- Poruka
- 51.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pragu*Da se nadovezem... Takodje pre 3 godine u Grckoj Sam flertovao I bio na Prague sa bas zgodnom grkinjom, ali sutradan sam se vracao sa mora pa samo ostali na instagramu u kontaktu jbg
Krompi, nije smesno, nego duhovito.
Туркиње имају ниже критеријуме од наших девојака, тако да су те туркиње гледале, а наше очекују нешто више од пуког изнадпросечног иизгледа.

A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki
A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki  Poslao bih vam svoju sliku pa slobodno kazite objektivno Sto se tice fizickog izgleda, ne volim sebe da hvalim, samo realno I iskreno pricam. Pored fizickog izgleda imam zavrseni faks. Pa gde je onda problem, ljudi moji? Samo onda ostaje opcija novac
Poslao bih vam svoju sliku pa slobodno kazite objektivno Sto se tice fizickog izgleda, ne volim sebe da hvalim, samo realno I iskreno pricam. Pored fizickog izgleda imam zavrseni faks. Pa gde je onda problem, ljudi moji? Samo onda ostaje opcija novacSalji izgoresmoNe, nego ovde devojke ocigledno imaju previsoke kriterijume. E sad da se ne smejete, zvucim verovatno glupo... Ja kao sto rekoh imam crni zift kosu I malo tamniji ten, pa da me zbog toga ove iz mog kraja kuliraju?A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki
Poslao bih vam svoju sliku pa slobodno kazite objektivno Sto se tice fizickog izgleda, ne volim sebe da hvalim, samo realno I iskreno pricam. Pored fizickog izgleda imam zavrseni faks. Pa gde je onda problem, ljudi moji? Samo onda ostaje opcija novac
Ofarbaj se ako mislis da je do toga.Ne, nego ovde devojke ocigledno imaju previsoke kriterijume. E sad da se ne smejete, zvucim verovatno glupo... Ja kao sto rekoh imam crni zift kosu I malo tamniji ten, pa da me zbog toga ove iz mog kraja kuliraju?A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki
Poslao bih vam svoju sliku pa slobodno kazite objektivno Sto se tice fizickog izgleda, ne volim sebe da hvalim, samo realno I iskreno pricam. Pored fizickog izgleda imam zavrseni faks. Pa gde je onda problem, ljudi moji? Samo onda ostaje opcija novac
Ono sto sam skontala fo sada o zuvotu...je...da....fizucki izgled i nije toliko bitan....koliko...je.....bitno....sta imas...u...pameti....i....ponasanju...Ne, nego ovde devojke ocigledno imaju previsoke kriterijume. E sad da se ne smejete, zvucim verovatno glupo... Ja kao sto rekoh imam crni zift kosu I malo tamniji ten, pa da me zbog toga ove iz mog kraja kuliraju?A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki

Ne slazem se. Mnogi su se preko neta najeli i prejeli leba.Е мој друже, ти ако пичоку тражиш преко нета нећеш се леба' најести.
 A ponavljam da Sam skroz normalan momak, skroman I u nekom stvarima iznad proseka.
 A ponavljam da Sam skroz normalan momak, skroman I u nekom stvarima iznad proseka.
Da se ogradim, dakle nisam nesto toliko poznat u gradu, I nisam imao nikakve ispade.Pitanje je jednostavno, kako to da u Istanbul me opazaju, a recimo u nekom Petrovcu malom gradu ne toliko? Da li je do umisljenosti, nafuranosti, materijalizmu ili cemu?A ponavljam da Sam skroz normalan momak, skroman I u nekom stvarima iznad proseka.
хоће то хоће,Ne slazem se. Mnogi su se preko neta najeli i prejeli leba.
Druga stvar je sto neki ne znaju kako da nabave tog leba.
Ne, nego ovde devojke ocigledno imaju previsoke kriterijume. E sad da se ne smejete, zvucim verovatno glupo... Ja kao sto rekoh imam crni zift kosu I malo tamniji ten, pa da me zbog toga ove iz mog kraja kuliraju?A onda se setim kako vrucina nasih devojaka se opsano lozilo na Bali-bega pa nije do toga iako smo rame uz rame fizicki

Pa gde su ti?Ali naravno boze moj, idemo dalje, Puna je I Srbija I Turska, Balkan nbt. lepih I normalnih devojaka
A i ti si našao de da pitaš za savetPozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me misljenja prevashodno objektivna. Naime radi se o tkzv. razocaranosti na devojke iz svog grada. Ne bih imenovao grad, manji je grad u Centr.Srbiji. Da napomenem, ne izlazim tako cesto u zadnje vreme, Ali Sam aktivan na drustvenim mrezama. Radi se o tome da me devojke ignorisu u smislu objava storija, postova.... Ne bi bilo to like nelogicnosti da fizicki ne izgledam iznad proseka. Zvucim prepotentno znam, Ali govorim objektivno Bez lazbe skromnosti I da bi vam bilo sto jasnije. Dakle crn sam,visok, zgodan I lep. Zvucim kao veliki narcis, iako to nisam uopste(fizicki izgled mi nije u prvom planu) ali ponavljam da bi ste imali bolju sliku situacije,a para I nemam bas. Ovog leta sam bio u Istanbul 8 dana kod prijatelja I ono sto sam uocio da me strankinje(turkinje) vise primecuju nego nase devojke konkretno devojke iz mog grada, da ne generalizujem. Sad ne bih kao neki pacenici da se hvatam odmah "ma sve traze pare...to im jedino bitno!" Ne! Uopste ne generalizujem.Pre oko godinu dana jedna devojka atraktivnijeg izgleda je malo "bacila oko" pregledi stalni na storiju I po neki laik. Ali nisam nista preduzimao jer sam video u slikama da ima momka. Po prirodi nisam kompleksas, ali ovo mi polako pocinje da stvara frustracije I kompleks iskreno. Reci cete izalazi malo vise I to, ali opet je isto. Ono sto meni nije kasno da skratim kako to da u Turskoj u kojoj sam bio sam opazajniji a ovde kod mene u gradu ne. Pocinjem I da blago prepirem konkretno lokalne devojke. Nemam dosta pratilaca I nisam nesto poznat u gradu pa da li je toga? Ne verujem da je do para jer ih vidjam sa likovima koji su prosecni u svemu. Zaista Sam iskreno razocaran u devojke ovde. Uglavnom nafurane, uobrazene... Jer kazem fizicki izgledam iznad proseka, kulturan sam, profil mi je normalan Bez lupanja gluposti, smaranja...Ah daa opcinila me jedna turkinje koja nije skidala pogled sa mene, ali posto sam bio u zurbi nisam mogao nista konkretno, a I turski ne znamRado bih se I preselio tamo da znam jezik. Zaboravio sam glavni da kazem. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku