Razočaranja i očekivanja

Tema je na 40+ jer nisam imala ideju gde drugde.
Nije o politici.
Tema je o ljudima koji su vas nekako razocarali.
Sta je greska? Nasa pogresna ocekivanja?
Meni se bas cesto desava da budem razocarana.
Da li smo naivni, mi koji smo takvi?

Pisite o svojim razocaranjima ili prevelikim ocekivanjima.
Samo se ne doticite politike ovde.
Moze li neki primjer o kakvim razocarenjima se pise?

Mislim da mi se stepen razocaravanja u ljude smanjuje sa godinama, valjda su se smanjila ocekivanja. A i manje sklapam nova prijateljstva, tbh
Isto...mozda u zadnje vrijeme upoznajem ljude prijatnije za druženje. Što se tiče razočarenja nemam ih.Prije sam ih imao,do sad sam valjda očvrsnuo i sebi kažem još jedna budala u mom životu. . Nekad u 20im imao sam planove i snove. Danas je to ispuhalo poput balona. Uzdam se u se i svojih 10 prstiju.

Nije o politici.

Ne znaci da si naivna nego da nemas sive zone u glavi tj sve ti je crno bijelo. To otezava dosta zivot

Nije o politici.

Pa ne znam. Sta je to pogrešno očekivanje? Svako gleda i očekuje ono što bi sam napravio u staroj situaciji. To ni po jednom osnovu ne može biti pogrešno
Eto ...
Ajde mi kažite sta je ovo...
JA i jedan dečko zakazali smo piće .skoro mesec dana smo se dopisivali. I bilo mi je nezgodno da mu odlazem više. Došao je gde sam ja kazala. Jako dugo smo pričali. On je pokušao da me dodiruje. Ja nisam dala. Kada smo izašli rekao je Gde ćemo sad? Ja sam rekla moram da ustajem rano .
Ispratio me je kuci. Kada sam došla kući sela sam i rekla sebi... A gde je on..sta sam mu uradila? Sutra sam mu napisala poruku a on je vratio poruku ....da si pošla samnom bilo gde ne bi te pustio do jutra.... A ako neko kaže da mora da ustaje rano to znači da mu se bas i ne svidja nije društvo... Nastavili smo da se dopusujeno ... I onda dogovorili kod njega. I opet je prelepo bilo. Ali nismo nikako stigli do ničega. Jer sam ja zaspala.. probudila sam se pokrivena i ususkana ali on je spavao u drugoj sobi... Ja sam morala otići jer sam morala na posao.. E posle. Čovek je kazao da je on mene pitao 4 puta hoću li da idem da spavam tamo u drugu sobu..ja sam mu rekla..dosadan si sta pitaš to stalno. E eto... Još sam mu kazala da sam htela da ga pitam da li mu smetam... On me je pogledao i kazao-- svašta..da li si ti OSETILA kao da smetas? .i zašto?
.rekla sam mu da nisam osetila nikako..Billo ni je lepo tamo kod njega još sam zaspala dok sam mu držala ruku...... I sve je to bilo super ..ali pitanje je sad .... Da li sam ja od početka se ponašala tako da on prosto nije bio siguran . I kad sam zaspala da li bi htela da ne on poljubi ili nešto? O čemu se tu radi? Možda on nije zainteresovani uprkos tome što sam ja svo vreme mislila da se ja ponasam pristupačno??? Da li sam ja njegova očekivanja ispunila ili nisam... Iz kog razloga muško ne napadne devojku koja spava pored njega?

Back