Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što Triksi? Ja guglao Trixy i izbaci mi ovo
Trixy_Star_2020.png

Ma jeste, evo zvaćemo te balansero
Ovo je ko zna koji put da se ovde bezveze osecam, a tek sam mesec ipo ovde.
Meni ovako nije u realnom zivotu.
Ne pamtim da me iko od muskih nipodastavao, govorio otvoreno lose o meni, kamoli otvoreno vredjao. Uglavnom su bile smislene rasprave uz obostrano postovanje, kad su dolazile konfliktne situacije, ali najcesce u realnom zivotu ja probleme u komunikaciji nemam.
Na kraju, ne moramo svi ni da delimo isto misljenje da bismo se obostrano postovali.
Bez tog obostranog postovanja svaki vid komunikacije je besmislen.

Ne pamtim da me iko od muskih nipodastavao, govorio otvoreno lose o meni, kamoli otvoreno vredjao. Uglavnom su bile smislene rasprave uz obostrano postovanje, kad su dolazile konfliktne situacije, ali najcesce u realnom zivotu ja probleme u komunikaciji nemam.
Na kraju, ne moramo svi ni da delimo isto misljenje da bismo se obostrano postovali.
Verovatno se uživo ne foliraš kao ovde?

Pa dobro, nisi ni ti ostala duzna...

Verovatno se uživo ne foliraš kao ovde?
Pa Ziko, rado bih vas sve upoznala uzivo, tako lepe, pametne, smele.
Verujem da ton ne bi bio isti. Ja ne emitujem bes. Uglavnom sam nasmejana i ljubazna, zato sto to meni prija i svesno biram da tako koracam kroz zivot. U ljudima vidim dobro i trudim se da razumem svaciji ugao gledanja, jer i to svesno biram.
Sliku je suvisno i komentarisati, ali taj ton, koji bismo svi mi uzivo imali u komunikaciji, verujem ne bi bio isti...

Foliranje kao pojam ne razumem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back