Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baka Prase ima kintu hahaha Ne generalizujem naravno, samo govorim cinjenice da bar 80 Posto devojaka to gleda. Ne pricam to zbog odbijanja, jer me nisu odbijale zato sto ne prilazim devojci ako me ne primecuje. Meni ni jedna devojka ne moze srusiti samopouzdanje I ego I da me odbije. Samo govorim kako su naduvane za razliku od drugih i prezahtevne. Ako bi gledali statistician u Istanbulu bi dosle 3-4 naspram 1 u mojoj sredini. A sta su to nase specijalnije od njih? Prvo devojke su prirodnije, ovde neka cim napuni usta malo I zadnjicu, prebaci 500 lajka vau riba-macka
Ne prlaziš - ali se ne plašiš odbijanja?
Samouren si - ali si introvert?
Čekakaš da te druga strana zavede, dok si ti pasivan?
To mogu da razumem.
Jel to?

Najpre, poredis babe i zabe. A zakljucke donosis na osnovu predrasuda i pretpostavki.

Prvo, ne mozes da poredis domace i strankinje potpuno drugog geografskog/civiliacijskog podneblja, gde se fizicki izgled, koliko-toliko, razlikuje. Ti si za takve strankinje "exotica" i ocekivano je da te vise zagledaju od domacih.

Drugo, poredis multimilionski megalopolis, sa svojim manjim mestom od par hiljada ljudi. U manjem mestu momci i devojke se "lakse" spajaju i uglavno su u paru, a "celo selo" zna ko je sa kim. Ne ide, bas, da takve devojke zagledaju druge momke.

I trece, ako su tvoje fizicke karakteristike zaista takve kakve kazes da jesu, sasvim je moguce da devojke, pogotovo iz tako manjeg meste, na prvi pogled pomisle "Ma, ovaj moze da (i verovatno) ima svaku koju pozeli, mene ne bi ni pogledao... A i da me pogleda, taj bi me varao na svakom koraku, ne treba mi to...

Najpre, poredis babe i zabe. A zakljucke donosis na osnovu predrasuda i pretpostavki.

Prvo, ne mozes da poredis domace i strankinje potpuno drugog geografskog/civiliacijskog podneblja, gde se fizicki izgled, koliko-toliko, razlikuje. Ti si za takve strankinje "exotica" i ocekivano je da te vise zagledaju od domacih.

Drugo, poredis multimilionski megalopolis, sa svojim manjim mestom od par hiljada ljudi. U manjem mestu momci i devojke se "lakse" spajaju i uglavno su u paru, a "celo selo" zna ko je sa kim. Ne ide, bas, da takve devojke zagledaju druge momke.

I trece, ako su tvoje fizicke karakteristike zaista takve kakve kazes da jesu, sasvim je moguce da devojke, pogotovo iz tako manjeg meste, na prvi pogled pomisle "Ma, ovaj moze da (i verovatno) ima svaku koju pozeli, mene ne bi ni pogledao... A i da me pogleda, taj bi me varao na svakom koraku, ne treba mi to..."
Iskreno najbolji komentar do sad. Da se nadovezem i dodam: Dakle, nije poredjenje baba I zaba. Kazem statisticki bi 3-4 u Instanbulu dosle naspram 1 u mom gradu. Slazem se da su drugaciji kriterijume, I pre svega skoro sve razlicito. Nikakav interes mi nije da lazem ovde Sto se tice izgleda mog, obrazovanja itd.. anonimno je. Samo uvid I uporedjivanje. Iako Sam imao ovde devojke I spavao sa njima I sve, ogorcen sam iskreno. Ili kao sto rekoh me previse ocarala turkinja I zaljubljenost da ne vidim trenutno ni jednu pored sebe. Ono sto me blago depresira sto verovatno tu devojku vise nikad necu sresti pa I da svakim danom idem za Istanbul.

aiiii fatamorgana...

da li samo ja primecujem da sve vreme pljujes "vecinu" nasih riba dok sa druge strane Stambolske hanume su ti igrale trbusni ples i tukle se za tvoju naklonost?

