, da ne komplikuju sa manjim klincem kada su njihova deca vec velika i tako.
Mislim da su im cilj zene koje nemaju i ne Zele decu ili imaju veliku kao i oni.
о да и разведени мускарци имају својих контрадикторности.
можда им мање одговарају жене које нису рађале, ако већ имају већу дјецу...
али када наиђу на жену која имадјецу из првог брака, онда је ту другаситуација... тад су они мањи проблем...

знам ''господина Симовића'' ,
у њему траг сете и чежње.
Висок,лијеп мушкарац, честит, образован.
Развео се са 31имао је дете,сина од 4 године. Прва супруга се потом преудала ,''доста брзо''. Није ту било бродолома за господина Симовића.
Негде двије три године после развода упознаје њу. Она је разведена,34 године а ћерка 8. Развела се када је ћерка имала 3 године , дакле пре него ће упознати господина Симовића већ је 5 година била разведена.
Господин Симовић је засјао пуним сјајем. Лепо су живели , мислили смо. Виђали смо је , све чешће да долази код њега. Неких три године је била да кажемо редовна. Па је то проредило да би убрзо поптпуно престали да их виђамо скупа како шетају.
А онда је господин Симовић поново остао сам.
Био је мета доста жена али безуспешно по њих.
Постао је то господин кога од тог трена зовем онако за себе - ''господин коме је срећа негде остала''

Сада ,47 - 48 љета има господин Симовић . преко 10 година је сам...
Узузетан човјек, карактеран од рјечи, пун рзаумевања за људе.
А опет као сенка, као да се скрива од погледа...
Знам господина Симовића врло добро.
Пуно је пролећа прошло од када нема те госпође , а господин Симовић је још увјек сам. Једном ми је његов брат рекао да је била нека жена после те његове ''фаталне разведене жене'' , али да није могао и желео да лаже ту ''нову''...
Никада ником од најближих није допустио да куде ''њу''.
Њена је ћерка отишла после завршене средње школе код оца у иностранство на даље студије . Госпођа је потражила господина Симовића али после десет година , десет прољећа, десет јесени... Господин Симовић је одавно остао без батерија , истрошен...
Било је то отприлике ''сада ти требам ? Сада немамо ''препрека'' за нас ? када си требала ти ниси хтјела бити ту, а како је било... било је''
Пуно је сад ''препрека'' љубави, пуно.

Остао је господин Симовић још увјек сам.
И даље шета оним њиховим стазама у парку.
Увјек исти онај господин коме је срећа негдје остала...

Poslednja izmena:
Nash kako, sve to stoji, vidim da su pomenuti slucajevi: vara je, pije, maltretira te i jedan poprilicno cudan u odnosu na prethodne- ne isunjava njene zahteve...

No, nesto sam primetio, cesto je da recimo zena koja se razvede od tako nekog sljama, posle njega opet nadje sljam. Samo je ovaj mozda bio naslinik, novi je alkoholicar i samoderstruktivan i td.
Sad da ne ispadne da osudjujem sve zene i kako su one krive za nasilje i td ali treba staviti prst na celo i pitati se uvek. Pogotovu ako se kaci za tebe kao novog kandidata. Ne moras ti nuzno da budes sljam, ima tu i razuma koji proradi kod nje ali se isto tako pitaj koliko dugo ce to da traje dok joj ne proradi to patolosko u njoj i sutne te za nekog novog starog sljama jer ce skapirati da je prosto ne radi to dosadno (normano).

Zato kad god ti neko kategoricno i na startu nudi opciju: brak, ozbiljno ili nista, take it or leave it, najverovatnije, 99 posto sl, ti zelis da leave it. Tu ima neko sranye koje ce se lomiti preko tvojih ledja a druga strana zeli da te brze bolje nahvata u to sranye.

па не бих рекао, прочитаћеш иовде у теми да многим женама што је и нромално грешке из прошлости подижу праг обазривости или подиже критеријуме у будућим везама...
Тако је можда у неком почетном периоду након развода али кад виде да многи мушкарци не желе обавезу према детету из претходног брака онда се временом спуштају критеријуми. Мислим, ако причамо о разведеним женама са децом, а ако не онда је то друга тема

Тако је можда у неком почетном периоду након развода али кад виде да многи мушкарци не желе обавезу према детету из претходног брака онда се временом спуштају критеријуми. Мислим, ако причамо о разведеним женама са децом, а ако не онда је то друга тема
има и тога

али има и оних који би како њу тако исто прихватили и дјете, али оне то не желе. е такви мушкарци умеју упасти у велику чежњу и странпутицу...

Back