mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Brano, ovo je Svet životinja, podforum Mačke. Imaju to na umu... Religiji ovde ima mesta jedino ako je uključena i neka zanimljivost o mačkama, a Tibetanci se tu uklapaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako bice vremena kada ce hteti da se menja....
Kad se bude razboleo ili povredio, a ne bude imao ko da mu pomogne...
Citav sistem besmilsenih teorija, nijedna veze s vezom....Toliki otpor prema veterinarima, na lekare se, verujem, mnogo blagonaklonije gleda. Ici ce se i pod noz bez ikakvog ustrucavanja, ako bude trebalo zivot da se produzi i poboljsa, ali kada treba veterinara platiti, to je cudo koliko je to veliko bogohuljenje, koliko se to kosi sa prirodnim nacelima... Vazi...
Od kastracije, moj Mirko se potpuno zapapučario, slobodan je da ide gde hoće i dalje, ali jednu jedinu noć nije proveo van magacina. Srećan je i zadovoljan, a ja ne strahujem više da će da ga pregazi auto, rastrgnu psi ili da će da navuče neku polno prenosivu bolest. Inače, iznenadili biste se da znate samo koliko mačka je na testovima pozitivno na FIV, mačiju sidu.
Moj mačak je bio od onih koje je priroda trebalo da elimiše...
Alo covece, ne strahujes jer te nije briga! Tebi su macke ukras u dvoristu dok postoje, kad im se desi nesto dodje druga i tako u krug!
Ovo sto si "ispravio" sagovornicu necu ni da komentarisem, jer je svima do sada jasno da je tvoje poznavanje biologije 0.
Ma ne vredi se raspravljati.. Brana je verovatno hteo da kaže da je moja krivica to što je mače uopšte završilo u čeljusti psa. Naravno, bez ikakvog znanja okolnosti u kojima se to desilo, vrlo drsko tumačenje. Ali dobro, to je jednako zaključku da kad dete polomi nogu, za to su bez dileme i uvek krivi roditelji. Što nije redak zaključak u našoj sredini, i lekari to govore, što ne bi i jedan Brana.
Ja sam u principu rekla ono što sam želela na ovu temu, tako da se unapred radujem svakoj budućoj mačijoj lepotinji![]()
Moj Mirko je i pre bio srećan, osim frustracija zbog seksa, sad mu ama baš ništa ne fali.
A šta bi bilo da se Mesečeva nije sažalila na taj majušni mačeći škart? Kao feral definitivno ne bi opstao ni godinu dana. Ali i mi sažaljivi imamo ograničene kapacitete, a vas nesavesnih koji puštate svoje mačke da se kote i mačore da prave mačiće, k'o pleve. I u sezoni svako malo osvane kutija u kontejneru, zbog tog stava o "prirodi koja je sve udesila".![]()
Као што родитељи воде рачуна о свом детету, тако и власници треба да воде рачуна о својим кућним љубимцима. Дакле, о томе не одлучује "мајка" природа својим штапићем - него родитељ/власник.
Наравно, увек постоји могућност да се деси непредвиђена несрећа, било по дете или кућног љубимца... Такав је живот - непредвидив. Зато је ту родитељ/власник да води рачуна да не дође до тога или ако је већ дошло до тога да му помогне и/или излечи на адекватан начин.
Дакле, може да буде и кривица власника, а може да буде једноставно непредвиђена ситуација у којој није крив власник.
Према томе, твоја или није твоја кривица помози свом кућном љубимцу и чувај га.![]()
poenta je da u to vreme nije ni bio moj ljubimac, a ti si se odmah toga uhvatio kao, uh, znam kako ću sad da mnogo pametno nešto kažemno dobro, kažem ti, i lekari lupetaju, tako da što se mene tiče, slobodan si da lupetaš kolko voliš, samo smara ovo tvoje trolovanje, barem mene.
Naravno, ovde su neki pokušali da ti ukažu da kad imaš nekastriranog mačka, ne možeš da ga čuvaš onoliko koliko bi trebalo, jer su rizici takvog života izuzetno veliki, a to je upravo ova tvoja poslednja rečenica, čuvaj i pomozi. Ali dobro, sledi svoje standarde, uverenja, šta god to bilo. Poz
Ma ne vredi se raspravljati.. Brana je verovatno hteo da kaže da je moja krivica to što je mače uopšte završilo u čeljusti psa. Naravno, bez ikakvog znanja okolnosti u kojima se to desilo, vrlo drsko tumačenje. Ali dobro, to je jednako zaključku da kad dete polomi nogu, za to su bez dileme i uvek krivi roditelji. Što nije redak zaključak u našoj sredini, i lekari to govore, što ne bi i jedan Brana.
Ja sam u principu rekla ono što sam želela na ovu temu, tako da se unapred radujem svakoj budućoj mačijoj lepotinji![]()
Ниси одвратна, само неупућена у то како живот функционише и по којим законитостима се живот одвија.
Ову реченицу нисам баш најбоље схватио... Буди љубазна, па подробније образложи шта ја то сматрам???
Ја не мислим да сам у праву, ја знам да сам у праву – нико никада неће моћи ниједан мој пост да оповргне и назове га неистинитим!
И да... Моја маленкост не намеће – само износи мишљење.
Ma znam, ali ta kolicina kontradiktornosti i lupetaranja o.O Samo troluje, zato bih i volela da postoji BLOCK opcijica x)
Ma znam, ali ta kolicina kontradiktornosti i lupetaranja o.O Samo troluje, zato bih i volela da postoji BLOCK opcijica x)
Vidis kako ti NAMECES misljenje...
znaci ako neko kaze nesto s cime se ti ne slazes,odmah taj neko nije u pravu ili je neupucen....
a koliko vidim ovde je vecina protiv tvojih stavova,pa se zapitaj ko je neupucen ovde...
smatram da o mackama
brines onako kako tebi odgovara,ne savetujes se ni sa kim,ne raspitujes se,sam odredjujes sta i kako,ne dovodeci u pitanje da li je to ispravno
i stoga sam rekla da osobama poput tebe ne vredi ista objasnjvati,a kao dokaz tome je to sto si mi sam rekao kako ih hranis kostima,
sto sumnjam da bi odobrio bilo koji veterinar,
ali ces verovatno sada reci kako ni oni nisu u pravu....
ahahaha ti ne mislis ti ZNAS da si u pravu,ahahaha...posle te tvoje recenice sve si rekao...kao sto sam vec rekla,takvima poput tebe ne vredi ista reci...slobodno zivi u tom ubedjenju da si u pravu,cak i kada mnogo upuceniji ( i pod tim ne aludiram na sebe ) ljudi govore drugacije
Ne,neeeeee,mi svi gresimo,samo je on u pravu....
Po njemu samo se razboljevaju macke koje su u stanu,a njegove su rodjene savrsene,sigurno imaju i neke natprirodne moci kada bez ikakvih poseta veterinaru i sa nekvalitetnom ishranom i nepaznjom dozive starost.....
I u sustini sve nase macke su isfrustrirane,dok je Micu kralj zivotinja,on i kad se razboli,on se sam izleci.