Da li ti @Stanns944 citas sta pises ili hoces mene da uveris da ja ne znam da citam?

Sa takvim stavom JA ... ovde se loze na pare, otkacinju me "imam decka" neces skoro naci devojku...dobio si ovde odlicne savete od devojaka/zena sta treba da menjas kod sebe.
Pokusaj da usvojis njihov savet.

Ih pa sta ja se danas zaljubio u emily blunt ,pa sta ako je romanticna dusica
A ti si se toliko zaljubio u zenu sa kojom nisi ni razgovarao u Turskoj?
Ne znas ni ko je?
Video si je na ulici?:think:
Niste me razumeli. Tacnije, desilo se da je sedela preko puta mene u busy. Ja sam bio sa prijateljem a ona sa nekom devojkom. I onda su poceli da nam se ukrstaju pogledi I uhvatio sam je par puta da gleda u mene I cak kad je primetim ne skrece pogled. Gledali smo se da smo zaboravili verovatno sta pricamo sa osobama pored nas 😄Ali bili su neki posebni pogledi puni strasti, meni se do sad nije dogodilo ni sa jednom devojkom, jer kazem bas me ocarala 😀 Na zalost nije dugo trajalo nekih 5-10 minuta, jer sam morao da izadjem na sledecu stanicu. Poglede njene je zapazio I prijatelj koji mi je reko kad smo sisli. Ali takve poglede nisam jos doziveo ni od jedne do sad, zato sam isticao fizicki izgled jer realno to se prvo primeti.

Niste me razumeli. Tacnije, desilo se da je sedela preko puta mene u busy. Ja sam bio sa prijateljem a ona sa nekom devojkom. I onda su poceli da nam se ukrstaju pogledi I uhvatio sam je par puta da gleda u mene I cak kad je primetim ne skrece pogled. Gledali smo se da smo zaboravili verovatno sta pricamo sa osobama pored nas 😄Ali bili su neki posebni pogledi puni strasti, meni se do sad nije dogodilo ni sa jednom devojkom, jer kazem bas me ocarala 😀 Na zalost nije dugo trajalo nekih 5-10 minuta, jer sam morao da izadjem na sledecu stanicu. Poglede njene je zapazio I prijatelj koji mi je reko kad smo sisli. Ali takve poglede nisam jos doziveo ni od jedne do sad, zato sam isticao fizicki izgled jer realno to se prvo primeti.
Znaci niste ni razgovarali, ne znas ko je, video si je jednom u busu.........
Confused Little Girl GIF

o boze

aiiii fatamorgana...

da li samo ja primecujem da sve vreme pljujes "vecinu" nasih riba dok sa druge strane Stambolske hanume su ti igrale trbusni ples i tukle se za tvoju naklonost?

Da li ti @Stanns944 citas sta pises ili hoces mene da uveris da ja ne znam da citam?

Sa takvim stavom JA ... ovde se loze na pare, otkacinju me "imam decka" neces skoro naci devojku...dobio si ovde odlicne savete od devojaka/zena sta treba da menjas kod sebe.
Pokusaj da usvojis njihov savet.
Mudar savet nema nikakve veze sa predhodnim "disijeom" doticnog?
Mudrost je - mudrost!
Pa makar je izgovorio i "seljak".
Onda je, čak, narodna

Tebra koji ***** si otvarao temu? Znaš gde radi i tamo ideš, jer zašto bi menjao sebe?

Ovde će se okupiti žene od kojih na ovu temu ne možeš očekivati nepristrasnost, i forumski jebači da dokažu da su jelte jebači.
Ziko, sta smo mu lose rekle?
Nismo ga na noz docekale.
Uvek je problem u nama.
Ne znam je li ovaj lik neki prepotentni naduvenko, ali stav "devojke su problem, ne ja" ga nikud nece odvesti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back