topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.255
Ne.Sada si sa porodicom u Beogradu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Sada si sa porodicom u Beogradu?
Sama znas koliko imas mogucnosti za promenu.Ne.U jednom selu.
Nece, bez ruzicastih naocala zivot nista ne valja, bolje i nekad se razocarati.Razočaranje proizilazi iz nerealnih očekivanja što je opet usko vezano sa preteranim optimizmom.
Više ralizma, manje ružičastih naočara pa će i život biti lepši.
Moze li neki primjer o kakvim razocarenjima se pise?Tema je na 40+ jer nisam imala ideju gde drugde.
Nije o politici.
Tema je o ljudima koji su vas nekako razocarali.
Sta je greska? Nasa pogresna ocekivanja?
Meni se bas cesto desava da budem razocarana.
Da li smo naivni, mi koji smo takvi?
Pisite o svojim razocaranjima ili prevelikim ocekivanjima.
Samo se ne doticite politike ovde.
Ne mogu konkretno primerMoze li neki primjer o kakvim razocarenjima se pise?
To ne smije biti razlog da te promijeni kao osobu ili da si razocaran u sve ljude.Ne mogu konkretno primerali to je ona situacija kad od druge strane ocekujes nesto, toga nema I ti se razocaras.
Vezano za prijateljstvo, moze I za ljubav, jednostavno, izneveri te neko, osetis se izdanim, ostavljenim...
Da, ali u tu osobu jesam razocarana.To ne smije biti razlog da te promijeni kao osobu ili da si razocaran u sve ljude.
Isto...mozda u zadnje vrijeme upoznajem ljude prijatnije za druženje. Što se tiče razočarenja nemam ih.Prije sam ih imao,do sad sam valjda očvrsnuo i sebi kažem još jedna budala u mom životu. . Nekad u 20im imao sam planove i snove. Danas je to ispuhalo poput balona. Uzdam se u se i svojih 10 prstiju.Mislim da mi se stepen razocaravanja u ljude smanjuje sa godinama, valjda su se smanjila ocekivanja. A i manje sklapam nova prijateljstva, tbh
Ne znaci da si naivna nego da nemas sive zone u glavi tj sve ti je crno bijelo. To otezava dosta zivotTema je na 40+ jer nisam imala ideju gde drugde.
Nije o politici.
Verovatno si u pravu.Ne znaci da si naivna nego da nemas sive zone u glavi tj sve ti je crno bijelo. To ljudima dosta otezava zivot
Ja sam uvijek u pravuVerovatno si u pravu.
Pa ne znam. Sta je to pogrešno očekivanje? Svako gleda i očekuje ono što bi sam napravio u staroj situaciji. To ni po jednom osnovu ne može biti pogrešnoTema je na 40+ jer nisam imala ideju gde drugde.
Nije o politici.
Pa evo ja napisah moje .Ne znam da li da ga smestim u razočarenje ili ..nerealna očekivanja..ili treće nestoMoze li neki primjer o kakvim razocarenjima se pise?
Aaaaada neću lepši stranu hoću da realno cujenPosmatraj to ovako: san je bitan za lepotu I lepo spavaj![]()